söndag

Igår var det tjejmiddag hos Carro och det var super trevligt.. :) 8 tjejer runt ett litet bord med MASSOR av mat! Jag kanske inte alls snappade upp det lite míndre trevliga.. men för mig innebar ju det enbart en väldigt lyckad kväll.. Stackars pypy bara som alltid hamnar i mitten av kaoset! :)

Imorgon börjar pensionärsjävlar på 5an.. Det ska jag iallafall kolla på :) ska ni? Verkar ju hysteriskt roligt!

Idag ska jag försöka få balkongmöblerna inplockade.. Jag har planerat det ett tag nu men det har inte blivit av så vi får se hur det går.. :P Sen kanske jag skulle ta och skura köksgolvet.. Hmm man jag är rätt seg. så vi får se.. :P

Later!






Om jag skulle va teknisk

skulle jag fixa min blogg själv. Men nu råkar det vara så att jag inte fattar ett skvatt .. haha så jag får ta hjälp av älskade pypy. Jag har hittat en tjej som gör riktigt fina blogg designer och dom ser så himla proffsiga ut! Så nu vill jag att pypy ska bli så duktig så hon kan göra min så fin.. Åena sidan är det inte riktigt allt jag vill ändra för jag gillar den mycket nu med.. Det är lite småsaker.. :) Men nu kan ni i allafall gilla mina blogg inlägg på facebook :P haha aaja.. Vi får se vad min lilla pyy lyckas lära sig. Jag vill gärna att bakgrunden ska stå still.. ni fattar säkert inte vad jag menar.. svårt att förklara..


Idag har jag iallafall hunnit med massa.. Lunchat med älsklingen, skärholmen och babyland med madde och barnen.. och sen laga mat och mysa med pypy.. :) Underbar dag!

Imorgon står tjejmiddag på schemat.. Pypy kommer hit innan.. Sen vill jag spendera massa tid med min man.. :)

Hoppas ni får en trevlig helg! Det ska jag ha!





gör mig redo

för att åka till jobbet.. suck.. jag behöver nog inte ens säga det, ni vet vad jag tänker. Men pengar skadar inte så det behövs göras. Ska bli så otroligt skönt när jag blir klar med min utbildning så jag slipper detta skit..

Just nu är jag beroende av den sista blair & chuck scenen i sesong 4 episode 6 alltså inte det som gick på feman i söndags utan det som gick i usa i måndags :) Jag kan knappt vänta tills på tisdag då jag kan se nästa avsnitt.. gaah :D haha tönt som jag är..


They belong together!!

















Jag blir kär när jag kollar på dom :D haha





Addicted



Jag är besatt!! Så underbar låt men tyvär en inte lika bra video.. Det ända som var bra med videon var att jag verkligen tycker att tjejen är grymt vacker!! Neela från fast and furious tokyo drift. Hon heter Nathalie Kelley på riktigt och hade jag varit antingen lesbisk eller kille så hade hon legat på delad första plats med Megan Fox!! Synd att man inte föddes som en av dom!! :) ååh









Konstigt att jag ändå föredrar att vara blond själv när jag uppenbarligen själv föredrar brunetter.. hahaha. Ja när jag tänker efter listan kan göras LÅNG på riktigt heta människor varav de flesta är brunetter.. och dessa två, min sambo och "chuck bass" är brunetter.. knaaas

Nu flödar Everlast ur min spotify och jag ska snart hoppa isäng. NATTI!!






Trött

Imorse drog jag mig själv ur sängen, sjukt trött var jag. När jag väl kommer till skolan så är min lärare hemma och vabbar!! SUCK! Då önskar man att hon kan skicka sms till eleverna innan och skriva att hon inte kommer.. men men sånna moderniteter finns ju inte... Så jag åkte hem och betalade räkningar och promenerade kyra istället.. Nu sitter jag däckad i soffan med en jumbosice latte och lite choklad :) Senare blir det middag med min man och älskade svärmor och svägerska :) MYS!

BTW Kyra är superbra att ha när man fryser! Just nu ligger hon och värmer mina fötter! I love it! MYS!! :)

NU: GOSSIP GIRL!! ♥♥♥




Fredagsmys med pypy står på schemat!! :) Cant wait!! Det här är vi för läääänge sen :) Söta vi va! ♥♥♥





det luktar gott!!

Det kan jag lova! För här lagas det mat.. Matte tycker att det luktar hasch men det måste vara blandningen av ingefära och timjan.. ;P haha. Det blir fläskfile med rotfrukter i ugn.. GOTT!! Later!




Åh bläää

Snart ska jag börja röra mig till jobbet! Bläää kill me!! Jag vill inte.. Jag hatar mitt **** , Jag vill inte, jag vill inte jag vill inte.. När man har jobbat helg går det så fort tills det är torsdag igen.. :( WHY!! Åh, suck. AJA!

Jag har iallafall kommit upp i tid idag och sen åkte jag till liljeholmen och fikade med pypy som drar till mammaland när jag drar till jobbet.. blä! Jag vill också! Efter det åkte jag hem till syrran och busade med Enzo och sen promenerade vi till coop och sen jag hem.. Nu´har jag precis käkat och ska snart bege mig..

Imorgon ska jag till skolan igen :) Woho Jag måste ju berätta här också.. Jag fick MVG i kursen vård och omsorgsarbete!! :D Jag är såå duktig! Jag kanske ska sadla om till Mvg-barn? haha ;)

Later!





LEDIG!!

Yes pepole! Jag är ledig idag!! Första dagen på en vecka! och det är så sjukt skönt! Jag har precis spenderat 1½ timme med att prata i telefon med Nett! Det har inte hänt på länge! Jag tvättar lite kläder för nu ska ALLT bli rent här hemma! Denna helg ska spenderas med att STORstäda hela lägenheten! Jag lovar varända rum ska vara skinande när jag är klar! Och det behövs. Men idag ska jag bara ta det lungt och vara ledig och inte göra nått!! :)

Jag är fortfarande sjuk, hostar, snorar och har lock för öronen hela tiden! Uscha..

Snart ska vi hämta mattes lillesyster och äta middag med henne och ge henne en 18 års present lite sådär i efterskott :P Väldigt trevligt!

Ha det bra hej!





Jaha

Jag ligger i soffan med ett glas trocadero och en liten skål med chips och två filtar över mig :) MYS! Och jag insåg precis vad klockan var.. Eftersom jag slutade praktiken 21:30 och var hemma typ efter 22 så går tiden jätte fort..

Jaha så idag var sista dagen på praktiken.. Nästa vecka är det back to school.. Känns lite konstigt måste jag säga.. Trivdes så otroligt bra så det är lite blandade känslor nu när man inte ska dit nått mer. Jag kommer sakna det stället big time..

I helgen är det jobb som gäller fast att jag är sjuk.. Detta är min ända helg denna månad så det är bara att gilla läget. :P Nästa vecka blir en lugn vecka :) Plus att jag ska till optikern igen efter skolan på onsdag. Jag hade visst inte så bra syn, who knew? ;)

Men nu är det nog dags att kolla favvosidorna och sen joina Älsko i sängen :) NATTI! och hoppas ni får en mycket trevligare helg än mig!! :)



Kyras nya favvoleksak är grishuvudet, det piper extremt lite men det tycker hon är super kul eftersom det är hennes första leksak som låter överhuvudtaget. Hon är besatt!! :) Min lilla gos!



BÄSTA hundfodret ever!! Det finns ingenting bättre än detta!! Jag lovar och svär. Kyra har den perfekta vikten för sin storlek och ras och hon har en super fin päls som glänser och är mjuk. Så fort vi byter foder blir hennes päls matt.. Jag rekomenderar verkligen Precept! Bästa!! :)



Ibland gillar hon att stirra in i väggen.. haha nej hon är inte som alla andra ;) Men visst har hon fin päls!! Mitt hjärta!






död i soffan

Nyss hemkommen från praktiken och jag mår skit.. Inte roligt alls.. Hoppas ändå på att jobba imorgon så att jag tjänar några pengar.. Vi får se.. Tvättmaskinen går på högvarv när jag är hemma, har ju typ inte hunnit tvätta på två veckor :P Tur att man har mycket kläder.. haha. Nu ska kollas på Greys anatomy och sen väntar sängen. Hoppas att ni har det bättre än mig! Natti!



Love it..



Så otroligt mysiga koftor! I LOVE!








Sjuk igen..

Gaah, jag är sjuk igen.. :( jag orkar inte.. Sista veckan på praktiken också! Super snorig är jag och trött i hela kroppen + att ögonen vattnas hela tiden så det är svårt att dölja att man mår dåligt.. uscha!

Igår var hur som helst en underbar dag! Jag vaknade och fixade mig iordning sen bar det av mot liljeholmen där jag mötte upp lovely pypy vi shoppade som galningar hela dagen.. Jag brände 3000kr oops. Sen åkte vi hem till mig och plockade upp kyra och sen kom mamma och hämtade oss och så åkte vi till sea och köpte hundmat och leksaker till kyra.. Sen bar det av hemmåt igen. Jag gjorde hemmalagad pizza till pypy och sen blekte hon min utväxt! :) Helt underbart!

Bjuder på bilder från shoppingen:


Tre par jeans-leggings två svarta, men ett par av dom är iallafall sömmar på :P



Massa massa



Coolaste koftan I LOVE döskallar!! (för er som inte redan visste det)



Ny fin filtjacka :) Me like!! Tanken var inte att jag skulle köpa en jacka men jag såg den här och vart kär.. Det kommer mer bilder på resten av shoppingen nästa gång jag får lite tid över till att blogga..

BTW så är min älskling i halmsta igen :( Vill att han ska komma hem nu!! Jag saknar honom GALET mycket! Tur att jag har Pypy annars hade jag aldrig klarat att va ensam såhär mycket!

Nu ska jag ta och kolla på internet på nyaste Gossip avsnittet :D Sen NATTI!!






My man is back home!!

Yes min man är hemma igen!! Men har är mer död än levande så inte speciellt mycket till sällskap.. Imorgon blir en lång men trevlig dag så nu är det dags för sängen! Jag ska upp vid sju för att möta upp Madde och Carro med barn i älvsjö halv 9. Vi ska på underbara barn mässan och jag ska leka med Smilla :D Söta lilla Smilla :) Efter det ska jag till praktiken och leka med ungdommarna till halv tio sen ska jag hem och MYSA med min underbara man! :) Kommer att bli en underbar dag imorgon! :) Jag ser verkligen fram emot hela dagen!

Jag fick ett finfint mail idag också från min lärare. Hon hadde rättat mitt prov som vi hade innan vi gick ut på praktik. Och jag fick MVG :D Jag är så stolt över mig själv! hehe jag är så förbannat bra!! Detta ska såklart firas på lördag med Pypy, kakor och juice! :) Mitt nya beroende: älskade Elina, ballerina kakor i smakerna: pepparkaka, kladdkaka och kladdkaka/vanilj, och prowiva gul kiwi och mangostan Me like alot!

Nu är det dags för duschen och sen sängen! :) Natti!!






Grattis Madelene!! ♥

Hurra hurra hurra, idag är det Maddes födelsedag!!
Hela 18 år blir hon nu! Vuxen och grejjer ;) haha
Stackars min älskling, han har lite svårt att acceptera att hans lilla syster också blir stor ;P Så ikväll firas det med kryssning som jag såå gärna hade velat åka med på men jag kan inte :( buhu för jag jobbar ikväll och har praktik imorgon.. Men när min praktik är slut, då jävlar ska vi ut! Då ska jag fira lilla madde sarahstyle ;)



Madde och Suss :) Bättre svägerska och svärmor finns inte!! ♥






Pain

Jag har ont i nacken! Har haft det i cirka 1 vecka.. fattar inte varför det inte bara går över. :( BLÄ för att ha ont..

Idag hade jag min sista praktikdag tillsammans med Ellinor, hon är en av dom som jobbar där heltid. Fan jag får ångest! Vill inte sluta på praktiken! Ellinor är verkligen en sjukt rolig människa.. Skönare person får man leta efter.. Nu har jag bara 6 st pass kvar på praktiken sen är det back to scool.. Blandade känslor..

Nu saknar jag min man.. Vill ha hem honom NU!!



Jag och Matte för 4 år sen :) Söta var vi då!







Stress

Jag älskar denna vecka!! För idag började desperate housewives imorgon börjar Greys anatomy och på söndag börjar GOSSIP GIRL!! Men jag har redan sett de första 3 snart 4 avsnitten av gossip ;P hehe för jag kan inte vänta! Men jag kommer kolla på dom på tv också med bättre kvalite och svensk text! Nu har jag skickat in första delen av mina skoluppgifter. Imorgon ska jag göra klart den andra delen på praktiken och sen skriva rent de när jag kommer hem och skicka in! :) Känns skönt.. Trodde iochförsig att jag hade längre tid på mig men nu är det som det är och snart är jag klar då är det bara skönt :) Idag var det praktik 14-21 imorgon är det praktik från 14 tills jag vet inte... Står 21.30 på schemat men jag jobbar med ellinor och hon brukar va shysst och släna ut mig lite tidigare :P :) Det är så sjukt sköna människor som jobbar på min praktik! Och ungdommarna med! Nu har jag träffat alla ungdommar utom en! Och den sista är en kille som jag kommer att träffa i helgen.. Sen har jag träffat alla ungdommar på Kortis :) woho :P Nä nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på fjärde avsnittet av Gossip girl på säsong 4 :) LOVELY!


Just de.. Min man hänger i lastbilen inatt och imorgon natt så jag är ensam! Not verry najs! :( Jag saknar honom MASSOR!! Natti!







Grovt trött

Hello lovers
Jag är död.. Trotts att jag verkligen sov ut idag.. Jag har inte haft såhär mycket att göra på länge antar att det är det + att jag vet att jag kommer att jobba konstant varje dag i två veckor som gör mig helt död.. Annars har det inte hänt överdrivet mycket. Colin har döpts och det var SUPER trevligt! och Fint! Hoppas dom är nöjda.. :) Sen har vi käkat middag med mamma och compani.. Eftersom mamma fyllt år. A just det mamma fick två kattungar också!! Dom är tok söta verkligen!! Nästa gång ska jag ta med kameran så ska ni få se dom och kyra :D Kyra tycker också att dom är jätte söta.. Hon vill pussas och leka men det vill inte dom ;D haha Nu måste jag hoppa isäng!! NATTI!!





Sorry!

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera senaste veckan och tyvärr älskade läsare kommer det inte bli bättre nästa vecka.. För jag är ju som sagt ute på praktik och nu kommer jag praktisera söndag, måndag, tisdag, onsdag, fredag, lördag och söndag.. och på torsdagen är det ju jobb som gäller... + att dumma lilla jag har skutit upp skoluppgifterna till sista sekund så nu måste jag göra dom också så att jag blir klar med dom innan praktiken är slut.. Så med andra ord, jag har FULLT upp. För en gångs skull.. Det händer ju inte så ofta för mig..

I Tisdags var jag med Madde och barnen i tumba och i skärholmen. Super najs jag älskar dom! :) Och i torsdags och onsdags så färgade jag håret på älskade pypy så nu är lilla blondie brunett!!! Så sjukt j*vla snyggt på henne!! :) Min underbara man har hållt till i lastbilen mellan tisdag och torsdag också så jag har varit ensam hemma.. NOT najs.. Jag saknade honom sjukt mycket..

Imorgon är det dop som står på schemat! Söta lilla Colin ska döpas! Och efter det får vi se om vi åker förbi mamii och fikar.. Hon fyllde nämligen år i torsdags och det missade jag eftersom jag jobbade.. Och imorgon kväll kommer förhoppningsvis pypy hit och myser :)

Jag behöver verry bad bleka min utväxt men vet verkligen inte när jag ska lyckas hinna med det.. Jag skulle nämligen vilja göra det hos mamma och pappa så jag kan basta lite sammtidigt.. och kanske ta mig ett bad i deras jacuzzi.. Det vore najs och jag känner att jag behöver det! :P

Nu ska jag mysa med mina älsklingar!! Kanske hinner jag med en uppdate imorgon? Vi får se! Later :)





MYS!!






RSS 2.0