Just nu:

Victoria secret fashion show på 3an!!
Missas inte!! Vin Diesel är där.. :)




:(

Det pågår ett inre krig i min mage.
Utan att äckla er med detaljerna, jag mår skit.
Matte lagar vofflor till oss eftersom jag ändå måste äta någonting. Jag hoppas att detta verkligen är pågrund av penecilinet så att jag kan jobba imorgon och få fira nyår på ett trevligt sätt utan att sitta på toa halva kvällen.. Åååh bläää stackars mig. Nu ska jag fortsätta ligga på soffan och dö. Hoppas ni alla andra har det sjukt mycket bättre. Later.


Illa

Jag mår sååå sjukt illa. Uscha och min största skräck är att må lika illa imorgon och bli tvungen att sjukskriva mig.. Jag är rädd för min chef och skulle helst av allt slippa att prata med henne nått mer nu innan jag slutar.. Det är också ett problem, jag känner inte riktigt att jag har råd att vara sjuk.. Har ju bara två pass kvar det här året. Och vill ju ha lite lön i januari också.. Bläääää.. Min mage diggar verkligen inte penecilinet.. :( Det vart bättre ett tag förut, vet inte om det var för att jag åt eller om det var alvedonet men nu är illamåendet tillbaka.. :( Jag ooooooooorkar inte. USCH. Det känns sjukt jobbigt just nu. Och idag kom ett till minus på minus listan.. Jag behöver nytt år och nya tag. Jag behöver goda nyheter och människor fulla med liv. Just nu känns allt kasst. Så nu skiter vi i det här för idag. Natti!!

Mina nya fina te-koppar. Jag fullkomligt ÄLSKAR dom! :) Dom är så jag!




Dagen

Det här blir ett snabbt inlägg, måste verkligen hoppa isäng. Ska upp 9.00 imorgon för att åka med pypy till farsta centrum. Efter det blir det hem och fixa hår och ögonfransar inför nyår. Jag kommer ju inte kunna dricka en droppe alkohol eftersom jag går på penecilin.. Men men det gör inte mig så mycket.. Jag dricker ju nästan aldrig ändå. Iallafall. Madde ringde och väkte mig halv två haha men jag försvarar mig med att jag inte hade fått hem penecilinet än så jag kan ju inte sova på nätterna och somnade inte förens fyra på morgonen. Och efter ett antal nätter där jag somnat sex på morgonen är man faktiskt extremt trött & har vänt upponer på dygnet.. men iallafall, Jag gick upp och duschade slängde i mig en goood kopp cappucino från min dolce gusto och sminkade mig. Sen kom madde med familj och hämtade upp mig. Jag hämtade upp mitt älskade penicilin och sen bar det av mot IKEA. Jag och madde sprang omkring och plockade på oss massor medans rikard och smilla satt på 5kronors kafet på barnens IKEA och fikade vi joinade dom sen för att efter det försöka ta oss till kassorna utan att plocka på oss så mycket mer. Jag lyckades att inte köpa ett enda ljus!! Duktiga duktiga Sarah!! Efter det bar det av till dom i tumba där matte joinade oss och vi käkade middag (inte smilla) haha. och efter det åkte vi hem. Vi försökte sätta upp en lampa i taket i sovrummet men det gick lite mindre bra hahaha. Humle och dumle, dum och dummare.. Hur många krävs det för att sätta upp en lampa? fler än bara sarah och matte... :P aaaja.. Alla kan inte va lika händiga som min svåger... (hänvisar till systers blogg) Och som jeanette sa ni har ju roligt iallafall... ja det kan man lungt säga när jag kastade telefonen och skrek nu bäääär jag matte på mina axlar.. :S hahaha Jag spenderade över 2 timmar i telefon med jeanette också så nu är det verkligen dags för sängen. Och snälla be till gud att jag får somna på en gång idag. Annars kommer det bli en HÅRD dag imorgon. NATTI!!


infektion

Jag lyckades få en tid hos farbror doktorn 9:40. Han var chockad över hur svullen min hals var så jag fick pencelin direkt. Jag har tydligen en svår infektion och han frågade hur jag kunde gått så länge eftersom han konstaterade att jag måste ha svårt att svälja och andas.. Haha joo jaa... Men jag är inte den som springer till doktorn så fort jag har ont någonstans så då får man väll skylla sig själv ;) eftersom jag somnade sex imorse så ska jag ta mig en powernap nu så jag orkar fixa sannas hår sen. God natt :)


Å bilen går bra?

Ööö nej. Mattes jävla pulka som han bytt till sig (varför? I dont know) kan man bara köra 200 meter med sen dör den.. ucha. Idag har vi vart ute och snurrat och sen har pypy varit här och käkat hemmagjord pizza.. Myspys. Vi kollade på sex & the city filmen också och drack kaffe från min sjukt snygga dolce gusto! Det blir såå gott!! :D Bästa köpet i år ;) haha Dock skulle jag gått och lagt mig för evigheter sen.. Så det är bäst att jag slänger mig isäng. Imorgon ska jag upp tidigt och ringa vårdcentarlen och hoppas att dom har någon morgontid till mig! Natti!!



Julfint bäddat i våran säng :)





Finaste granen! :D



Med den finaste julgransmattan :) Me like!


Idag i bilder :)

Kinekt:















Sötaste Enzo som var sjukt pussglad igår och idag :) Han kanske inte hatar mig trotts allt, han kanske bara är rädd för att bli kidnappad? ;)



+



Och efter en bra dag vart det en skön ansiktsmask :)



Med en kopp chococino




Kinekt och Dolce Gusto

Idag har vi varit på Siba och köpt en Dolce Gusto kaffemaskin :) Den är såå fin och gör super gott kaffe! Nu kommer jag ju dock dricka kaffe varje dag vilket jag inte gjort tidigare eftersom jag inte orkat brygga bara till mig själv :P haha Jag köpte massa ampuller också så att det alltid finns hemma :) Efter Siba åkte vi och åt och sen hem till mamma och gänget igen för att spela Kinekt med lillebrorsan. Han fick det igår i julklapp. Det var sjukt kul men faktiskt skitjobbigt :P På måndag ska jag ringa vårdcentralen, jag har sjukt ont i halsen och nu gör det dessutom ont bara av att prata! Jag orkar inte längre! Nu vill jag bara må bra! Hoppas bara jag inte blir sjukskriven.. Har inte riktigt råd med det känner jag..

Julafton:

Hemma hos min mamma med familj:





Hemma hos mattes mamma med familj:








Julafton

Vi har spenderat hela förmiddagen hos mamma och pappa tillsammans med alla i min familj. Nu sitter vi hos suss med madde och hasse. Sen ska vi tillbaka till mamma och dom en stund. Fram och tillbaka fram och tillbaka :D haha men det är som det ska va.. Men nästa år samlar vi nog hela högen hemma hos mamma och dom istället. Bilder kommer. Vi tog super fina bilder på Enzo och Kyra i högen av julklappar :) GOD JUL!!!!


God jul

Jobbade som sagt mördarpasset idag. Nu borde jag ju egentligen ligga i sängen men istället sitter jag här :P Vi var hos Suss och Madde efter att jag slutade och käkade julskinka.. Tradition att alltid åka dit kvällen innan för de är då suss gör sin skinka. Myyys! Imorgon blir det fram och tillbaka mellan alla.. Kanske hinner med en uppdate annars: GOD JUL!!! :)


Nu är jag klar

Citronsillen står i kylen, lådorna är klara, julklapparna är köpta och inslagna. Nu är det bara pepparkakskolan kvar. den tänkte jag försöka hinna med imorgon på natten innan jag går och lägger mig. Har bara två skoluppgifter kvar och dem ska inte in förens tisdag och dom är lätta :) så no problem där :) Ja just nu är jag helnöjd. När jag inte tänker på att jag ska jobba imorgon.. Jag har mördarpasset hugo. 15 - 22 blääää. Men sen är jag ledig en vecka.. Jaja dags att ta nya tag. Juste glömde nästan bort att skriva, jag var ju barnvakt åt Enzo idag! Han fick följa med mig och pypy till liljeholmen och shoppa julklappar! Men man skulle väll kunna säga att han inte var helt nöjd med det... Han ville inte äta och inte sitta i vagnen.. Så jag hade det lite stressigt där ett tag.. Men det är tur att han är så förbannat söt. :) Jag löste iallafall problemet med majskrokar.. haha Nä nu är det dags för sängen!! Natti!


Okej

Jag borde kanske inte förväntat mig att hitta julklappar till alla på en dag.. Men jag har hittat till många. Och är halvnöjd med den stränga budget jag ändå haft. :P Men iallafall Dom bästa är kvar så jag måste försöka hinna med det imorgon.. Då blir det liljeholmen. Nära och bra.

Julklappslistan:

Matte - Klar

Mamma

Pappa - Klar

Marcus - Klar

Syster och Rickard

Enzo - Klar

Madde - Klar

Suss - Nästan Klar

Hasse - Klar

Elli - Klar

Smilla - Klar

Colin - Klar

Så jag har med andra ord en sak till Suss kvar, mamma och malin kvar. De bästa. Nu ska jag bara hitta nått som passar dom bra.. Måste logga in på banken också och kolla status. Om jag vågar. Nu ska jag enbart kolla nyaste the big bang theory och sen är det sängen som gäller. Imorgon MÅSTE jag göra skoluppgifterna. Då gäller ingen dator och ingen tv. Jag får inte gå utanför dörren förens jag är klar.



Våran vackra gran tagen av en paparazzi!! (Bilden är lånad av Pypy) Natti!!


snart jul

Nu är det inte långt kvar!! Jag står på tuben påväg till skärholmen för att inhandla julklapparna. :) hoppas att jag hittar massa bra grejjer till alla som ska få nått.. Och plus i kanten jag får gosa med smilla och colin :)


Fjärde advent

Japp då var det bara 4 hela dagar kvar till jul (eller 5 om man vill) ;) Jag är klar med klapparna till Enzo, pappa och Smilla o Colin :) Resten har jag kvar och jag hoppas på att hitta nått till alla andra imorgon!! Wish me good luck! haha. Idag har jag varit flitig. Jag har städat och fått upp granen och pyntat den. Matte har gjort julskinkan. Sen var vi på jula och köpte "rånarluva" till matte som han ska ha och jobba i så han slipper frysa om ansiktet. Sen var pypy här och käkade lite julskinkamacka med oss :) Mys! Sen har jag bäddat rent sängen också med jullakanen :D dom är såå fina. Ni ska få se. Min stackars hals behöver massa te så nu ska jag återgå till att knarka te :) Btw är det nått som är sjukt skumt med min text. Hoppas det inte blir konstigt när jag lägger in inlägget.

Jobbet ringde idag också och ville att jag skulle ställa upp imorgon. En tjej var sjuk. Men jag har för mycket inbokat så jag hinner verkligen inte + att jag ska på träningsvägledning imorgon kl 17:30. Sen känner jag inte riktigt för att ställa upp för dom. Jag får ändå bara skit för det jag gör.. Och när jag var sjuk så var chefen piss sur.. Ångest.. Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde. Natti!!


dåligt uppdaterat..

Det vart ingen update igår.. Men jag var i skolan och efter det tränade jag och lillebror i telefonplan. Sen kom pypy och vi lagade mat och mös framför tvn. Sen kom smilla med familj för smilla skulle sova över. Så ett tag var det fullt hus hemma.. Matte var på julbord med jobbet och var hemma redan kl halv tio.. Sen gick nästan alla, smilla och matte somnade och ensamma satt jag och pypy kvar och mös :) idag däremot har det inte hänt jätte mycket.. Smilla har kollat på hitta nemo och bilar och ätit massa ost och skinkpaj. Jag har jobbat stägning och nu står jag i fruängen och förfryser fingrarna i väntan på älsklingen. Nu kom han. Tuuur!! Later


bedtime

Borde egentligen sova sen länge. Jag ska ju upp till skolan snart. Sista lektionen innan lovet. Men jag har precis gjort mig klar så tänkte jag säga god natt först. BTW så var vi och storhandlade tidigare ikväll.. Gud va underbart det är när man kommer hem och inser att tvättmedlet läkt ut i påsen.. NOT!! Imorgon är det skola, träning och pypy som gäller nu... NATTI!!!

Tomten kommer!!

Släkt och extremt nära vänner, nu har ni tur!! Tomten kommer i år också!! Eftersom jag inte jobbade mycket alls i Oktober så fick jag bara ca 5000 i lön den 25 november att alltså leva på och köpa alla julklappar för. Men nu så har jag fått min skatteåterbäring idag så ni kan skratta er lyckliga, för jag har råd att köpa julklappar till er alla ändå! :)

Det känns lite som att livet vände igår.. När jag fattat rätt beslut fick jag lixom en stor summa pengar som"bra gjort Sarah" haha då måste jag ju verkligen gjort rätt tänker jag.. ;) Nu ska det bara ut i ruschen och shoppas julklappar till... aaa ALLA!!!! Panik!



Tumult

Idag har varit en ganska omtummlande dag.
Först var det ju skolan och där var det lungt, vi kollade på film det var typ det ända. Sen åkte jag hem och käkade lunch och ringde till CSN, pratade lite med pypy och mamma och sen tog jag tag i mitt liv. Jag ringde banken och sen ansökte jag om studielån. Jag ska säga upp mig från mitt jobb. Imorgon. CSN har ingen anledning att neka mig CSN-lånet så nu skiter jag i mitt äckliga, jobbiga terror-jobb. Jag orkar inte ha ångest innan varje arbetspass. Jag orkar inte få skit för saker jag inte hinner med och jag orkar inte få alla skitpass som ingen annan vill ha fast att jag vart där i 2 år. Nu räcker det. Nu får dom trycka ner någon annan i stövlarna för jag skiter i. NU räcker det.

Har gråtit och haft ångest men nu känns allt "lättare" över hjärtat. Bara man får gråta ut hos mamma så blir allt bra :) Nu ska jag bara ta det jobbiga samtalet med chefen imorgon. Snart blir det sängen. Måste ladda.. Natti!!


Akut

Vi ryckte ut akut. 20 min från att samtalet kom in till att vi stog utanför.. Ganska bra..? För en vän i nöd. Jag gör allt för dig babe. Finns här 24/7 Och vi fick julmust och peppisar :) Och faktiskt ett och annat skratt ;)

NU: duschen SEN: sängen IMORGON: skolan.




NATTI!!!


YES

Jag är braa!! Nu sover Colin, undra om jag ska ge smillisen nått att äta kanske? Bäst att passa på nu när man har båda händerna fria. Hoppas dock att Colin sover tills madde kommer tillbaka.. Annars misstänker jag att han kommer behöva ersättning när han vaknar.. :) Later


Home

Jag är snorig.. Blää Men jag sitter hemma med Smilla och Colin och tittar på Blixten :) Madde är och fixar naglarna så jag är barnvakt.. :) MYS!! Smilla äter russin. Colin är lite otålig men det går bra.. :) LATER


Lucia

Jag älskar lucia!! Längtar som bara den tills Smilla och Enzo börjar på dagis och får gå lucia tåg då kanske jag lyckas smita med och se ett :D Man kan ju hoppas..

Hoppas ni haft en riktigt mysig lucia :)




Pain

Ligger i soffan med världens värsta huvudvärk.. Blää. Känns som att någon skulle kunna göra mig en tjänst och hugga av mitt huvud. Snart kommer hasse med mjölk då ska jag knarka största koppen med te. Kanske lite kaffe också? det ska ju va bra med koffein mot huvudvärk. Imorgon blir det iallafall inget jobb för min del. Dessvärre måste jag gå upp och sjukanmäla mig IGEN kl sju imorgonbitti.. Blää för det också.

På att göra listan:

* Shoppa julklappar
* Göra alla skoluppgifter
* Hämta H&M paket
* Baka lussebullar




Söndag redan?

Hela helgen har gått.. Vart tog den vägen?!
Smilla var här från igår till idag, underbara unge! Hon är så sjukt underbar! :D Hon fick somna på mig i soffan igår kväll, MYS!! :) Nu sitter jag i soffan med ansiktsmask och kollar på filip och fredrik.. Imorgon är det julklappsshopping som gäller med pypy. Och sen har jag mina skoluppgifter att göra.. :P Måste ju ta tag i det nu..

Till den stora frågan, Vad ska jag köpa till min man i julklapp?? Tackar för tips.. ;P




Nuuuu

Ska jag hoppa in i duschen snabbt snabbt för om en stund kommer madde och barnen hit :D Jag har röjjt gärnet här hemma så matte och kyra drog.. ;P Dom orkar inte va här när jag städar.. :P jaja LATER!!


JAY!!

Jay Smith vann IDOL 2010!! :D
Det var krig om att få kolla på Idol här hemma men när jag hade vunnit och jay börjat sjunga var matte som förtrollad :P haha Han är ju GRYM!!



Nu sitter jag framför familjeliv och läser förlossningsberättelser! Åh ge mig ett jobb på förlossningen NU!! Jag vill va där in action!! Jag vet att jag kommer att bli den bästa Uskan på BB!! =) You'r gonna löööve me!! ;)

http://www.familjeliv.se/Vantar_barn/Min_forlossning/


kockar

Jag har lagat soppa :) Den vart super mumsig! Och jag kommer att få äta upp den helt själv :P haha För matte äter inte morötter, palsternacka eller tomat..


Torsdag 9 December 2010

Halloj alla glada!!
Jag tänkte skriva ett inlägg från mobilen innan jag åkte till jobbet men fuckade ur på telefonen så det vart lixom aldrig av.. :P  Innan jag åkte till jobbet så roade jag mig med att diska, vika massa tvätt, tvätta, laga sjukt god mat och babbla i telefon i närmare två timmar med Madde :) Det känns som att hon och jag är väldigt lika, det är så lätt att prata med henne, vi har samma värderingar och prioriteringar.. :) Jag har sån extrem tur som har så fruktansvärt underbara vänner.. :D Jag verkligen ÄLSKAR ER!! Dig också sys.. :) Nu har jag precis slängt i mig en tallrik pasta med hemmagjord salsa MUMS så nu ska jag ta mig en kopp te och sen hoppa isäng. Imorgon är det plugget som gäller och på lördag kommer madde och barnen hit och smilla ska sova över :D MYS.

NATTI!!!



Titta vilken söt liten skit!! Varför blir dom stor så fort?!! Min bebis!!


Home

Nu är jag hemma.. Mötte upp pypy i fruängen och gick och käkade lunch när vi sitter där och äter så ramlar helt plötsligt malin, rikard och enzo in så dom joinade oss :) Och mosters älskling fick lite gos :) Sen gick jag och pypy och solade :) Så nu är jag brun och fin igen. Skönt!! ikväll ska jag försöka komma ihåg att lägga på min ansiktsmask också!


Påväg

Sitter på tuben påväg till fruängen. Ska möta upp pypy för en fika innan hon drar till mammaland (finland) ska bli mysigt. Sen ska jag nog hem och börja plugga.. Shit två veckor kvar till jul!! Panik. Jag har inte ens börjat med julklapparna!! Måste verkligen fixa det nästa vecka.. Skoluppgifterna också. Panik!!


Borde sova

Jag har precis kollat på nya Gossip girl.. Det var sjukt bra! Men nu måste jag vänta ända tills 25 januari innan nästa kommer ut! KATASTROF! haha hur ska jag klara mig!?! Aja.. Jag lagade jätte god lax till middag till mig matte äter inte lax så han gjorde hamburgare till sig och efter att han gick och la sig så kom han upp och spydde!! Shit!! Nu är/har verkligen alla i min omgivning blivit magsjuka! Bara jag kvar!! Jag vill inte, hoppas jag klarar mig!! Risken kanske inte är så stor men man får väll trösta sig med att det verkar vara en 1-2 dagars grej.. Blää. Men nu måste jag faktiskt slänga mig isäng. Imorgon ska jag till skolan och sen fika med Pypy! Natti!!



Me and my baby!


Träna

Sitter på pendeln igen, nu påväg till älvsjö. Ska möta upp lillebror och träna. Sen blir det hem och laga mat. Jag har haft det super trevligt hos madde och barnen fast att madde inte mådde så super bra. Jag och smilla har käkat lunch och jag och colin har dansat och haft djupa konversationer. :) Underbara barn!! Snart är det dags för smilla att sova hos oss igen. Matte saknar henne :) och på tisdag ska jag vara barnvakt igen åt båda barnen. :) Later


pendeltåg

Nu sitter jag på tåget påväg mot tumba. Jag hade tänkt att jag redan skulle vara där men det var sjukt skönt att sova aå det vart inte riktigt som jag tänkt. Dålig kod att de stora kaffe muggarna var slut i älvsjö dock..


All play

Jag skulle redan ha vart isäng nu men jag har hållt på å fixa och trixa lite.. Med vad tänker jag inte säga haha :P Närå inget speciellt.. Nu ska jag slänga mig själv in i duschen och sen isäng för imorgon blir en dag med full rulle!! :) Först ska jag till Tumba och leka med Madde och barnen och sen ska jag träna med lillebror och sen ska jag hem och laga mat och sen kommer Pypy över :) Woho Kommer bli en toppen dag! Och imorgon ska jag laga fisk till middag! Det är nyttigt och bra. Idag lagade jag älgskavspanna med ris det var super mumsigt, snabbt och lätt!! Det kommer vi laga många fler gånger hemma hos oss!! Matte älskade det också! :) Nu så.. NATTI!!


Träna

Snart bär det av mot gymmet :) Det blir telefonplan idag igen :) Imorgon blir det älvsjö.. Jag gillar telefonplan det var trevligt där faktiskt.. Tvätt måste vikas för att mer tvätt ska få plats att hängas också.. Och så ska det lagas mat.. Nu ska jag packa väskan och röra på mig. Later


Jag är vaken!!

Haha jag är vaken!! Jag lyckades ju hålla mig vaken när väl Gossip hade börjat.. Nu måste jag använda datorn lite.. Jag har en väldigt bra telefon men jag gillar min dator lika mycket och den behöver sin dagliga dos ;) haha BTW jag vill verkligen ha en jätte fin blogg som madde!! Någon som kan och känner sig manad? hehe jag är lovar att jag ska va snäll i ett år!! ;) Natti!!


vysanlull

Åh shit va trött jag är!!!! Blev hämtad från jobbet och så åkte vi och köpte thai. MUMS. Nu har matte, markus och hasse okuperat vardagsrummet med xbox 360 så jag la mig i sängen med en stor kaffe. BIG mistake!!!! HAHA jag väntar på att gossip girl ska börja på 5an. Får se om jag lyckas hålla mig vaken till åtta ;) det känns lite som att kroppen är död men hjärnan lever lite... :P. Nä nu orkar jag inte blogga mer. Natti!!!


Trött

Jag är galet trött.. Har sovit tre timmar inatt. Kl är 20 över sju och jag sitter och väntar på tunnelbanan. För jag ska åka och jobba.. Wiho! Det borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt en söndag. Jag såg inte en enda människa påväg till telefonplan.. Tur att folk vet bättre än att gå upp den här tiden..


Today

Idag har vi städat, ja det behövdes verkligen.. Men nu är det rent och fint igen.. Har tonvis med tvätt som väntar.. Skulle gå så mycket fortare om jag orkade bära ner allt till tvättstugan men det orkar jag inte eftersom jag har en tvättmaskin i lägenheten.. Jag ska iallafall boka tvättstugan snart och köra igenom alla handdukar och lakan bara för att det är så skönt med torktummlade handukar :P Trevlig info va? Så mycket intressant har jag att skriva om.. ;P

Nu tittar jag på kungfu panda.. den går på 5an haha. Snart ska jag byta om och åka hem till svärmor och äta middag :) Najs. Sen ska jag leka med Pypy. Undra vad vi ska hitta på..

Bilder från nu:





Haha jag är lat och orkar inte fota med digitalkameran och lägga in bilderna på datorn så jag har kommit fram till att det går mycket snabbt och smidigt att använda datorkameran :P  Därav den extrema kvaliten på bilderna ;)


Despicable me

När pypy var här hjälpte hon mig med vlc och torrents och sånt så nu kan jag det där ;P haha. Tekniska jag. Jag kollade iallafall på Despicable me (dumma mig) med svensk text. Jätte bra kvalitet. Jag verkligen älskade den filmen!så jävla underbar! Jag tillome grät i slutet. På en barnfilm... Haha det kanske säger en del om mig. Haha. Nu ska jag hoppa isäng. Natti!!


Det går brett i KK

Det går brett i kungens kurva. Min älskling visar pypy och alla små glin hur man gör. Haha :)


Nu bär det av till gymmet!

Idag ska vi testa SATS Telefonplan istället för Älvsjö. Hoppas det är lika bra :) Skulle ju vara as najs att kunna träna här där jag bor också.. Älvsjö tar ju inte så lång tid att åka till men ändå.. För lillebror tar det lika lång tid att åka till båda så för honom spelar det ingen roll. Innan så har jag hunnit med en fika med Flisan i liljeholmen. Det var massa mys! :) Ikväll kanske pypy kommer hit. Vi får se.. Later!!




Ligger på soffan

Idag händer det inte så mycket, ska snart göra mig iordning för att åka till jobbet. Kanske får skjuts så vi kan handla lite innan jag börjar. Vi får se..

Igår fixade jag iallafall utväxten och klippte mig, så skönt! Later


RSS 2.0