Min söta!

Måste dela med mig av världens sötaste lilla tjej =)



Världens sötaste!!
Och igår när jag var inne på skolans plattform såg jag ett meddelande från min lärare och jag fick MVG i betyg i sjukvård!! YEY!! Jag är så glad, och så stolt över mig själv! Nu har jag MVG i de flesta kurserna, dock inte alla.. Men i de flesta. Och sjukvård är ju verkligen en av de viktigaste kurserna så det känns sjukt bra! =) Duktiga jag!

Nu håller jag på och städar lite för vid fem kommer Mia och Lina hit och ska klippa sig.

Och det är nått sjukt som hänt med mitt öga! I torsdags så svullnade ögonlocket upp och ögat började rinna. Bara det vänstra. Och i fredags när jag vaknade var det så kläggigt att jag knappt kunde öppna ögat.. Då trodde jag att jag hade fått ögoninflammation. Men då brukar väll inte ögat svullna upp? Och så gjorde ögonlocket ont när jag rörde det.. Och jag var ju tvungen att gnugga bort allt klet som kom.. Aja. I söndags iallafall så vart ögonlocket rött. Skummt tänkte jag och igår hade jag en blåtira! haha helt sjukt.. Jag fattar inte vad det var som hände men nu är det iallafall bättre men jag har ju fortfarande ett blåmärke på ögonlocket.. Om det inte var för att blåmärket ser ut som det gör skulle man kunnat tro att jag vart i slagsmål! :P haha Här har ni en bild så ni får se mitt blåmärke. :P



Helt sjukt.. Undra vad det var.. Men nu är det iallafall bättre.
Och nu ska jag fortsätta städa =)


Tokig

Man blir ju lite smågalen när man väntar barn, det är som en helt ny värld som öppnar sig. När jag var och beställde vagnen så fick jag även med mig två nappflaskor hem. Och jag tycker att dom är jätte fina, så himmla fina färger.. haha hur man nu kan tycka att nappflaskor är fina?! haha





Fina va?! haha. Fick även en super fin body till lilla skrutt.
Så nu får vi se ifall barnmorskorna hade rätt ;) hehe
Tack Nett! Så himmla fin!




Nytt

Ny design till bloggen är på G.
Den håller just nu på att byggas upp.
Och den kommer när vi är nöjda =)
Det är världens snällaste lilla Elin som hjälper mig!
Ja vad ska man säga, en gång i tiden var jag också duktig på data grejer men nu lämnar jag det till den nya generationen tonåringar. Och hon är fett grym! ;)


Barnvagn!!

Nu har jag precis varit och beställt min barnvagn!
Den är superfin och jag är jättenöjd!
Det vart inte exakt den färgen jag ville eftersom att den var slut.
Men så är det med emmaljunga om man köper på sommaren..

Det vart en Emmaljunga Ozone city Och nu är den beställd så jag kan hämta hem den i september =)




Här är den!! Är den inte vacker?!
Här är exakt mina färger.
Sittvagnen är i PP black/red med svart chassi och citykorgen (liggdelen) är i färgen grey flowers.
Hoppas att det kommer bli bra och fint! Men jag tror verkligen det och den var en dröm att köra.
Nu får tiden rulla på så jag får köra min fina vagn! ;) haha


Vecka 20

Idag går jag in i vecka 20 det vill säga 19+0.
Snart halvvägs! Yey! Längtar redan efter våran bebis!
Lyckost kyra och alla andra tikar som bara värper bebisar i 8 veckor..
Ligger i soffan och kollar på natt tv med halsbränna..
Dock är det nått jag kan leva med om den håller sig på det här stadiet. Dock känns det som att det är efter den här biten som man kommer börja lida av alla gravidkomplikationer om man nu får dom. Vilket jag säkert kommer få..

Jag bjuder på en bild på tjockisen (jag)
Jag känner mig riktigt fet nu. Dock inte alls gravid.. Bara fet.




Onsdag

Nu är klockan så mycket men jag kan inte sova..
Idag har min bror fyllt år. 15 år.. !!
Inte helt okej faktiskt.. Jag känner mig gammal..
Vi var och käkade middag på jensens bofhus hela familjen. Så mysigt.
Jag blir bara så himmla mätt nu förtiden. Det tar stopp och sen känns det som man kommer spricka lite sakta men säkert.. Tänk då hur det kommer kännas om ca 3-3½ månad.. Bläää vill inte ens tänka på det. Vill inte heller tänka på hur mycket jag kommer vilja ha ut bebis då.. Nu vill jag redan ha ut henne, dock vill jag ju såklart att hon ska vara färdigvärpt innan hon anländer så hon ska ju såklart stanna där inne så länge som möjligt. Men man längtar och är nyfiken och tiden går sååååå sakta.. :P haha Imorgon går jag in i vecka 20.. (eller idag kl är ju över tolv.. :P) så nu är det bara en vecka kvar sen är jag halvvägs!! Jippi!! Det längtar jag efter, sen längtar jag efter att känna sparkar och så längtar jag efter den 11 juli då ska vi på 2D/3D/4D ultraljud!! :D Yey!

Nu ska jag krypa ner ren i en ren säng =) Mysigt!
Här är en bild på min fina bror.
Dock är han såå snygg nu när jag rakat av honom håret.
Han ser ut som en riktig rockstar nu!! OMG alla 14isar lär dö för honom i sommar ;)



Han & hans älskade dragster.. Undra om killen tänker på mycket annat? haha


Gott



Jag köpte jordgubbar på coop, fy va gott det va!
Matte fick inte så många ;) hehe


My no 1.

Min bebis är mitt allt.
Min man kommer tvåa.
Vi ska bli en familj, vi tre.
Åh det finns inget bättre, inget finare.
Jag älskar min egna familj!!


Flicka



Vi ska få en bebis. En liten tjej =)
Idag var vi på Ultraljud och hon mår toppen och växer så det knakar!
I oktober (mellan 19-22) så kommer hon.
Våran dotter!


Måndag

Äntligen! Bara tre dagar praktik kvar!!
Om en vecka kommer jag vara människa igen! Idag var jag helt dööööd sov fem timmar inatt och sen upp och hoppa och åka till praktiken kl 5 på morgonen är jag inte människa.. Efter praktiken var det bara och åka hem för att vända i dörren och åka upp till åsen och lämna tillbaka filmen vi hyrde igår och när jag kom hem igen slängde jag mig in i duschen på en gång eftersom jag känner på mig att jag inte kommer orka duscha kl nio ikväll som jag brukar. Nu väntar jag på min man för att se vad vi ska äta till middag. Jag är hungrig och trött..

På praktiken idag så opererade "vi" bort en elakartad tumör från en tjej som fyllt 30 för en månad sen. Usch det hugger lite extra i hjärtat när det är så unga människor.. Hon kan knappt börjat leva livet som hon vill och så fick hon den där jäveln. Den var stor som satan och satt fram vilket betyder att hon förmodligen aldrig kommer att bli som hon var innan. Det är ju där vår personlighet sitter.. =( Fy.

Jaja nu ska jag föna håret och dra på mig min pyjamas =) Imorgon ska jag upp fem igen! Natti!


Helg!

Underbart att inte ha massa planer faktiskt.. Just nu ligger jag bara på soffan med jeanette.. Snart ska vi in till stan och hämta hennes syster. Matte jobbar.. Synd att det är så dåligt väder, jag vill sola..


Åh jag är levande död!

Onsdag idag och jag har nu gått upp kl 05.00 tre dagar i rad!
Jag är sååå trött! Orkar ingenting alls när jag går upp så tidigt.
Men jag har iallafall bytt handledare på praktiken och den har blivit så mycket roligare nu med en handledare som faktiskt handleder och pratar med mig. Jag har lärt mig lite rutiner och kan ta egna initsiativ. Sjukt skönt istället för att bara känna sig ivägen hela tiden. Så imorgon är sista dagen den här veckan och sen är det bara en veckas praktik kvar! Såå skönt men vart fan tog tiden vägen? Känns som det var igår jag skulle ut på praktik för första dagen på OP.. Skönt att ha det klart och skönt att tiden ruller på i rask takt! Jag längtar så till Juni/Juli, då allt blir mycket lugnare och man kan slappna av och bara vara och njuta av sommaren.

Om en vecka tänkte jag släppa min bomb här.
De flesta vet redan så då tänkte jag ofentliggöra det på riktigt. =)


Hej alla glada!

Jag är sjukt dålig på att uppdatera jag vet :P
Just nu är det mycket med allt och jag hinner knappt med att prata i telefon med dom jag älskar! Då är det illa.. Tur att jag har mannen här hemma för skulle jag inte ha det skulle han nog lämna mig för att jag är så dålig på att höra av mig :P haha. Men det kommer bättre tider! Så fort praktiken är över så kommer allt återgå till det normala. Nu är det ju så att alla dagar jag är någolunda ledig är helt fullproppade också! Såå illa men rätt skönt på nått sätt så tiden går lite fortare.

Angående praktiken, jag tycker att det är svin kul, intressant och fascinerande att titta på operation men helt ärligt så har jag nu varit där snart två veckor och jag börjar undra om detta kommer ge mig någonting.. Känns mest som att jag sitter av tiden för att jag måste få sjukvårdskursen gjord nu och inte i höst och då var det ju detta som fanns.. Vi har på OP ingen som hellst omvårdnad av patienten och egentligen är det ju det jag ska "träna" på.. Men men det är bara att pina ut och hoppas att tiden springer iväg av bara farten..

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera då jag är så dålig på att höra av mig till alla. Men nu ska jag fixa lite med städning tvätt och MAT! Och så måste jag ta och ringa pypy.


RSS 2.0