Tradera

Jag har precis upptäckt tradera.. jag har ju alltid vetat att det funnits men igår var jag inne och vart medlem och nu är jag besatt haha.. jag kollar hela tiden så ingen bjudit över mig och kollar efter nya grejjer som man kan hitta billigt. Just nu kollar jag runt efter coola kläder till systersonen :) Har hittat en del.. han kommer att få massor :P haha
I helgen har det vart lungt. Jag har varit hemma super sjuk i typ en vecka men nu känns det bättre. Kanske därför jag inte bloggat så mycket.. för att jag typ inte gjort någonting.. :P
Imorgon däremot är det Jennis studentskiva :D
Jag ska dit med Jenni och Nett och det ska bli skit kul. Bara vi tjejer tillsammans för en gångs skull :P
Sen blir det bara plugga resten av veckan för det här är sista veckan i den kursen jag läser nu.
Ska bli skit skönt att ha den avklarad faktiskt :)
Sen blir det medisinsk grundkurs fram till sommaren, det kommer nog bli en rolig kurs tror jag. Det är ju det jag är intresserad av och det jag vill läsa så det känns som att den kursen kommer att bli lättare. Jag måste bara skaffa mig en bok innan kursen drar igång. Om någon av er vet var man kan få tag på begagnade böcker lämna gärna en kommentar :) Nu ska jag torka lite damm sen hoppa isäng.
Jag ska ta massa bilder imorgon och lägga upp :) Natti!!


Koma

Jag ligger hemma sjuk i typ koma känns det som..
Jag knarkar halstabletter och te med honung.
Därför har det inte blivit så mycket bloggande på senaste dagarna.. Sorry
Eftersom jag är sjuk har det inte hänt så mycket.. jag har lagat mat.. och fixat balkongen
Så nu ligger trallen på plats och man kan äntligen sitta i solen på balkongen med datorn i knät på dagarna.
Imorgon ska jag till skolan, vi får se hur det går.. speciellt eftersom att jag mår så sjukt dåligt..
Men nästa vecka är sista veckan i den här kursen så jag har inte råd att vara sjuk imorgon!
Nu ska jag bjuda på lite bilder :)




Kyra nyklippt :)





Härliga balkongen har äntligen fått tillbaka sina möbler :)


Gossip girl

Ja, jag är en nörd. Jag kan inte missa de, så idag har jag spelat in. Tacka gud för inspelningsbar digitalbox! (inte för att jag på något sätt är religös)
Jag älskar intrigerna och spänningen. Så om någon känner för att köpa alla sesonger på dvd box till mig, TACK ;) haha Om det inte fanns så mycket hem-grejjer som vi behöver så skulle jag önska mig dom i födelsedagspresent men nu är det ju så att min man inte önskar sig sånna "tråkiga" saker så då får jag göra det istället.. :P

Äntligen är min jobb-helg över, woho :)
Söndagen går alltid så himmla fort eftersom jag sitter i kassan då och aldrig annars.. Dock får jag skit ont efteråt, i axlar och nacke.

Imorgon har jag hundra planer. Vi får se hur många jag hinner med Nett sa att hon skulle komma förbi också, hoppas hon gör de. Nu är jag död och sängen kallar på mig. Natti :)


Jobbhelg..

Dagen har bjudit på: hemgång för Enzos del, kalas för min kusin matilda som har fyllt 12 och jobb.
På kalaset hann jag gosa lite med Enzo (min systers son) Nu blir det virrvarr här kan jag lova haha
Två enzo en hund och en bebis.
Jag och Matte har kommit på under de här dagarna hur mycket vi älskar våran Kyra,
Vi visste det ju innan också men när man har nått att jämföra med kommer man på vad bra det man har verkligen är, om man säger så. Jag klippte kyra igår, det tog ett par timmar men nu är hon korthårig kan jag lova. Bild kommer på typ måndag :)
Nu är jag helt död så jag ska ta en snabb dusch och sen hoppa isäng. Imorgon är det ju jobb 12-21


Kyra och Enzo. :)


Fredag :)

Jag har precis kommit hem från Jenni, var där och kollade på deras lägenhet eftersom jag inte vart hos henne sen dom flyttade och så lekte jag lite med Wilmer han har blivit så stor sen jag såg han sist :)
Kyras mamma och pappa såg så små ut i jämförelse med kyra för dom är kortklippta och kyra är lurvbollen själv.. Så nu har jag bestämmt mig för att jag ska raka henne, hon ska se ut som enzo med i mindre stolek med långa öron när jag är klar. Det ska bli jätte skönt att slippa få in en hel sandlåda varje gång man är ute och går.. Jenni och Wille kom och mötte mig när jag var ute med hundarna och då fick kyra gå med barnvagnen och hon var jätte duktig på det! Hon fattade på en gång att hon inte kunde gå framför vagnen och hon drog nästan ingenting det var jätte lätt :) Min duktiga duktiga tjej. Enzo däremot har blivit van vid oss nu så han har börjat dra nu istället.. Det är ju inte riktigt lika lätt att hålla emot honom som med kyra..

Nu är det dags att börja laga mat.
Sen blir det till att försöka klippa kyra :)


Väldigt mörk bild jag hann inte fixa blixten (eftersom att jag inte vet hur man gör :P)
Men man ser att enzo sitter i kyras korg, haha den är aningen för liten för att han ska få plats.
Han ville sova med oss i sovrummet. snutten :)


Våran nya fina soffa!

Jag tänkte bjuda på lite bilder på våran nya fina soffa :)


Och såhär ser det ut från hallen ;P haha liite stor?



Våran vackra hund ville verkligen vara med på bild haha :)
Hon är verkligen världens underbaraste hund.
Det märker man snabbt när man har någon annan hemma att jämföra med. :P
(Inte för att enzo inte är underbar på sitt sätt)


Två hundar

Vi har nu två hundar här hemma, det är verkligen en utmaning kan jag lova!
Enzo är ju inte heller den minsta hunden man kan hitta, och dom har ju inte direkt den största lägenheten att leka i.. Enzo verkar ganska ängslig och uttråkad, kan bero på det begränsade utrymmet han inte är van vid. Annars går det bra. Vi har valt att enzo ska sova i vardagsrummet medans vi tillsammans med kyra sover i sovrummet med stängd dörr som vi alltid gör. Det går väldigt bra! Vilket jag inte hade förväntat mig. Jag trodde att jag skulle behöva sova på soffan för att göra honom sällskap men han var ko-lugn, skit skönt faktiskt. Och jag tror att det är bra för kyra så hon får koppla av på natten.

Imorse var jag ute med dom två själv för första gången. Det gick bra, jag trodde att det skulle vara jobbigare.. Visserligen drar kyra framåt samtidigt som Enzo ska stanna och lukta på allt haha men sånt är livet.. Hade vart värre om dom båda hade dragit frammåt, då hade jag fått svårt att hålla emot..

Imorgon är det kvälls jobb som gäller och innan det ska jag försöka plugga lite.. Hoppas på att enzo har vant in sig lite imorgon så att han tar det lite lugnt.. Nu ska jag bara kolla runt lite till på internet innan sängen kallar. Fast jag ska ändå upp snart och ta ut hundarna på morgon promenad. Imorse var jag ute med dom vid sju imorgon tar jag det nog vid åtta.. en timme hit eller dit borde ju kvitta dessutom var dom ute rätt sent idag.


God natt :)


Fin blogg?

Jag har haft en underbar helg :)
Glad påsk såhär i efterhand.. :P
I fredags var vi i huddinge och jag fixade till min groteska utväxt medans älsklingen fixade med bilen, tvättade, bytte fälgar och putsade lite. Den vart super duper fin så nu är det bara att komma och köpa den :)
http://www.blocket.se/stockholm/BMW_330_iM_Touring_02_optik_26409266.htm?ca=11&w=1&last=1

I lördags så jobbade Matte på dagen och jag och mamma åkte och handlade mat och annat gott sen började vi laga mat och tur hade min sambo som kom hem precis i tid till att maten var klar. Vi hade super trevligt verkligen och gud va jag älskar min mamma :) haha det var så skönt att bara umgås och ta det lungt hemma hos oss. Det brukar ju oftast bli så att vi åker hem till dom.. Men nu var pappa och Marcus i Jönköping på Elmia så mamma fick komma till oss och umgås lite :)

Igår så var vi på middag hos Mattes morbror tillsammans med Hans mamma, syster och andra morbror. Vi fick underbart god mat och med riktigt trevligt sällskap så det var också najs. Efter det kom Jenni och Nicke förbi och kollade på tv hemma hos oss och Jenni hjälpte mig att fixa bloggen lite så att den skulle bli lite mer personlig. Vad tycker ni? Vart det bra?

Idag har jag pluggat hela dagen, sen kom Mattes mamma och syster och käkade middag hos oss och sen klippte jag Suss (mattes mamma) Vid nio kom nicke och jenni igen och kollade på Johan Falk filmen med oss. Mycket bra dag :) Imorgon kommer Enzo kyras bästis hit. Vi ska vara hundvakt tills på lördag. Det ska bli spännande att gå ut med två hundar som älskar varandra och ska leka hela tiden.. Vi får se hur det går :)


Våran vackra, vackra bil!! Den finaste som finns!!


Jaha

Jag som hade tänkt göra så mycket idag.. har inte gjort ett skit känns det som.
Jag har suttit framför datorn hela dagen och försökt plugga men fy fan va svårt det är just nu.. Usch
Jag har diskat och tvättat 3 maskiner kläder och vart ute med hunden thats it.
Hur ska jag kunna sova inatt.. känns som jag har fruktansvärt mycket energi kvar. och klockan är redan mitt i natten. Imorgon blir det iallafall till att jobba kväll 17:55 - 22. Borde vara bra betalt då? hm.
Jag har noll koll.
Deklarera ska vi göra snart för första gången i vårat lilla hem.
Varken jag eller Matte har gjort det förut så det blir spänninde.
Bästisar! Och kyras pojkvän ;)
Kyra och hennes bästa bästis Enzo!
Som by the way ska bo hos oss nästa vecka Tisdag till Lördag för att Nett och Uffe och hela Uffes släkt ska åka till Tallin :) Dom kommer ha så kul att vara med varann i hela 4 Dagar!


RSS 2.0