Tisdag

Tuva sover och det är spöregn och åska om vartannat här. Jag tycker att det är rätt mysigt när det regnar. Men sommaren kan ju gärna få komma tillbaka och stanna ett tag till. Igår spenderade vi hela dagen och kvällen hos mamma och pappa och resten av familjen. Så mysigt efter att dom vart borta så himla länge. Jag berättade för dom att Kyra ska få flytta ifrån oss. Till en början på prov för att se om det funkar och jag hoppas verkligen det. För det här är dröm senariot. Jeanette svärföräldrar har erbjudit sig att ta henne och dom har redan en han hund som Kyra känt hela sitt liv. Hon har varit där många många gånger och vet vart det är och kan slappna av där. Jag kommer även att kunna fortsätta träffa henne då och då och får höra hur det går. Så nu hoppas vi att allt kommer att gå bra och att hon ska trivas. På fredag flyttar hon min lilla älskling.


Söndag

Mycket har hänt sen sist jag bloggade. Stora förändringar är påväg att ske. Men jag är inte riktigt redo att skriva om allt i bloggen än. Dels för att jag vill prata med min familj först. Syrran är ju här och ett stort stöd. Älskar henne mer än någonsin och det kommer bli så sjukt jobbigt när hon åker tillbaka till Dalarna men vi får väll helt enkelt bli bättre på telefonkontakt. Imorgon kommer resten av familjen hem från USA! Då blir det massa mys med dom :) nu ska jag passa på att fixa middag medans tuva sover och sen kommer fina Pypy hit för skit snack och Tuva gos :)


Sol

Idag har vi varit och hälsat på farmor på sjukhuset igen. Fast nu på dalens för nu är hon flyttad till rehab. Hon mår bättre och det märks. Talet kommer tillbaka mer och mer. Nu ska jag bada Enzo. Så mysigt att ha dom här i stockholm så man kan mysa massor och hinner träffa dom flera gånger innan dom återvänder till Dalarna.


Sommar och semester...

Flertalet av dagarna som passerat har spenderats på sjukhuset hos farmor. Hon är på bättringsvägen och igår när vi var där skickade dom en remiss till rehabilitering. Hennes propp har satt sig på talet så hon kan inte prata men nu börjar det komma tillbaka lite. Hon säger ja och nej och igår sa hon att hon inte hittade utanför sin avdelning. Skönt att hon kan uttrycka sig lite och jag hoppas verkligen att det kommer tillbaka mer och mer. Nu har matte iallafall semester så även om vi inte har nått sommarväder så kan jag spendera hur mycket tid jag vill på sjukan eftersom han då tar Tuva utan problem och oro. Vi ska också se till att få klart i lägenheten innan han börjar jobba igen. Och det går framåt det med. Vi har burit ner badkaret i källaren och blivit av med soffborden som vi inte skulle ha. Idag ska sista väggen tapetseras YEY!! Så snart så.


...

Min farmor har fått en stroke och ligger på sjukhus. Om en timme ska vi till BVC och efter det åker jag till sjukhuset. Åkte dit så fort jag fick veta. Men var ju tvungen att åka hem och sova och åka till BVC med Tuva. Usch.


Bvc

Idag har vi varit på BVC. Det var ju inte så länge sen sist så hon har inte vuxit så himla mycket. Förutom huvudet.. Tydligen går den kurvan fortare uppåt än längd och vikt så imorgon ska vi tillbaka på läkarbesök. Dom vill kolla närmare på huvudet och fontanellerna. Stora huvuden ligger ju i släkten så hon får väll ett jätte huvud som sin morbror.. Men bebisar växer ju inte proportionerligt alla gånger heller.. Jaja vi får se imorgon. När vi kom hem igen va Lennart här och tapetserade i sovrummet så nu är det klart :D yeey äntligen! Imorgon ska tuvas rum bli klart och då är det bara fondväggen i vardagsrummet kvar. Så himla skönt.


Sol!!

Åh vilket underbart väder vi har! Så himla varmt och skönt. Igår åkte mamma pappa och lillebror till USA. Brorsan ska köra dragrace där så dom blir borta i tre veckor. Åh vi kommer sakna dom massor. Men vi får underhålla oss med annat. Imorse var målarn här och spacklade Tuvas rum igen. Imorgon kommer dom tillbaka och då blir förhoppningsvis sovrummet klart och kanske lite mer i Tuvas rum. Jag hoppas verkligen att dom blir klara den här veckan men vågar inte hoppas för mycket.. Badkaret skulle vi behöva bära ner i källaren också så vi kan ta hit våran tvättmaskin och koppla in den. Jag saknar verkligen våran tvättmaskin. Förresten ser mitt brännmärke hemskt ut idag.. :(


Söndag

Idag har vi hunnit massor fast vi tog det så lugnt på förmiddagen. Vi har vart på kalas för Colin som fyllt två. Där var det full rulle och efter 3 timmar va Tuva dödstrött. Mycket barn och massa nya leksaker. När vi kom hem lagade jag middag och brände mig på ugnen. Fy faaaan va ont det gör! Nu har jag ett rätt shysst brännmärke på handen precis över tummen.. :( Efter maten klippte jag Kyra och dammsugde lägenheten och efter det en dusch. Snart ska jag ta ut soporna och städa köket och diska alla nappflaskor. Sen får jag se om jag hinner sitta i soffan en stund innan jag ska totaldecka i sängen. Imorgon kommer målaren tillbaka kl 7 på morgonen.. Hoppas dock att Tuva inte planerar att gå upp då. Natti!!


Flyttkaos

Nu har Tuva precis vaknat från sin förmiddags vila. Vi som tänkte att vi skulle vara duktiga och få nått gjort spenderade istället hennes vila framför en film i soffan :P skönt det med men eftersom målaren nu börjat fixa iordning Tuvas rum som vi hade alla ouppackade kartonger i så står dom nu i vardagsrummet. Jag tänker inte ställa tillbaka kartongerna i Tuvas rum när det är klart så nu ska dom packad upp. Och idag när pappan är hemma och kan leka med Tuva är ju bästa dagen att ta tag i det.. Tuva har bytt ut pappa mot mamma och nu är det mig hon tjatar på och pappa som gäller när hon ser honom komma hem. Testa rösten är också kul så hon pratar jämnt och glädje tjut kommer ofta. Nu ska jag ta tag i kaoset! Har tänkt hänga upp lite tavlor och så också men vi får se.


Äntligen!

Nu funkar äntligen blogg appen för mig igen!! Jippi!!


RSS 2.0