SOL!!

Vi har haft en underbar helg! Det har nog de flesta i det här underbara vädret!
I fredags jobbade jag kväll, lite tråkigt men det är pengar så.. ja man måste ju.
Igår var vi ute på Adelsö hos mattes pappa det var toppen väder och hur mysigt som helst. Väldigt trevligt! Idag har vi städdag här hemma. Nu börjar det se helt okej ut faktiskt. Jag skulle verkligen behöva ta en omgång med alla köksskåp och luckor samt ugn och kyl.. men jag drar mig för det projektet faktiskt.. :P
I kväll kanske det blir till att träffa Elli.. vi får se..



Kyra söndagschillar i soffan :) MYS!


Trött!

Jag har verkligen kommit ifrån bloggandet..
Förut hade jag lixom min bloggperiod, jag antar att jag är sån.. som bloggar jätte mycket ibland och sen inget alls.. Lite tråkigt för er som läser dock.

Det jag har varit upptagen med är till att börja med plugga..
Den här veckan har jag haft två prov och veckan innan var det ju alla uppgifter som skulle bli klara i den förra kursen. Nu har medicinsk grundkurs startat och det kommer vara sjukt snabbt tempo på den kursen nu tills den är klar. Typ två prov varje vecka.

Sen är tradera mitt nästa beroende.. jag är inne minst två gånger om dagen och budar mäst på bebiskläder till min systerson Enzo.

Nu när jag är inne på det medicinska i min kurs så söker jag också efter förlossningsberättelser febrilt på nätet. Jag vet ju till 200% att det är förlossningen jag vill jobba på. Och jag ska dit! Så enkelt är det bara.
Så jag är sjukt intresserad av gravida kvinnor och deras graviditet och förlossningen! (Om du har nått bra tips på en blogg som handlar om sånt tipsa mig!)
Jag tycker om Familjeliv! Där är jag också inne ofta för där finns forum om allt sånt och då får man läsa om folks egna erfarenheter och problem och det är skit spännande! istället för att läsa i en lärobok så är det ju kul och höra om andras erfarenheter. Det ska bli sjukt kul att komma ut på praktik sen och se allt i verkligheten! :D

Så det är vad jag gör, pluggar, tradera och FL. Haha
Jag ska försöka bli bättre här dock! :)  See ya



Nett, jag och Jenni på Jennis studentskiva :) Love you mina fina flickor!


RSS 2.0