Ny soffa!! :)

Igår kom våran nya soffa!! Den är så otroligt fin! och STOR. Om man sitter 4st i soffan så sitter man långt ifrån varandra och har mycket plats, precis vad vi var ute efter. Jag har inte hunnit ta någon bild än, men så fort jag gjort det ska jag lägga upp en på bloggen så ni får se den vackra skapelsen.

Idag har jag varit i skolan på lektion.. Gick bra men jag har svårt att hålla med om mycket av det som läraren säger denna gång om kultur och genus. Nu gäller det bara att speeda på pluggandet så jag blir klar i tid. Nästa vecka börjar även Psykologi A. Mycket spännande.
Däremot har mina böcker som jag beställde från Adlibris fortfarande inte kommit!! Jag är hysterisk. Det har gått 1½ vecka och det skulle ta 1-3 dagar! Inte alls okej.. Snart behöver jag ju inte ens böckerna längre..

Efter att jag varit i skolan och kommit hem och slängt i mig en macka däckade jag på soffan, antar att det är därför jag inte har tuppat av än :P haha sen ringde min fru Nett och väckte mig. Hon hade plockat upp barnen i tumba så hon var påväg till mig för att plocka upp mig. Jag åkte med dom till huddinge och busade/myste/målade med Wilda, min lilla sötnos med en jäätte lös tand. Hon är så stor nu fyller 6år och ska börja skolan i höst. Det är bra att Nett har låssas barn som jag kan leka med :) När jag skulle hem från huddinge gick det inte lika bra. Jag hoppade på bussen 21:35 och åkte till fruängen men där fick jag inte komma på tunnelbanan för busschaufören hade stämplat min remsa med tiden 20:45. Jävla idiot. Hur svårt kan det va och vrida tiden på stämpeln?! Så jag gick hem från fruängen eftersom jag inte hade någon lust att stämpla dubbelt från huddinge hem..

Nu ska jag hoppa isäng och sova länge imorgon för sen ska jag plugga plugga och fixa pass.
God natt!
Girl talk


Lördag

Fan typ hela helgen är ju slut :P haha
Idag har jag och Matte varit och storhandlat på MAXI och sen har vi städat lite och sen kom Madde och Rickard över och käkade middag med oss :) Mycket trevligt.

Imorgon ska jag sälja den gammla soffan kl 14 så nu ska jag nog hoppa isäng så jag hinner städa av soffan imorgon innan den ska hämtas :P
vänner
Madde & Rickard
Alltid trevligt sällskap :)


Jag älskar dig

Jag och Enzo 1 dag gammal!
Jag och Enzo! 1 dag gammal!
Mosters ÄLSKLING!!


Gosa :)

Idag har jag gosat med Enzo! Pluttilutt! :)
Jag och Malin började med att gå till fruängen och gå på banken och apoteket och handla lite då vart det även en snabb lunch sen gick vi hem också och det var såå skönt i det fina vädret. Verkligen jätte härligt. sen gick vi hem till Malin och snackade massa skit och jag gick inte hem förens kanske vid åtta-halv nio :) Vi hade super trevligt.
När jag kom hem gick jag och mötte upp Jenni och sen har vi snackat skit sen dess. Kollat runt på massa tragiska bloggar haha vissa fjortisar kan man verkligen garva åt (kissie?)
Nu är det tomt här hemma älskling somnade på soffan så honom skickade jag isäng. Ska snart joina honom men tänkte dela med mig lite av min dag först.

Imorgon blir det till att storhandla och städa för på söndag ska soffan SÄLJAS!! :D
och på måndag kommer DEN NYA! :D Jag är lycklig!
Nu ska jag ta och stoppa in bilderna från kameran på datorn för idag fick jag med mig min kabel från syrran :)

Love you
Jag och Jenni.


Jobba

Snart är det dags för mig att bege mig mot jobbet. Jag är inte taggad.
Men pengar är ett måste. Jag väntar fortfarande på mina böcker.. Jobbigt för att jag känner att jag har svårt med mina uppgifter utan böckerna.. Aja. Ikväll ska jag försöka dra igång ändå annars hinner jag inte.

Imorgon ska jag till syster och gosa med Enzo :) Mycket trevligt och sen ska jag hämta lite böcker hos Johan som har böcker som jag kommer behöva i mina framtida kurser. Kommer att bli kul att bläddra lite i dom :)
Se vad jag ska läsa nästa termin :)

Idag har jag lagt ut soffan på blocket eftersom våran nya fiina soffa kommer på måndag.
Hoppas att vi blir av med soffan på söndag..
http://www.blocket.se/stockholm/Soffa_Manstad_IKEA_26479553.htm?ca=11&w=1

Till salu


död

kl är bara halv ett på natten och jag, den nattmänniskan jag är borde vara vid liv, detta är tidigt för mig.
Men jag var ju uppe kl 7 imorse och va i skolan idag.. Det konstiga är bara att jag sov 2½timme!! på eftermiddagen så jag borde verkligen vara pigg... Aja

Skolan vad ska man säga. Kursen jag läser nu heter människan socialt och kulturellt.
Språket är svårt, jag har inte pluggat på så länge att det känns som ett helt annat språk när allt står på sån vetenskaplig svenska... Skit jobbit. Imorgon bör iallafall mina böcker komma och då hoppas jag att det ska gå lättare. Idag har jag iallafall installerat Office programmet på min dator så nu har jag word.. Vilket är ett MÅSTE när jag ska plugga :) Jag sa upp mitt mobila bredband också, jag tror att jag och matte ska beställa en rauter istället, med högsta möjliga hatighet som vi båda kan surfa på .. det kommer bli skit skönt..
Imorgon blir det jobb.. Mitt vanliga kvällspass 17:55-22:00.
Nu ska jag hoppa isäng så jag kan gå upp och plugga imorgon :)
NATTI

Min underbara sötaste vovve!
Min Finaste underbaraste sötaste BEBIS!! (KYRA)


Tröttmössa

Första dagen i skolan idag! Det gick bra! :)
Lärarinnan heter Malin och hon verkade supertrevlig och glad och jag tror att hon är super duktig på att lära ut. Det var mästadels äldre personer mellan 35-50 år, vi som var unga var kanske bara 5-10 pers av 50! Det hade jag verkligen inte förväntat mig! Men jag är förväntansfull och det verkar super kul! Nu är jag dödstrött efter att ha jobbat nio timmar igår hem och sova och upp sju imorse. Jag slapp iallafall laga middag idag för vi fick mat hos min fru (nett) och uffe. Trevligt :) Tack babe! Imorgon är jag ledig, det ska bli super skönt och sen är det skola igen på Onsdag. Någon dag i veckan måste jag åka och fixa nytt pass med älskling. Eftersom vi planerar att åka till spanien i sommar + att jag måste kunna legitimera mig med mitt nya efternamn :)
Imorgon är det super tv-tisdag också! Glöm inte det alla läsare det börjar kl åtta på femman och håller på tills du somnar ;)

Just nu vill jag bara ha sommar!! Ge mig spanien, sol, bad, goda drinkar och trevligt sällskap!
Vädret just nu suger hårdare än min super dammsugare!!
God natt


Jobbat

Idag har jag jobbat 12-20. Nu är kl snart 02 så jag är alltså död!!
När man är trött och tänker gå och lägga sig ska man inte sätta på datorn!!
Team America går på fyran haha första gången vi såg den var i Finland i sommras. Antti visade den för oss för att han tyckte att den var så jävla rolig och den är verkligen sjuk.
Det känns inte som att jag bytt efternamn. Jag har tagit kontakt med massa olika företag som jag har räkningar och abonnemang och så hos, samt hyresvärden och min chef. Men jag har lixom inte behövt presentera mig än.. Och när jag väl får en chans att göra det så kommer jag säker säga fel ändå och säga mitt gammla av ren vana haha. Nä innan jag svimmar och dör så ska jag hoppa isäng.
Imorgon kommer det BEBISAR hem till oss :D

Natti


Nytt namn

Just nu är jag lycklig!
Jag har bytt efternamn. Jag heter numera samma som min mamma istället för min pappa :)
Inget illa om pappa inte alls, jag älskar honom extremt mycket men hans efternamn är det vanligaste svensson namnet som finns :) Nu har jag ett mer unikt efternamn. :)

GLAD!


Sommar

Sommar 09 i Finland.

Ge mig sommar! Jag BEHÖVER värme!!


Lovely.

Jag har fått en ny lust att blogga, vet inte vart den kommer ifrån men jag har inte bloggat mycket på länge nu men helt plötsligt behöver jag bara skriva. Egentligen har jag nog inte en så spännande blogg men men :P

Det var väldigt trevligt att klippa Emil, som vanligt man babblar på och glömmer bort tiden.. haha Idag tog det 1½timme att klippa honom!! Det tar mig aldrig så lång tid annars! :P
Jag hann ändå vika all tvätt, duscha och göra mig helt iordning och äta lunch innan jag skulle bege mig mot jobbet för kassamötet. :) I liljeholmen mötte jag Linnea som också skulle på mötet så vi sälskapade resten av vägen.
När mötet var slut hämtade mamma upp mig och vi åkte till Edwin som fyllde 6år. Trevligt där, Enzo kom också (med malin och rikard såklart) så jag fick gosa :D
Igår skickade jag papperna till CSN också, skönt att ha det klart innan jag börjar så jag inte behöver gå utan pengar.. :) Nu ska jag hoppa isäng imorgon blir det jobb och kanske Kenneth och hans bebis Olle, vi får se.

Natti.


Godis

Ja dagen vart väll inte riktigt som planerat men väldigt mysig :)
Vaknade av att Matte satt i soffan och kollade på tv. Vart riktigt glad för att han var hemma. Vi städade lite torkade damm och så, tvättade det som fanns kvar i tvättkorgen, nu är allt rent. Så imorgon bir det till att vika tvätt kan jag lova. Helt plötsligt bar det av till Västerås med Nett (Jeanette, min fru) Uffe, Wilda och älsklingen. Uffe skulle kolla på en bil. Det vart ingen bil köpt men det vart middag och en sväng förbi sveriges största godisaffär. haha Massa godis köpte vi och åkte hemmåt. När vi kom hem åkte jag och matte förbi mamma och hämtade ett kvitto eftersom vi skulle byta kläderna matte fick i födelsedagsprecent. Hos mamma satt Malin med Enzo så jag pussade lite på plutten, fy fan va han är go. Sen bar det av till skärholmen där vi bytte kläderna, det vart en likadan piké som han fick av min familj bara storleken större. Sen vart det två t-shirts och en jacka. Dom var fruktansvärt fina faktiskt jag är grymt nöjd. Efter det åkte vi till huddinge till Uffe och Nett och kollade på tv. (tv-tisdag) Kanal 5. Åt massa godis men det märks inte ens i burken.. haha. Har ju kvar till helgen iallafall... :P Vi kom hem vid typ elva, nu ligger mannen och sover och jag sitter vid datorn som vanligt :P Men nu börjar det bli brottom för mig att hoppa isäng har fullproppad dag imorgon. Det som står på schemat är: Klippa Emil, vika tvätt, duscha, möte på jobbet, fira gudson/kusin som fyller 6år, och sen kommer förhoppningsvis Kenneth och hans bebis Olle förbi en sväng så jag får gosa lite bebis :) Ja full rulle kan man nog kalla det.. haha.

Hoppas ni har haft en underbar dag! Natti.


Städdag :)

Idag har det varit städdag för mig här hemma.
Jag har dammsugit, diskat, tvättat kläder och grov sanerat soffan som var lagom hårig av hunden ;P
Efter soffan tappade jag suget.. haha så nu ska jag torka damm överallt och sen tänkte jag skura golven imorgon.
Imorgon är det ju även tv-tisdag :) Går verkligen inte att missa. Undra om jag ska ta mig till huddinge och kolla med min fru (Jeanette) vi får se. Nästa vecka kommer våran nya soffa WOHO :D så jag måste tvätta alla kuddfodal till soff kuddarna också. Och så måste jag fylla i CSN papperna och skicka in dom så jag får mitt studiebidrag nu när jag ska börja plugga. Jag måste lägga ut gammla soffan på blocket också så att vi blir av med den innan den nya soffan kommer..

Nu kolla CSI med älsklingen och hoppas på att han inte får mer jobb i natt.


Bild :)

Jag och Matte på semester i Finland sommaren 09.
Jag och Matte på semester i Finland sommaren 09.


Plugga!

Jag ska börja plugga, den 22/3, Om en vecka :) Jag är taggad, nervös och spänd.
Jag har aldrig varit en plugg människa, men jag hoppas verkligen att det kommer att gå skit bra den här gången. Det känns som att det ska gå bra, jag har fått en paus från allt som heter skola i tre år. Så nu är jag taggad igen och det här är ju nått jag är sjukt intresserad av och verkligen vill jobba med. Så det ska gå bra. Det ska gå skit bra! :)

Till att börja med kommer jag att plugga Omvårdnadsprogrammet och bli undersköterska. Det gör jag på komvux och det kommer att ta 1½år. Sen är min plan att jobba som undersköterska på förlossningen. Helst av allt vill jag jobba på Huddinge sjukhus förlossning. Efter det får vi se om jag vill vidare utbilda mig och då isåfall till Barnmorska. Då blir det till att plugga 3 år till sjuksköterska och sen jobba ett tag och sen 2år till barnmorska. Just nu känns det som väldigt mycket plugg, men när man kommer in i det så kanske det blir det jag vill göra.. Vi får se helt enkelt. Men jag är Taggad och grymt nerväs :P haha




I helgen har jag varit ledig. Jag har inte gjort nått speciellt bara tagit det lungt och i veckan kommer jag jobba tors till Sön och på Ons är det möte på jobbet. :)

Nu är det repriser och mys i soffan med Älskligen som gäller. Trevliga sista timmar på helgen! :)

Idag

Idag har jag och Matte varit hos mattes bror Johan och hans familj.
Det var super trevligt, jag fixade johan och annelies hår och dom och barnen mös massor med Kyra.
Vi fick en otroligt god middag också! Det är synd att vi inte ses oftare nu när vi inte bor så långt ifrån varandra.
Efter det vart det film med Nicke och Jenni. Filmvalet vart självklart Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes. Och den var jätte bra tyckte jag. Jag älskar ju hela triologin så det kanske inte var så konstigt :P
Det är ju sjukt sent så nu ska jag sova. Natti!


En liten ängel

Inatt 01:55 föddes en liten ängel!
Jag är nu moster!! Enzo är 3880g tung och 53cm lång!
Och guud va han är söt!!
Tyvärr vart syster snittad, hon ville inte det men han ville inte komma ut på annat sätt och hon fick feber.
Inte bra.. Men nu är han äntligen här! Svårt att förstå fast man haft 9 månader på sig att vänja sig.
Jag måste se honom först för att verkligen fatta att han kommit ut. :)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ENZO!!
2010-03-05


Det är sent och jag är vaken..

Vilket inte är ovanligt för att vara jag..
Idag har jag fikat hos syster som fortfarande är höggravid. Ätit middag hos mamma och pappa. Jag har också varit hos mammas kompis och klippt mig. Det är fruktansvärt skönt men känns nu jätte kort igen.. :P Som vanligt direkt efter att jag klippt mig. Jag håller nu på att spara ut håret. Det känns inte så bra direkt efter att jag klippt mig men det går ju framåt sakta. Nu har jag också uppdaterat mitt CV. Imorgon ska jag låna Netts dator och skriva ett personligt brev som jag ska spara på min mail sen ska jag söka lite heltidsjobb.

På lördag är syster beräknad så Enzo kan komma vilken sekund som helst nu. Spännande!

Kyra äter som en häst vilket inte hör till vanligheten. Jag tycker också att hennes midja börjar flyta ut lite. Min hund är nämligen annars ett perfekt exemplar. Hon är precis idealvikten för hennes stolek. En medium hund på ca 9-10 kg. Jag hoppas verkligen att hon är gravid, men hon kan lika gärna vara sken dräktig. Vi får helt enkelt hoppas och se.. :)

I helgen har det varit fullt upp. I fredags firade vi min sambo som fyllde 23 år i torsdags. Hela släkten var här och fikade och sen kom alla vänner över och drack lite smått och gott. Jag var galet stressad men det var sjukt trevligt. Smilla 1½ knatade omkring bland alla vänner och pladdrade på som satan. Min preggo syrra var också en av dom som var här längst vilket var strongt av henne. Smilla var kvar till nio sen vart lilltjejen trött och åkte hem och sov med mamma och pappa :) Hon är så otroligt söt den ungen. Mina nallar fick massa gos av henne. :D På lördagen gick jag upp och dammsög och skurade golven medans älsklingen sov som en stock. Han vaknade inte ens lite när jag dammsög precis brevid sängen på hans sida. Haha. Sen bar det av till jobbet så jobbade jag till tio. Och på söndagen var det jobb hela dagen från 12 till 21. Full rulle helt enkelt.

Nu kollar jag på tv och läser bloggar. Snart ska jag hoppa isäng.
Ha det underbart. Natti natti.


RSS 2.0