Tuva ❤

Totti går!!! Jag skrev ju i måndags att snart men jag insåg nu att jag nog inte var så förberedd haha. I fredags den 11 januari åkte vi till mormor och morfar för att leka med kusinen Enzo (och såklart moster och Nova) och efter att vi kommit in genom ytterdörren var det som att hon bestämt sig sen dess har hon gått mer än hon hasat sig fram på knäna. Även om hon fortfarande gör det när hon blir trött i benen eller får bråttom :) men det gör ju ingenting bara gåendet övertar hasandet. Och va lång hon vart när hon helt plötsligt går :P Och även om hon är sen med att gå så värker mammahjärtat av stolthet. Och helt plötsligt är hon stor och inte längre någon bebis! Min älskade lilla fis! Den finaste i världen vad skulle vi göra utan dig!

Idag har vi vart på dop för lilla Nova. Det var trevligt och rätt lugnt :) nu ska jag göra mitt yttersta för att somna. Imorgon ska här städas och eventuellt plockas bort julpynt om jag hinner :) Natti!


Måndag

På förmiddagen tog vi det lugnt idag eftersom jag sover så sjukt dåligt på nätterna nu för tiden. När min mamma slutat jobbet så kom hon hit och vi gick och handlade lite och sen satte vi igång med hårfixande. Tuva var super duktig hela tiden och spexade gärnet för mormor :) nu är vi fina i håret och redo för kusinens dop på lördag. Jag måste bara hitta en bra present. Planera vad jag och tuva ska ha på oss ska jag ta tag i också. Annars har vi inte så mycket planer för veckan.

Jag kollade på inkognito som går på fyran ikväll och kommer nog se hela den serien som bara är i tre delar. Tyckte den va bra för att va svensk..

Nu ska jag bädda rent i sängen och sen hoppas att jag somnar tidigare än de senaste dagarna. Hoppas också att jag slipper vakna flera gånger inatt nu när matte jobbar natt. Han har ju haft sån fruktansvärd hosta.. Ja hoppas går ju :P

I brist på annat så lägger jag in en bild på några av tuvas julklappar som var måååånga :)


2013

Gott nytt år! (Bättre sent än aldrig ;) ) sjukstugan har klängt sig kvar här hemma och när vi blivit friska från magsjukan som Tuva som tur var aldrig fick :) så åkte vi på förkylningen from hell.. Det känns som att pappan vart hemma från jobb huuur länge som helst nu så imorgon får han ta sig i kragen och börja lite smått igen :)
Nog för att det är mysigt att vara hemma allihopa men fy vad han blir rastlös efter tre dagar :P undra hur det ska gå för honom i sommar. Min "plan" är nämligen att han ska va hemma med oss hela juni och juli och sedan ta Tuvas inskolning i augusti. Vi får nog ta och åka till landet och lite sånt. Planera resor och utflykter så han får göra av med energi :) dessutom så kommer ju Tuvis springa då så han kommer väll få jaga henne också :)

Att bero på Tuva och springa så är fortfarande hennes största sätt att ta sig fram genom att gå på knä. Hon är ju väldigt försiktig och "höjdrädd" haha men nu går hon mer och mer så snart borde det släppa :) jag har hotat med att man inte kan komma till sex års verksamhet hasandes på knä och att hon kommer slita för mycket byxor men hon tar det ju i sin egen takt och snart så :)

Hennes nya grej är även att skratta och säga "lilla pappa" när hon ser sig själv i spegeln hahaha hur kul som helst och ja dom är väldigt lika :P annars snackar hon heeeela tiden. På riktigt så är hon aldrig tyst. Men det kommer ju självklart en hel del rappakalja också. :)

På lördag är det dags för dop så imorgon ska jag och mamma fixa våra hår så vi blir fina och fräscha sen måste jag hitta en bra present i sista sekund!


RSS 2.0