Nytt till lillebror!

Idag har jag och Tuva vart i Nacka forum i 3 och en halv timme med Jeanette. Jag behöver nya skor och mammaleggings och det behöver jag fortfarande, för jag hittade ingenting till mig själv, förutom lunch och en förbannat god juice från Joe and the juice! Dock så hittade jag massor på kappahl till lillebror så han fick tre par byxor och fem bodys. Och jag är så nöjd med de jag köpte idag! Hur fina kläder har inte kappahl och speciellt newbie till dom små. Älskar't!

Tuva fick en massa strumpor, en kortärmad body, en kjol (av gudmor) och ett par äkta Foppa tofflor! Haha hon är sååå söt i dom och skulle platsa direkt på böda! Dock vet jag hur sköna dom är och det är det viktigaste till min sessa :)

Nu har jag köpt lite kläder till lillebror men herre va mycket jag hade köpt vid den här tiden när jag va gravid med Tuva! Men nu har vi ju det mesta. Ska jag va ärlig har jag köpt mer amningskläder till mig än kläder till bebisen. :P imorgon ska jag ringa och kolla om min nya vagn kommit in i butik :D hoppas hoppas :)

(Bilden på klädhögarna är allt som jag köpt till lillebror hittills) Natti!


Helgen

Helgen spenderades i Borlänge för att fira Enzo som fyllde tre år förra veckan. Vi åkte vår bil och tog med mamma och pappa, så Marcus fick ta tåget från Tierp till Malin. Men han är ju van att ta det till Stockholm varje helg så det vart nog ingen större skillnad. Vi åkte på fredagen och kom hem på söndagen. Super mysigt och trevligt bortsett från att Enzo ramlade och fick besöka akuten.. Men med den energin så är det inte konstigt att det händer en gång per år.. :) allt slutade iallafall gott och det är ju huvudsaken :) Tuva älskar sina kusiner så himla mycket och vill pussas med "bebisen" Nova massor och leker så bra med Enzo. Han kommer nog bli hennes stora idol. Synd att vi bor så långt ifrån varandra bara..

Igår började hissrenoveringen i vårt hus som beräknas att ta två veckor. Jag hoppas att de inte drar ut på tiden för en tjock och klumpig morsa kommer nog inte komma ut så mycket när hissen inte funkar. Tre trappor är jobbigt utan att ens bära på någon och då får jag ju inte ens med mig vagnen.. Dålig kombo med andra ord. Vi tog iallafall tillfället i akt igår och åkte och storhandlade.

Idag har vi haft lite besök av gudmor och Wilda och så har Tuva badat. Pappan i familjen har åkt till Tyskland och kommer hem imorgon så inatt är vi ensamma.

Snart ska jag ta och hänga tvätten som jag väntat med och sen hoppa isäng. Natti!


Slut

Ligger åter igen på soffan helt slut i hela kroppen efter dagens firande. Min tårta vart jätte fin och alla tyckte att den var jätte god och hämtade mer :) så det kändes bra. Det gör jag nog om :) det kom lagom mycket gäster och vi hade precis lagom med fika. Hatar när man har kakor kvar i tre veckor :P

När alla hade gått satte jag igång med maten som vart ugnsgrillade rotfrukter med kyckling och tzatsiki. Super smarrigt och Tuva åt jätte mycket fast utan tzatsiki då.. :)

Nu kollar vi på nån film på fyran tror jag. Sen är det sängen som gäller. Natti!


Fredag

Ligger på soffan med en vaken bebis i magen som sparkar och har sig. Mys. Kvällen/dagen har vi spenderat hos tuvas gudmor och gudfar. Gulasch soppa, langos och gladiatorerna har vi unnat oss med. Barnen har busat och jag och Nett har lidit av totalt gravidhjärnsläpp haha men det var underhållande. Imorgon ska vi fira pappan i huset lite och jag vet faktiskt inte vilka som kommer eftersom det är mannen som bjudit in folk. Mina föräldrar ligger hemma och är sjuka så dom kommer tyvärr inte. Jag ska ge mig på att baka tårta. Sist jag gjorde det var till Tuvas dop. Alltså ett år sen.. Jaja hur svårt kan det va :P det blir en sommartårta för att vi längtar så efter sommarn.

I veckan har vi vart ute och promenerat och njutit av vädret. Åh va jag vill ha vår och bar mark! Snälla töa bort i nästa vecka! Vecka 11 och 12 så ska vår hiss renoveras så om det är bar mark kan jag ju låta tuva gå om vi ska nån stans, annars känns det som vi kommer vara inne. Jag orkar inte bära henne längre sträckor med massa ytterkläder på och att få ner barn och vagn 3 trappor är ju bara att drömma om.. Åh vi kan ju inte sitta inne i två veckor! Ändå är jag glad att den ska renoveras. Jag hoppas på att den blir lite rymligare och med innerdörr så man slipper oroa sig. Och det är sååå skönt att det görs innan lillebror kommer eller jag blir ännu större. Så perfekt timing!

Nu ska jag hoppa isäng för imorgon måste jag hinna dammsuga, skura golv och duscha innan folk kommer. :) Natti!


RSS 2.0