Aj

Jag undrar om jag har fått förvärkar? Eller sammandragningar? Sen en timme tillbaka har dom kommit oregelbundet och gjort ganska ont. Men ändå hanterbart. Halv tio ska vi ju till läkaren på specialist mödravården så dom kanske kan säga vad det är.. Jag lovar att lilleman får för sig att komma imorgon på min 25 års dag... Det skulle ju va typiskt.. Jaja. Vi får se.


15 dagar kvar!

Ojoj!! Nu går det fort! Imorgon är det exakt två veckor till beräknad nedkomst! Och på Onsdag ska vi till läkaren på specialist mödravården för att se hur länge vi ska vänta ut lilleman :) imorgon är det vanliga barnmorskan som står på schemat och då är det nog bara hjärtljud och så som görs.

Sen i fredags har Matte vart ledig och det är sååååå skönt! Jag har inte bytt en enda blöja på hela helgen haha :) så nu är han hemma tills Tuva är inskolad på dagis. Och Dagis var vi och tittade på idag. Det var introduktionsmöte för oss nya föräldrar så jag och matte var där med de andra nya föräldrarna. Draken verkar toppen och pedagogerna lika så. Jag är verkligen så nöjd hittills. Nu ska vi bara se till så vår lilla snutt ska trivas där. :)

Innan det tog vi med oss sandleksakerna ner till parken och lekte och hoppade i vattenpölar. Så nu står gummistövlar högst upp på inköpslistan till lillfisen. Hennes jumpa skor är dyblöta och det tar väll ett par dagar innan dom är torra igen så vi får hoppas på bra väder fram tills dess så hon kan ha sommarskorna. :)

Hoppas ni alla mår bra och håll tummarna att jag slipper vaknar mer än 4 gånger inatt! Känns som att jag inte sover mer än en timme sammanhängande nu för tiden..


20 dagar

Blä! Idag är ingen bra dag. Jag mår illa. Spytt hela morgonen. Hoppas det går över snart.

I förmiddags ringde min anima barnmorska. Lillebror i magen är beräknad som 20% större än medel. Hon sa att han blir nog inte alls så stor som Tuva men det känns ju lite jobbigt iallafall. Hon frågade vad jag ville och sen fick jag en tid till en läkare på specialist mödravården på onsdag 12/6. Så dagen innan min födelsedag.. Haha. Hoppas bara jag inte föder på min födelsedag. För det skulle nog inte bli så kul för lillebror..

Idag fyller min underbara pappa år! Grattis älskade pappa! Imorgon ska vi fira honom. Så då hoppas jag att jag mår bra iallafall. Nu ska jag försöka hänga lite tvätt och sen se ifall Tuva kanske vill vila lite idag.


22 dagar kvar.

Cravings just nu: Olw's lättsaltade chips och pink lady äpplen. Och det är ytterst viktigt att det är just dom chipsen och just exakt dom äpplena.


Idag var vi ju som sagt på tillväxt ultraljud på Huddinge sjukhus. Men eftersom att vi skulle dit så kraschade ju såklart hela deras data system. Stackars alla som jobbade på förlossning och akuten idag :( dom fick köra med pappersjournaler. Så ja vi fick titta på lillebrorsan där inne i magen. Han mådde bra och var för övrigt inte alls samarbetsvillig. Han satte igång med dunder jumpa där inne när barnmorskan ville mäta. Han ligger med huvudet neråt som man ska, så det känns skönt. Däremot så kunde vi inte få reda på hur stor han är eftersom att barnmorskan inte kunde komma in i datorn. Så jag hoppas att någon ringer mig imorgon. Men vi får väll se.

Nu ska jag ta mig ett äpple och hoppa isäng :) Natti!


RSS 2.0