Lovely

Igår spenderade jag nästan hela dagen med att städa. =) Det vart så fint och sen så hann jag tvätta massor med kläder och nu har jag vikt in det mästa av det och fortsatt med resten :P SÅ himla skönt! Nu har jag det gjort så slipper jag fundera över det i veckan när jag är helt död. Har diskat hur många maskiner som hellst också. Och Igår när jag hade städat klart så åkte jag och mannen med Mulle och Lappen och käkade thai i kungens kurva, det var sååå gott och efter det åkte vi och storhandla. I vanliga fall brukar jag alltid vilja åka till ICA MAXI i botkyrka men nu åkte vi till Willys i älvsjö. För dom har mitt kaffe till dolce gusto som jag älskar ;P Vi fick med oss massor med mat och annat bra det ända som jag totalmissat nu efter den här städhelgen var att jag skulle behövt fylla på med tvättmedel. Men jag får köpa med mig någon dag efter praktiken istället.  Sen kom matte på att han ville dricka så vi drog oss hem till oss och sen kom bella också, det vart massa drinkar och vitt vin och matte mådde inte så bra inatt :P haha Snart ska jag försöka klippa min man så jag får det gjort också. Om han bara kunde sluta prata i telefon någon gång :P Annars tror jag att dagen blir lugn. Hemmagjord pizza till middag =) mums!



Mulle hadde kul på willys. Texten till bilden vart: Tias kan behöva den här om sarah kanske blir arg snart.. :P



Sen vart det ett jävla drag hemma hos oss ;P hahaha


LEDIG!

Jag är ledig hela helgen wohoo =) Så himla skönt! Nu håller jag på att städa efter gårdagens bravader :P Min älskade man fyllde ju 24 igår så vi hade lite folk och barn här på kvällen.. Det var verkligen super trevligt. Nu ska jag ladda om diskmaskinen och sen dra fram dammsugaren.. Kanske borde passa på att sätta på en maskin med smutstvätt också.. Har ingen ork för sånt i veckorna nu när jag praktiserar hela tiden.. :P Sen ska jag torka av köksbordet och vardagsrumsbordet och sen är det fint igen =P Lite senare måste vi också åka och storhandla. Vi har ine så mycket mat hemma nämligen. Undra vad man ska hitta på till middag? Later!



Min underbara man! Föralltid!


Levande död!

Jag är verkligen inte van att gå upp kl 6 på morgonen det märks!! Jag är helt slut! Imorgon är det praktik 8-15 igen. Samma som idag men imorgon ska jag träna efteråt också.. Undra hur det ska gå.. Vi får se. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Bollibompa är slut och alla barn ska sova. NATTI!!


Snabbis IGEN!!

Jag har brottom igen. Fast den här gången är det sängen som väntar. Ska upp sex imorgon och känner verkligen att sömn är något som min kropp skriker efter.. Imorgon blir det nog power nap när jag kommer hem innan vi åker till Suss för att äta TÅRTA!! =) På fredag fyller min man år också! Attans.. måse fixa nått till honom... Om jag inte tar det på fredag när det klirrar till lite i kassan.. bla bla va jag snackar strunt!

Idag har jag haft mina underbara lånebarn! Jag har dom och övar på mamma, pappa barn haha. Smilla och Colin är dock så snälla så det är inte mycket att öva på.. JO bära båda upp för trappan var ett träningspass.. :P Matte fick Colin och somna och va fett stolt över det och jag powernappade i soffan med Smillisen.. =) Det va mys på hög nivå. Sen kom madde och rikard och jag bjöd på lasagne..

Sen bar det av på intervention på söder med 5 fiina tjejer. Det var sjukt mysigt faktiskt. Måste göras om MEN någon gång jag är lite piggare.

NU ska jag sooooova!! =) NATTI!!



Monki face =)




(bilderna är från december)


Hej alla glada!

Det här får bli ett snabbt inlägg för jag har nyss kommit ut ur duschen och måste verkligen sminka mig och göra mig iordning fort som f*n!! För om en timme ska vi va inne i stan på resturang! Älskade svärmor fyller nämligen 50 på tisdag så vi ska ha suprice middag för henne ikväll =) Kommer ca 30 pers dit så det ska bli riktigt kul!! MEN min man kommer självklart på NU att han vill klippa sig.. Vi får helt enkelt se om jag hinner :P Men men. Jag har haft en bra helg i övrigt.. Igår var väll lite kaotisk efter praktiken men allt löste sig och nu blickar vi framåt!! Later!!

Ikväll börjar big brother på tv 11! Måste kolla om någon man känner är med!!  :P


God morgon!

Nu sitter jag på tunnelbanan påväg till praktiken. Sista passet den här veckan och hela första veckan är avklarad! Tiden går rätt fort ändå. Men det är nog för att jag trivs så jävla bra där! Som fisken i vattnet! Underbar personal och snälla boende! Jag kan verkligen inte klaga. Hörs senare!


Tråkig?

Jag känner mig så otroligt tråkig.. Jag har inget intressant alls att updatera er om.. Idag har jag totalt slöat ner mig i soffan. Dock orkade jag laga lunch till mig själv :P Inget jag brukar fast att jag inte gjorde nått avanserat.. Köttbullar och mackisar.. Sen kom mannen hem och sen åkte vi och käkade thai på grill och wokhuset i masmo. Bervid ava mc ligger det nu. Helt underbar mat och service! Tipsar om det för det var såå bra! Sen åkte vi hem och slappa lite mer.. Jag har iochförsig gjort lite nytta idag för jag har tvättat typ 4 maskiner!! Det behövdes kan jag säga men har MASSOR kvar... Tänkte försöka hinna med en imorgon innan praktiken. Sen får jag vänta med resten tills sondag typ.. Snart ska jag joina älsko i sängen =) NATTI!!


Dag 3

Tredje dagen på praktiken är avklarad. Idag var det sjukt lungt. Imorgon är jag ledig. Då ska jag ta det fetinglungt, träna, äta och plugga. Sen är det praktik fredag och lördag också. =) Nu ska vi snart röra oss mot segersjö! Det blir middag hos underbara Madde med familj. Nu ska jag sätta på mig ett par sockor för jag fryser satan om fötterna. =) Later!


Dag 2

Andra dagen på praktiken är avklarad! =) Jag har as sköna kollegor och en underbar plats att vara på! Jag får dessutom äta hur mycket jag vill gratis! =D haha Inte helt fel. Får både frukost och lunch när jag jobbar 8-14 =) MKT bra!! Dock går jag upp vid sex på morgonen så är ganska jätte slut på kvällarna! Nu är jag halvt påväg ner i sängen.. :P Funderar lite på när jag ska hinna med att göra psykologiarbetet. Borde ta tag i det på torsdag så jag slipper bry mig sen.. Vi får se :P Idag har jag btw tränat också!! Duktiga jag! =) NÄ nu väntar sängen, den har lovat kramar! ;) NATTI!!


<3

Nu är det snart dags för sängen!! Wihoo jag kommer somna på 0,2 sekunder idag känner jag :P MEN jag är fortfarande vaken och uppe och det är ju bra.. Nu väntar jag bara på att madde ska ringa, sen ska jag joina älskopälsko i sängen. Jag fick kinamat till middag som jag önskade =) Han är söt min älsk. Och när vi kom dit för att ta med oss så satt sys med sin lillafamilj där och åt =) Så jag sniffade lite på enzo när han satt där och sög lite på kycklingen :P Men det mästa hamnade på golvet.. Medans vi väntade på maten och sen åkte vi hemåt. NU vill jag att madde ska ringaaa.. NATTI!!



Här är en annan gammal bild på mig, och Smilla.. Måste ju vara typ två år sen.. =) Sötkorven! Hon var så liten där!!


Glad alla hjärtansdag!

Hoppas att ni får en mysig dag med massa kärlek!!
Själv är jag nästintill död.. Trött som ett djur.
MEN första dagen på praktiken är avklarad!
Snart kommer min fina man hem då ska jag mysa och sen sova tidigt ikväll!! Imorgon väntar en lika tidig morgon! =) Puss o kram!




4 veckor

Imorgon börjar 4 veckor av praktik för mig. =) Spännande! Jag kommer att vara helt död och jobba mycket och långa dagar. Men det kommer bli kul tror jag =) Sen kommer det bli as skönt att va klar med praktiken och andra terminen och bara ha sista terminen kvar! Najs!! =) Spännande, kommer typ behöva gå upp kl 6 imorgon :P

Idag är dock värsta slödagen.. Matte åkte precis iväg och skulle köra någon någonstans.. Tror de va robin men jag vet inte.. Får se när han kommer tillbaka.. :P Undra om jag ska färga mammas hår idag? Vi får se. Later!


MysMiddag

Vi är nyss hemkomna från Mattes mamma och syster. Vi var där på middag och fick mumsig lasagne med en riktigt fräsch sallad! =) Alltid lika trevligt. Vi gjorde upp massa planer också! Men ingenting som jag tänker gå in på här förens det är klart. Änsålänge får ingen veta. Det blir bäst så. Ifall det inte blir av =) hehehe Jag har en hemlis! ;) Nu ska jag försöka läsa ut min bok.. Jag har 110 sidor kvar... Snaaaaark! Natti!


Film

Jag sitter i soffan och kollar på film, Angel eyes heter den och går på 5an. Jag har inte sett den förr och den är såå söt. Hoppas den slutar lyckligt. Jag vill verkligen att den ska sluta lyckligt :P Later!


Sushi

Jag har nyligen kommit hem från en underbar sushi lunch på svenska sushiköket! Var där och lunchade med kellie. Var aldeless för länge sen vi sågs sist! Fan va mätta vi vart och fan va gott det va.. Jag vill bara ha meeer!! Synd att det inte är billigare så man hade kunnat käka det jämnt! :P Nu sitter jag hemma i soffan och myser med kyra och varm choklad! =) Myys! Snart hoppas jag marcus ringer så jag får reda på om vi ska trääääna! Har egentligen ingen lust alls.. Men om han vill så får jag gå dit och offra mig.. :P Sen blire till att färga håret på mamsi! Hejsålänge!


Underbara torsdag!

Idag har jag haft en helt underbar dag!
Först var jag i skolan och hade min redovisning. Det gick super bra, jag kommer helt klart att få MVG! Vår lärare satt och nickade och log när vi gjorde våran presentation och till skillnad från ALLA andra i klassen så kunde faktiskt jag och Tomi svara på ALLA frågor som våran lärare hade! =) Vi är helt klart BÄST! Och sen aploderade hon när vi va klara och det gjorde hon inte med någon annan.. Tveksam på bara om vi verkligen va såå grymma eller om det var för att vi är dom enda som gjorde uppgiften rätt OCH behärskar det svenska språket.. Hmm men endå! Vi är grymma!

Sen handlade jag och hämtade ut H&M paket och sen hem och vila och pimpla lite kaffe! Sen vid fyra utmanade jag snöstormen och knatade ner till syster och Enzo! Där käkade jag och matte middag och sen kom mamma och marcus också dit =) MYS på höög nivå! Eftersom jag FORTFARANDE inte kan sova på nätterna prövar jag nu att inte dricka kaffe efter sex. Vi får hoppas det funkar för jag börjar bli riktigt trött kan jag lova!! OCH jag fick en super fin tröjja av min syster! Med döskallar på. Sååå fin. Men dragkedjan gick sönder på en gång så hon skulle försöka få tag på leverantören och byta eller fixa så dom betalar skräddare. HOPPAS för den va sååå fin. SÅ sarah! =)

Nu ska jag gå igenom blogglistan och sen hoppa isäng innan jag blir pigg igen! NATTI!!





Jag bjuder på dessa sålänge. När mosters lilla BUS bara va ett dygn. Nu e han ett om tre veckor!! =)


Plugg

Jaha.. Idag har jag klippt min mommo och moffa! MYS! Kyra passade verkligen på att gosa satan med dom när dom var här. Först satt hon i moffas knä hela tiden mommo klipptes och sen när moffa klipptes så låg hon med mommo som huvudkudde i soffan haha.. Sen har det inte hänt så mycket mer spännande.. Jag har gjort en overhed och försökt plugga in lite om hiv.. Imorgon ska jag redovisa arbetet om det inför klassen..

Nu sitter jag och dricker kaffe.. MEN jag har inte kunnat sova sen i måndags så jag misstänker att jag måste börja trappa ner.. iallafall på kvällskvisten.. :P höhö..

Nu ska jag ta ut kyra på kvällsprommis och kolla om kanske madde har lust att prata en stund. Sen ska jag verkligen försöka sooooova!! Natti!


Ni är dåliga!

Jag vill ha lite mer kommentarer!! Vad vill ni läsa om? Jag som har ett sånt extremtråkigt liv.. Vad skriver jag bra och vad dåligt och vad vill ni veta? Kommentera! Ni får va anonyma om ni vill.. =)


Beroende

Vi har ju alla våra små eller stora beroenden.. De flesta vet ju mitt stora som jag håller på att lägga av med.. Och jag har nu ett nytt.. Min Dolce Gusto har gjort mig beroende av kaffe.. Inte shysst tycker jag.. Jag är ju redan beroende av te. Kan ni fatta hur mycket jag dricker om dagarna nu? Jag kan tillome ta en kopp kaffe till maten!! Jag är sjuk i huvet :P haha. Inte bra. Och dyrt blire i längden när man häller i sig fyra koppar om dagen. Matte sa att han skulle gömma min circolo. Då hota ja han med att jag skulle go bananas on his ass om han gjorde det! haha.

Annars så är jag feting trött för jag har bara sovit fyra timmar inatt. Jag var aptrött igårkväll men kunde inte somna för det så jag somnade vid fyra.. Och sen upp och till skolan imorse. Nu är alla VG och MVG uppgifter för kursen omvårdnad klara så nu ska dom bara in =) Sen har jag och matte festat donken med hans lillesyrra. Just love her!! Så nu ska jag snart ta mig i kragen och slänga mig i sängen. Imorgon kommer ÄLSKADE momo och moffa hit och klipper sig MYS! Jag ska såklart bjuda på kaffe ;) hehe. NÄMEN NATTI!!

 


Underhåll

Tur att jag valde att updatera nu.. Det kommer tydligen inte gå att logga in mellan tolv och ett.. :P

Iallafall.. Det såg inte så tokigt ut med "halvblonderad" utväxt. Man såg det inte ens :P Men nu har gag blekt framsidan också. Sköönt. Idag använde jag mig av jane hellen blekningen ultrablond. Kom nog på att jag gillar swartzkopf bättre ändå... Annars har jag idag varit i skolan, kollat på film och tränat. Inte mycket spännande alltså.. Imorgon blire skolan igen nästan hela dagen.. Hoppas det går fort.. Nu ska jag dricka varm choklad från dolce guston =) Vart så sjukt sugen på de. Och sen väntar sängen. Måste BTW verkligen läsa ut min bok nu.. NATTI!!




yey!!

Nu ska jag också bli fin =) Håller på å bleka utväxten! Men beslöt mig för att bara ta "bakhuvet" idag och från öra till öra imorgon.. För det tar ett tag att sätta i på mig själv så för att inte tappa halva håret beslöt jag mig för att dela upp det :P Så imorgon kommer jag se skitrolig ut :P haha men det skiter jag i.. Ska ändå bara till skolan och sen träna.. Sen så fixar jag resten innan jag duschar efter träningen.. Toppen! Weeii!! Nu ska jag fixa lite dip och sen blire mys i soffan med min man innan det ska sköljas ur! Sen ere Nattinatti!! =)



 

Idag har jag använt mig av den här och spetsat den med mina egna grejjer.. Förmodligen ingenting som rekomenderas varmt.. Eller snarare GÖR ALDRIG SÅ SJÄLV!! hahah.. Men men jag är ju frisör så jag får exprimentera.. Om håret ramlar av e de ju mitt fel :P I vanliga fall använder jag mig av jane hellen men den här fick jag i julklapp så den måste ju användas.. Om jag bara skulle få arslet ur vagnen och åka till min gross så skulle jag iochför sig ha världens bästa blekning hemma jämnt.. Men jaa jag ska.. :P


Vad händer?

Tjena mittbena, Vad händer? Vad gör alla? Ingen bloggar iallafall för det är typ två av mina furtielva bloggar jag läser som updaterat idag. Trååkigt!!

Igår klippte jag Tobbe, och sen vart det middag med la familia hos mamma och pappa. Marcus bojkottade det hela för han skulle på bio med sina kompisar.. Tråkmåns ;P haha. Sen tvättade vi bilen och åkte hem och kollade på film. Alltså inget melodifestivalen för mig. =) Jag är igentligen inte emot jippot.. Jag älskar det iochförsig inte heller.. men jag kan kolla på det.. MEN min kära man skulle nog hellre hoppa från en bro än att kolla på melodifestivalen.. så det brukar inte bli så att jag gör det heller.. Jag glömmer lixom bort att det går :P

Nu ligger jag på soffan och han i sängen och kollar på nån pangpang film.. Jag orkar inte med sånt just nu.. Men då när jag tänkte roa mig med bloggar så updaterar ni inte!! Vafan! Så nu tänkte jag ta och kolla nyaste The Big Bang Theory istället!! Nyaste kom i fredags morse! SÅ jag ligger efter!! =) Ha en bra söndag!






* * *

Idag har jag inte gjort så mycket.. Tränat och sen vart det middag med Mulle & Bella (& älskling såklart) Var på Willys och fyllde på med kaffekapslar! Lycka! Och nu är det bara slapp i soffan som gäller. Dock tänkte jag faktiskt joina älsklingen som ligger i sängen och kollar på någon dålig serie som han laddat ner på datorn..

Imorgon blire middag hos päronen =) Kanske lite enzomys också? Hoppas =) Natti!


Lovely

Idag har jag förutom att jag vart ute med hunden, lagat lunch och vikt in alla kläder i garderoben varit hos Madde. Hon behövde klippa sig så vi körde en extreme make over! Hon har ju aldrig färgat sitt hår förut så nu hade hon fått för sig att hon ville det så då övertalade jag henne att klippa en decimeter också =) Och lugg, snelugg. Hon vart så himla fin! och jag måste ju ta på mig äran. Jag är så sjukt grym frisör. Jag är den bästa jag mött på att klippa luggar och mina kunder är alltid nöjda. Jag har tamejfan kunder som kommer från andra länder för att komma till mig!! JAG ÄR AWESOME!! Grym. Bäst helt enkelt. =) Dock efterlyser jag någon som är lika grym som jag som kan klippa mitt hår?! Kom igen..  NÅGON?!

Nu är klockan fett mycket men jag kom hem vid tolv.. de e därför. NATTI!!


Aggressionsproblem?

Idag har jag pluggat, blivit klar med presentationsdelen av arbetet om HIV som jag och en klasskompis håller på med så nu är det bara den skriftliga delen för VG-MVG som är kvar och det hoppas vi hinna göra klart på tisdag. Känns skönt faktiskt. Sen när det är klart ska jag börja med psykologiuppgifterna. Sen kom pypy och färgade håret. Markus kom och käkade middag och jag har haft tvättstugan från kl sju. Så ere.


Den senaste tiden har jag märkt att jag väldigt lätt blir sjukt irreterad på folk. Väldigt ofta. Nästintill jämnt om inte folk läser mina tankar och gör som jag vill. Det gäller alla. Folk jag känner och idioter i tunnelbanan/bussen. Det är sjukt jobbigt och snart känns det som att jag kommer stå ensam kvar för att ingen kommer vilja va med mig när jag är ett sånt här monster. Det är inte PMS, det har hållt på i lite över en månad.. Och jag kan inte FATTA varför?! Varför är jag arg på ALLA? Jag har ett super liv med underbara vänner och en perfekt familj. En sambo som är allt jag önskar mig och en hund som är söt som socker. Det finns egentligen ingenting att klaga över. Inget att va arg på. Men jag blir väldigt snabbt super irreterad och det finns alltid en anledning, men anledningen är egentligen så otroligt löjlig. Tillexempel, Sambon min fick sig precis en rejäl avhyvling på grund av att han låg i sängen och tuggade pringels så det knastrade i heeela lägenheten, Jag stog i badrummet. Det var inte bara ljudet av hans äckliga tuggande på chipsen, det var också mina chips som jag köpt och inte ens fått chansen att smaka på.. Jag vart rosenrasande. Och detta hände precis annars hade jag inte kunnat berätta om det. Eftersom det är såna här små grejer så kommer jag aldrig ihåg dom ett tag efter att det hänt. Dock kan jag gå och vara förbannad på nån eller nått ett bra tag om jag inte får skälla ut personen de handlar om. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?? Jag vill i princip att folk i tunnelbanan ska hoppa av i farten och dö för att dom står för nära mig eller pratar för högt i telefon!! Ska jag uppsöka läkare? Vad är mitt problem? Varför är jag såhär?




Praktik

Vecka 7, 8, 9 och 10 kommer jag ha praktik på erstagården. =) I morse var jag där och hälsade på. Tror att det kommer att bli riktigt roligt och spännande. Jag ser fram emot att hjälpa de riktigt behövande. Erstagården är en non-profit organisation som jobbar för svårt hemlösa och ger dem ett korttidsboende medans de hjälper dem att bli friska/friskare eller en fridfull död under tak med folk som vårdar dem. Erstagården har funnits i sex år och är den enda av sitt slag i europa. Jag tycker att det är fruktansvärt! Det ska finnas fler av detta slag för att hjälpa de hemlösa och hjälplösa. De som bor på erstagården just nu är i 50års åldern och just nu är det endast män. (Men kvinnor tas självklart också in) Jag ser grymt mycket fram emot erfarenheten jag kommer att få av att vara där i 4 veckor. Jag har själv ingen erfarenhet eller nära insyn på "knarkare" just nu och tror att jag kommer få mycket utveckling och lärdom av att vara just där! Eftersom de flesta intagna är beroende/har varit beroende av någonting.

Efter att jag varit på min blivande praktik så åkte jag och mötte upp Madde hos Mia som höll på att göra naglar. Så nu har jag också en inbokad tid, efter praktiken är slut =) Sen åkte jag och Madde till min optiker och Madde gjorde en synundersökning samt beställde 3 nya glasögon som var sååååå snygga på henne! Verkligen kul att få vara med och vara smakråd! Hoppas hon blir nöjd nu. Men det tror jag för hennes tre par var så sjukt snygga och passade henne sjukt bra! =) Hos min optiker är det nämligen ta 3 betala för 1 så jag rekomenderar verkligen folk att gå dit! Suveränt ställe! Och glasögon är ju ett nödvändigt och DYRT ont! Så då kan man ju lika gärna göra en bra affär =)

Sen åkte vi hem och jag inväntade Pypy för att gå och träna och Madde inväntade rikard som skulle hämta henne. Super trevlig dag med andra ord! =) Nu ska jag kolla på Gossip girl, nya avsnittet som jag inte sett tidigare idag eftersom jag hittat på massa annat bus. Sen äre sängen som gäller. Natti!!




RSS 2.0