Praktik!

Jag är ute på praktik nu!
Neuro operation på KS solna!
Så mina dagar spenderas i en operationssal där jag glor när läkare och specialist sköterskor opererar. Än så läge har jag varit med på två olika hjärnoperationer! AS coolt! Ena var en hjärntumör då patienten låg i bukläge och de gick in i "bakhuvet" /nacken. Andra var ett brock på en större ven i hjärnan, då låg patienten på rygg och de gick in i tinningen/pannan.. Det var helt otroligt coolt! Jag visste ju inte innan hur jag skulle reagera på så mycket blod och en livs levande hjärna in action.. Det är ju en helt annan sak än på tv. Men jag var grym! Och kirurgerna var ännu grymmare! :D Cooolt! Men jag ska nog inte bli operations uska för jag passar inte riktigt i deras skrubs! ;P haha



(bilden är snodd från google)
Sånna här snygga hattar springer vi omkring i hela dagen.. Tur att ALLA på avdelningen har dom för då känner man sig ju inte lika "miffo" haha.. SNYGGT! Jag längtar dock så sjukt mycket tills jag är klar! Jag vill ut och JOBBA!! Ge mig jobb på förlossningen!

Nu ska jag springa ner till tvättstugan och hämta tvätten sen bär det av mot middagen!! Mums! Imorgon tar Madde (svägerska) studenten. Och jag ska börja dagen med ett prov i geriatrik. =) Häääärlig dag. Resten av helgen kommer spenderas på praktiken!


Måndag

Sitter och försöker konsentrera mig på skoluppgifterna. Det går sådär. Jag har kommit igång med första uppgiften ochså har jag sorterat tvätt sattit igång en maskin, startat diskmaskinen med all disk.. Sånt som jag kommer på att jag måste göra när jag egentligen bara ska konsentrera mig på skolarbetet.. Men jag ska och måste göra klart första uppgiften idag sen har jag onsdag och torsdag på mig att göra de resterande tre.. Imorgon har jag lektion i skolan och på fredag bär det av till Elmia för bilmässa med Matte och älskade mamma. Så denna vecka lär inte innehålla så mycket uppdateringar heller..

Helgen har vart strålande! Är det inte underbart att sommaren är påväg?! Jag ÄLSKAR sommaren! Vi har umåts med mattes morbröder och pypy, vi har ätit på jensens bofhus med min mamma, vi har gått på bio och klippt kyra! Fått massa massa gjort! =) Underbart! Känns som en riktigt skön helg och med strålande väder framför allt.

Nu ska jag återgå till mitt skolarbete! Hoppas ni kan njuta av vädret iallafall...


Mätt!

Min fina underbara mamma kom med sushi till mig idag så nu har jag precis slängt i mig en stor låda och är propp mätt men fy fan va gott det är! Skulle lätt kunna äta det en gång i veckan eller mer om det inte kostade 100 spänn varje gång.. Dock äter ju inte matte rå fisk eller fisk nästan alls så då blir det också lite svårt. Förövrigt idag har jag bara suttit och försökt komma igång med mina skoluppgifter. Det går sådär måste jag medge.. Har så svårt att ta tag i mig själv och komma igång. Jag kommer på allt annat som jag måste göra när jag sitter där så då "måste" jag ju tömma diskmaskinen och göra ansiktsmask och allt det där :P Inge bra!! Imorgon måste jag få minst två uppgifter gjorda! Jag ska stänga in mig i sovrummet och verkligen konsentrera mig.

Nu väntar jag på att desperate ska börja och om en vecka kommer nya avsnittet av gossip girl! :P haha jaaa jag är NÖRD.. Puss hej


Oj

Här var det dålig uppdatering.. Jag har tänkt att jag ska skriva varje dag.. Men haft så mycket annat för mig så de har inte blivit av. I onsdags var vi hos vetrinären med Kyra, hon skulle bara få vaccinationssprutan men skrek och kissade på sig så jag höll på att skämas ihjäl.. Men vad gör man hon ÄR dramaqueen.. Sen kom finaste Kellie hem till oss och klippte mig. Sååå otroligt skönt ska ni veta! Sen kom pypy hem till oss och vi fixade till balkongen =D yey!! Nu är den färdig för vår sol och sommar!! Och så kollade vi ju såklart på grey's.



I torsdags fyllde Pypy år så jag var först i skolan och efter det på en akut shoppingtur hittade massa roliga saker och tror lillan blev nöjd med presenten endå.. Det vart finfina stoora rosor i jätte fina färger. Rosé mouserande vin och ett spakitt från min favvo butik the body shop med lukt av kokos. Sen var det en triss lott också som jag tänkte att hon skulle vinna några tusen på men tyvärr hade jag ju lyckats köpa en nitlott somn vanligt.. Jag tror aldrig jag vunnit på en lott jag köpt själv faktiskt. Bara på sånna jag fått. Aja, jag åkte sen hem till pypy och åt sushi MUMS sen åkte vi vidare till söder och Hellströms för att möta upp alla fina flickor och några killar. Jätte mysigt var det och jag tror inte jag va hemma före ett iallafall.. Kommer inte riktigt ihåg..




(Torsdagens "party" outfit) haha

Igår bjöd (svägerska) Madde oss på middag! De va massa me gott och sen stannade vi kvar och kollade på tv och käkade godis hela kvällen =) Massa myyys!

Vad som mer händer i helgen återstår att se =) Hare bra!




Jag har

Yes jag har skaffat bloglovin!! =) Yey!

---> Följ min blogg med bloglovin <---

Så klicka in och följ min blogg!


Citrus!

Handlat & pantat (DONE)
Hängt tvätt (DONE)
Blekt utväxt (DONE)
Städat (DONE)
Ätit middag (DONE)
Funderar på att springa ut med lite sopor.. Och så funderar jag på att ta en dusch och sammtidigt gå lös med scortsprit svamp och såpa på väggarna i badrummet.. Men jag tror inte jag orkar med det idag.. Det får bli nästa dusch.. Känns bara så otroligt skönt att det är rent och fint här hemma!! Nu mår jag bra! =) När vi var i affären så passade jag på att inhandla frukt till mitt fina fruktfat och när det ser ut såhär så mår jag underbart =)



Citron, Lime, Apelsin & Clementin. =) MUMS


Update

Jag har satt igång diskmaskinen, vikt in all tvätt i garderoberna och satt på en ny maskin och så har jag rensat all smutstvätt. Snaaaaart ska vi åka och handla lite (coca cola och blekning) och panta alla våra furtielva påsar med pant som fyller upp hela köket! Ska bli sååå skönt! Sen när vi komme hem blire till å hänga tvätt lägga i blekningen och stääääda! Mannen min ska få torka alla ytor. Gör han inte de kommer jag go bananas on his ass! och gråta sammtidigt! Varning bråka inte med mig idag! Jag mår sjukt dåligt för att jag tycket att det är otroligt skitigt här hemma. Nu måste jag fixa mig för att åka och handla =) Later


Lördag =)

Jahapp nu var det helg igen! =) Idag har jag blekt lite utväxt men det jag hade hemma räkte bara till bakhuvet haha så nu måste jag åka och köpa mer så jag kan fixa resten och slipper se helt mobbad ut. Hoppas att Matte kommer hem snart så vi hinner åka ikväll.. Pypy har vart här och kollat på lite big brother med mig och så var hon sååå snäll och gjorde ansiktsmask på mig =) Myys. Nu ska jag ringa och kolla vart min man är jag vill ha coca coooola =P haha


RSS 2.0