skolan

Sitter i skolan och snart börjar omvårdnadslektionen. Känner mig ganska trött på vissa i klassen.. Tråkigt när jag alltid gillat min klass förut. Efter detta blir det till att röra sig hemåt och packa träningsväskan! :) see ya


Sällan

Den här helgen har gått fort som vanligt. I fredags vart det mysmiddag med mannen. Biff med potatis, sås och champinjoner. Super gott. Sen vart det soffmys och sängen. I går hade jag jag ju tjejerna över och då flydde matte fältet. På dagen var vi iochförsig i salem och firade mattes systersons 1års dag så det vart raka vägen hem och panikstäda för mig efter det. Pypy kom och hjälpte mig och sen dukade vi upp för flickmys. Det bjöds på allt från ost och kex till bubbel. Vi fick kommentarer som "man hade ju kunnat hoppa över middagen" haha så mycket hade vi handlat. och kanske överdrivit lite.. :P Idag har jag städat upp allt, sen fick jag för mig att baka macarons men det gick åt helvette så nu står en bakmaskin och ny elvisp högst på önskelistan. Jag får verkligen inte till marängen.. Sen vart det pizza till middag och efter det fick matte för sig att han skulle klippa och tvätta kyra. Ja det behövdes. hon luktade skunk innan!! Så nu är hunden fin och jag måste återigen städa för att kunna gå och lägga mig.. Jippi!!

Imorgon är det skola som gäller. Natti!




jaaaa

Här har det inte hänt mycket kan jag lova :P igår var jag i skolan och idag har jag fixat praktikplats och tränat.. Det är väll det som är värt att nämnas.. Nu håller jag på att plocka och fixa för att lätt kunna dammsuga och skura imorgon. För imorgon kväll kommer det flickor hit =) Ska bli så kul! Det är de gammla tjejorna som jag umgicks med dagligen under gymnasit och nuförtiden blir det inte att man ses lika mycket.. Den av dom jag fortfarande umgås mycket med är ju pypy.. Så hon ska hjälpa mig att fixa imorgon =) Myys. Det bjuds på tilltugg och champagne! Så nu hoppas jag bara att det är alla fina flickor som kommer =) Nu ska jag återgå till mitt plockande! See ya!


Shajse

Jag är trött. Känns som att det är en väldigt vanlig fras i mina inlägg nuförtiden.. haha. Jag har idag spenderat nästan hela dagen i skolan med en klasskamrat som jag håller på att göra ett arbete med om HIV. Vi kom inte jätte långt fast att vi va där mellan 10 och halv fem.. haha. Efter det hämtade jag HM paket på posten och gick hem och knuffade in mannen i duschen. Sen åkte vi till Syster som fyller 24 idag =) Grattis maaaaalin =) Där fick vi super duper god middag och jag ett träningspass i stickad kofta springandes med tung unge. =D haha. Svettig som få när jag skulle gå, stog jag som vanligt i hallen och babblade om ALLT i en timme påväg ut bara... =P Men men det blir så när man ses så sällan.. Nu ska jag hoppa isäng eftersom jag ska upp till skolan imorgon igen. =) Känns sjukt skönt att gå i skolan nästan varje dag och sluta så pass tidigt att man hinner göra massa på dagen ändå! Me like alot! Kanske ska ta och plugga tre år till???? ;) hehe NÄ, Natti!!


Yippi

Idag har jag vart och kollat på operation på Danderyds sjukhus =) Den första op'n vi fick se var en cysta som satt på levern som skulle tas bort via "titthål" Den gick fort och var sjukt spännande. Den andra op'n hann vi inte se klart för att våran lärare skulle tillbaka till skolan på lektion. Och den skulle ta några timmar och vi hann se ca 1 timme av den. Det var en tumör i magsäcken som skulle tas bort också via titthål. Fan va duktiga kirurgerna är asså. Det är svårt att föreställa sig.. Inte konstigt direkt att dom får gå i skolan i 10 år för att komma dit.. =) Vi satt på deras tak och så var det som ett lusthus i mitten av glas som vi satt runt och kollade ner och dom stog i mittan av "lusthuset" fast på våningen under.. Förstår ni hur det såg ut? Sen var det stora tv skärmar som man såg inuti människan som låg där =) Det var stört spännande och kul att se.

Nu har jag precis betalat mina räkningar. Skönt att ha det gjort!


Va gör vi? Nu KÖÖR vi!!

Puss babes nu drar jag till gymmet och kör stenhårt! =D
Sen blir det hem och laga middag, äta, duscha och soooova!
Imorgon blire tidig morgon. Kl 07.29 går tuben mot danderyd där det ska kollas på OP!!
Weey!! =D jag är feting taggad! haha Harebrahej!




Helgen

Jag har haft en helt underbar helg! =) Däför har jag varken bloggat själv eller läst de bloggarna jag följer... Nu har jag dock haft lite dötid och hunnit ikapp med de jag låg efter ;) haha Så nu tänkte jag uppdatera er vad min underbara helg bestått av =)

Fredag:
Jag var och hälsade på mormor på sjukhuset med mamma och lillebror. Hon låg isolerad ensam i ett rum för tre pers men det tyckte hon va skönt så förutom ryggont efter att spenderat lång tid i sängen mådde hon relativt bra och "känner inte själv" av hjärtat. Var så mysigt att träffa henne och försäkra sig om att hon inte var allt för dålig. Efter det åkte jag, lillebror och pypy och tränade och efter det var det brottom hem och duscha för sen bar det av mot älsklingens bror där det bjöds på middag och massa gos med valp! Det första kyra gjorde var att visa att det var hon som bestämde så efter det var han lite skraj men oj så gosig. Vi kollade på film och gosade massor. Lagom till att vi skulle gå så vågade han faktiskt gå fram till kyra. Dom kommer få fina bebisar när han är könsmogen. Kyra ♥ Milo



Jag köpte fina blommor till älskade mormor



Skylten som hängde på mormors dörr!



Pytteliten Milo! Rädd för stor Kyra ;)

Lördag:
Vi fick besök av Smilla, Colin och Rikard, smilla har gått och blivit papegoja och Matte tyckte det var riktigt kul.. haha. Sötaste ever.




Sen kom Mulle och Bella och när Madde kommit hem från Riga kom hon också och vi gick alla ut och käkade en riktigt god middag på Olearys i huddinge. Sjukt trevligt! Efter det åkte vi hem och drack kaffe med Mulle och Bella. Riktigt trevligt! =)

Idag, Söndag:
Idag tog vi lång sovmorgon och låg kvar i sängen och mös riktigt länge =) Skööööönt! Jag älskar helger när man vaknar och mannen är kvar i sängen =) Efter det kollade vi nyaste Big bang theory och sen åkte vi och fikade med Mattes morbröder på röda cafét. Nu har vi nyss käkat middag och drivit med liten pypy som var as nervig inför en första dejt =) Lycka till gums det kommer gå toppen de vet jag =) Vem vill inte ha en smurf i garderoben lixom ;) haha.

Hoppas ni alla haft en lika underba helg som jag! =)


♥ Mormor

Nu ska jag röra mig mot huddinge sjukhus där mormor min ligger. Jag tror jag ska handla lite påvägen till henne. Lite skvaller och så =)


Arbetslös

Nu är jag arbetslös! Jag har ikväll gjort sista passet på ICA och sätter nu målet mot drömmarna på förlossningen. Funderar på att läsa ända till barnmorska men det tar vi när vi kommer dit. Nu ska jag bli klar och få jobb som undersköterska på förlossningen. Det ska inte bli nått problem för jag ska få as bra betyg!!

WOHOO jag ska aldrig mer tillbaka till jobbet! Ingen kan förstå hur bra jag mår! Nu är jag så sjukt glad över detta! Det ska firas! Imorgon ska jag fan köpa champagne! =D =D =D =D yey!!

Och mormor har flygits hem till Sverige och morfar kommer på lördag! Imorgon ska jag få träffa mormor!! YEY!! =D =D Allt löser sig till slut! ALLT!! =D YEY! Nu ska hon bara bli opererad och frisk. Hejja mormor friskt humör skortan hänger utanför!

Nu ska jag hoppa isäng, bums! Natti!!


Ledig

Idag har jag varit ledig =) vart as skönt. Sov halva dagen haha sen har jag gjort massa nytta. Tvättat kläder fixat all disk. Letat efter en artikel till skolan och sökt lite efter en praktik plats. Imorgon ska jag ringa igen efter praktik. Hoppas verkligen dom kan ta emot mig jag orkar inte leta massa massa. Måste snart börja ta etu med skoluppgifterna så att dom blir klara innan praktiken börjar. Vore as skönt med att ha klart allt innan dom dagarna börjar. Slipper man stressa.

Jag har ont i magen också, vet inte riktigt vad det är.. Misstänker träningsvärk men det kan ju va nått annat.. Känns riktigt skumt faktiskt. Men egentligen vad annars skulle det vara? Nu ska jag ta meh en promenad med kyra och sen duscha och gå och lägga mig så jag inte är så trött imorgon. Natti!


trött

Klockan är bara halv nio och jag är helt död. Jag har idag varit i skolan och så har jag varit med lillebror och tränat. Jag älskar verkligen min lillebror. Vi har fått riktigt bra kontakt nu när vi träffas tre gånger i veckan bara han och jag :) Verkligen kvalitetstid! :) Nu har jag nyss käkat idag lagade jag korvstroganof och ris. Mums var det. Och älskade mami är tillbaka hemma! Nu håller vi tummar och tår för att mormor ska få flygas hem inom 3 dagar. Imorgon är jag ledig och på torsdag är det skola + att jag jobbar mitt sista pass på ica :D :D :D :D :D :D Underbart! Jag kommer gå därifrån med ett leende på läpparna! :) Nu: Natti!


Skolan

Dagen har bjudit på skola, träning och middag med pappa och marcus (och älsklingen såklart). Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska så fort jag är torr slänga mig i sängen. Jag pratade med mamma när jag var hos pappa och imorgon kommer hon hem. Mormor är bättre och vi hoppas nu att köpenhamn beslutar att flyga hem henne! Imorgon tänkte jag skita i att försova mig så därför ska jag gå och lägga mig lagom till elva tänkte jag.

Inget intressantare hände idag :P Natti


Gonatt!

Jag är helt slut! Tur är det så man kanske kommer isäng tidigt och kommer upp till skolan imorgon. Dagen bjöd på bloggfika med madde med familj och syster med familj och en jäkla massa andra människor. Mycket trevligt! Efter det så åkte vi och handla lite och åkte till tumba för middag då joinade även älsklingen. Nu är vi tillbaka hemma och jag är som sagt död. Grattis putte och helena till sonen som de fick idag =)

Nu ska jag käka massa godis och sen hoppa isäng. Natti


Snälla

Snälla någon som kan sånt här, jag vill ha ny blogg design! Kan någon hjälpa mig?


*





IKEA

Dagen har bjudit på IKEA med madde och Colin. Sötaste ungen har inte gnällt mycket alls! Och suttit i vagnen mestadels hela tiden. Duktiga Colin! =) Det slutade med att vi hade två kundvagnar och en barnvagn.. hahaha Jag fick ihop till två kassar och ett nytt tvättställ! Madde tror jag slutade på tre kassar plus alla paket som innehöll möblerna :D Nu är jag sååå sugen på att åka dit och se hur det kommer bli.. men man kanske ska vänta på att dom får komma lite iordning? ;) haha. Det kommer bli så sjukt fint! Och vi kom fram till att jag faktiskt inte alls hittar på ikea och jag kom nu fram till att madde är min nya ikea guide! Dock är detta inget vi gör om ofta, då blir vi fattiglappar! haha :D

Jag vart hämtad av matte och hasse och vi åkte och hämtade thai-mat och åkte hem. Nu sitter jag i soffan död med ont i ryggen och feting mensvärk och matte har gått och lagt sig. Jag ska faktiskt snart joina honom. För jag är slut!

Stackars mormor ligger på sjukhus sövd i spanien! Jag är sjukt orolig och ledsen och känner att nej jag vill inte det här. Nu får dom laga henne och skicka hem henne till sverige. snälla!

Jag bjuder iallafall på lite av det som kom med mig hem från IKEA:





Laptop-kudde till både mig och matte. Och shit va den är skön! I LOVE IT!







Dom är min färg!! Och karaffen är samma färg som skålarna men det vart liksom inte så på bild..



Och detta ska upp på väggarna i köket! Kommer bli sjukt fint men jag visar bilder när det är klart också :)



Och dessa fiiina :)

Berättade jag att de sålde mitt te på jobbet för 10 kr paketet? Jag som dricker så sjukt mycket te och knarkar det friskt varje dag ;) jag var ju tvungen att fynda! :D såå det vart 5 paket te :P haha suckers (BTW nu är det 1 pass kvar sen slutar jag) 




Jobbig dag

Igår var en sjukt jobbig dag.
Först var det begravning kl 13.00 för underbara Nicole Wallén. =( Vila i frid min fina vän.
Efter det var det raka vägen till jobbet för att jobba 15.30-22.00 Som tur var gick dagen fort men jag var på bristningsgränsen hela dagen. Uscha. Men det orkar jag inte ta itu med nu.

Idag började skolan efter ett välbehövligt jullov =) Nu är vi feting taggade och kommer tillbaka och strävar efter fler MVG'n =) Vi kommer nu gå i skolan mellan 2 och 4 dagar i veckan och har inte alls samma struktur som förr.. och schemat är inte ens klart.. suck.. MEN!!! VI ska få gå och kolla på en operation!! =D så som dom gör i greys anatomy! Vi ska få sitta på läktaren och kolla på när dom opererar. Det ska bli så jävla kul!

Nu ska jag nog ta och sova bort 2 timmar så jag orkar med mitt extremt tråkiga jobb sen. 18-22 näst sista passet!! :D :D :D :D :D Ingen kan fatta hur lycklig jag är! Nu ska allt bli bra! Nu ska det vara full fokus på skolan och mitt liv och att må bra! Its all about me ;)

xoxo


Bläää

urk, blää, uscha, fy. Jag har Ont i magen, oro, nervositet. Jag kan inte förklara. Men det beror på begravningen som jag ska på imorgon. Nicole. Underbara människa, vila i frid. Jag känner verkligen super starkt inför detta.. Ångest har jag. Jag tror att det är för att imorgon kommer det bli så uppenbart att hon verkligen är borta. Jag vill inte inse. Jag vill inte tro. Men går jag inte så kommer jag ångra mig resten av livet. Och efter begravningen är det jobb som gäller. Hur jag än mår. Det känns också som en press. Kommer nog inte blogga alls imorgon. Kommer ha hela dagen full och när jag kommer hem måste jag kasta mig i sängen för på torsdag börjar skolan. Det kommer att bli kul och skönt. Men just nu mår jag bara dåligt inför morgondagen. Tur att jag kommer ha fina vänner vid min sida. Jacki och Nett. Nu ska jag kolla bankkontot sen natti!


träna



Snart ska det bäras av mot sats men först ska jag förbi handlarn i kransen och hämta mina dolce gusto smaker =) wohoo. Jag måste köpa ett nytt tvättställ också! När ska jag hinna det?! Jag måste till IKEA.. Fredag kanske? Någon som vill åka med mig till IKEA på fredag? =)


dagen

Dagen har bjudit på lite dammsugning, träning och barnpassning av sötaste Smilla och Colin =) Och jag måste ju vara bästa barnvakten som lyckas få Colin att vara glad och sova medans tiden hans mamma är borta utan att någonsin behöva ge honom ersättningen =) Duktiga jag. Smilla har idag kockat med alla kastruller och byttor, lagat pannkakssmet och soppa =) haha härliga unge! Nu ska jag kolla på the big bang theory för det missade jag tidigare då jag lagade middag till älsklingen. Sen ska jag kolla på det nyaste avsnittet!! Wohoo Natti! =)


3 pass kvar

YES nu är min sista jobbhelg över. Egentligen hade jag tänkt gå och lägga mig för länge sen men min älskling jobbar natt och jag hatar och ligga och försöka somna utan honom så jag sitter här och gör mig säker på att jag kommer somna direkt när jag lägger huvet på kudden :P Haha det kommer nog inte bli ett problem.. Somnade 5 imorse och vaknade i ett ryck 10:40. Skulle egentligen gått upp tio för att gå hemmifrån kl elva men eftersom jag har lite problem att somna har jag också lite problem att vakna.. Iallafall så drog jag på mig sminket och kläderna på 20 minuter och han iväg i tid endå.. När jag kom ner på perongen för att hoppa på min tub så hade dörrarna precis stängts men jag såg chaufören längst bort i andra ändan så jag sprang som en dåre och vinkade åt honom och han släppte på  mig :D TACK! Du gjorde min dag! Hade inte velat bli sen till jobbet. På jobbet rullade det på som vanligt och nu har jag jobbat min sista helg och har bara tre pass kvar!!! :D :D Som pypy sa, jag ska fira med champagne! Dags att ta en tripp förbi systemet och köpa hem en flaska och läga på kylning :D

BTW jag har träningsvärk i benen :/

Lite nyår:







Sista kyssen år 2010 :)


Jobbat

Idag har jag: klippt valle, käkat middag med matte och nästan hela hans tjockasläkt ;) och så har jag jobbat. Nu är det bara 4 pass kvar!! :D mindre än två veckor! Så jävla skööööönt! Imorgon kl nio när jag går hem har jag bara tre pass kvar det kommer kännas sjukt konstigt och detta är min sista helg.. Fattar ni den. Helt sjukt skönt! :D Jag har inte så mycket mer att skriva om.. förutom att jag igår bastade lääänge med hårinpackning hemma hos mamma och pappa, samt rakade benen och tog hand om mig själv :) underbart! Och nu är håret aldeless mjukt :) Mkt bra! Och så lagade jag flygande jacob för första gången och det vart super gott :) sjukt nöjd! Natti


Jobb

Idag har jag inte gjort super mycket, vikt en massa tvätt och lagt in i garderoberna och sen har jag jobbat. Nu fastande jag lite framför tvn, det är filmen world trade center på 4an och Nicolas Cage är huvudroll. Han är faktiskt grym! Snart ska jag faktiskt försöka gå och lägga mig ändå. Måste vända tillbaka mitt dygn innan skolan börjar igen. SHIT det är ju nästa vecka?!! Vart fan tog tiden vägen??

Om två veckor slutar jag på jobbet. Exakt två veckor =) Nu är det bara 5 pass kvar =) WOHO!! Efter helgen kommer det kännas super bra för då är det bara 3 pass kvar.

Natti!!


Handlat

Dagen har bjudit på shopping. Först av allt klippte jag min farmor. Hon är så otroligt söt och snäll jag verkligen älskar henne. Och det känns som att vi kommit varandra mycket närmare tack vare att jag klipper henne rätt ofta =) Efter det åkte jag till liljeholmen och mötte upp pypy för att byta mattes julklapp, hittade en jätte fin t-shirt men nu var det ju rea så den var mycket billigare så jag köpte även ett par jeans och en tjocktröja till mig för pengarna jag fick av farmor =) woho. Efter det åkte vi hem och matte skulle käka middag med sin pappa och syster så pypy åkte och köpte smörgåstårta och partysoda till oss och så åt vi det *mums* När vi hade käkat klart kom matte hem, vi samlade ihop panten jag sprang ner i tvättstugan och drog igång tvätt och sen åkte vi till MAXI och handlade massa mat. Så nu klarar vi oss förhoppningsvis till den 25e haha. Men vårat tvättställ har brakat så i början på nästa vecka är det prio ett att åka till IKEA och handla ett nytt. Det vi har är fem år gammalt så det är ju inte extremt konstigt att det gav med sig.. När vi kom hem igen efter att handlat mat gjorde vi iordning blåbärspaj och vaniljsås =) det var vi värda =D haha och sen han pypy göra en ansiktsmask på mig innan hon åkte hem. Det var så skönt att jag nästan somnade men ändå sitter jag här flera timmar senare. Iochförsig har jag precis hämtat upp tvätten. Vi har ju som sagt inget tvättställ så jag var tvungen att låta allt hänga kvar i tvättstugan för att torka. Imorgon är det jobb som gäller och fast att jag bara har sex pass kvar har jag ångest. Inte bra. I helgen jobbar jag även min sista helg!! =) WOHO!! Nu ska jag gå igenom alla mina bloggar som ligger i mina favoriter och sen ska jag hoppa ner i sängen och hoppas på att somna bums. Men stor risk.. :P Natti!!



Traaaasig, inte så fräsht att kläderna tar i golvet tycker jag.. =P



En bild från precis just nu =)


Dålig

Jag är sämst. Men jag har haft lite annat för mig. Igår var vi och tränade och pypy var med!! Hon var med idag också när vi träna =) Trevligt. Jag har idag städat också och vart på banken och satt in pengar. Jag har fått massor gjort. Nu ska jag torka av spisen och sen hoppa isäng. Hoppas verkligen på att kunna somna inatt. Sen jag vart sjuk har jag somnat runt 5-6 på morgonen. =( orkar inte med det längre. Nu är klockan mycket ändå så vi hoppas på att mitt bloggläsande har tröttat ut mina ögon. ;P Imorgon ska jag klippa farmor och sen ska jag till liljeholmen och byta en tröja som jag köpte till matte i julklapp men som är förliten.

Någon som har nått knep för att somna när man inte är trött? =)


Städa

Jag känner mig så grym just nu. Jag bara löser alla problem och fixar och donar. Just nu ligger tvätten i färghögar på g in i maskin. Diskmaskinen är på. Jag måste bara boka tvättstugan för lakanen och sen dammsuga och torka överallt. Jag är nöjd. och sjukt duktig. Måste gå förbi banken också när pypy kommer. och innan vi går och tränar. Måste sätta in pengar.

Igår när jag jobbade började jag tänka på vad min blogg egentligen ska handla om. Många bloggar ju antingen om shopping eller träning eller sina barn.. Jag känner inte att jag bloggar om någonting egentligen.. Jag skriver om vad jag gör, typ som en dagbok. Men jag har ju inget intressant ämne som drar folk hit. :S Hmm. Varför läser DU min blogg? (lämna en komentar, du kan va anonym om du vill) Vad tycket du att jag ska blogga mer om? eller ha som typ "huvudkategori"?


6 pass kvar!

Dagens låt: Grenade med Bruno Mars. Sjukt bra, kan inte sluta lyssna.

Nu är det bara 6 pass kvar sen slutar jag :D Nedräkningen har nu börjat.
Idag gick bra, det var sjukt lungt och tiden gick snabbt.

Måste bara skriva av mig; Jävla idiot, varför så otroligt arrogant?! Jag är inte din morsa och ändå tar jag hand om dig ALLTID! Vilken jävla tur att jag alltid löser alla jävla problem så du slipper! Fråga inte jag kommer aldrig mer prata om detta så det är ingen ide. Kommer inte förklara, jag behövde bara få ur mig det. God natt!


God natt

Japp natti natti folket!
Nu hoppar jag i säng. Imorgon är det jobb som gäller.
Nu har jag bara 7 st pass kvar sen slutar jag :D
Efter imorgon är det bara 6 pass kvar!! WOOHOO!!

Jag rekomenderar er varmt att kolla på filmen Grown ups. Den var sjukt rolig. Den har jag och matte kollat på ikväll. Han gillade den också jätte mycket! :) massa bra skådisar också (komedi) Hare bra hej.




Gott nytt år!!

Jag börjar året med ett ganska sent inlägg.. men ändå bättre sent än aldrig.. ;)

GOTT NYTT ÅR!! =)



Både jag och matte jobbade ju nyårsafton och jag slutade sex så för mig var det då bara att skynda hem den komunala vägen så fort det gick.. Gick inte så fort jag var hemma kl sju.. Jag bytte om, Matte duschade och sen klippte jag honom fort som fan. Jag tror det var min snabbaste klippning ever tog mellan 5-10 minuter. Men snygg vart han :) För jag är så jävla grym jag önskar att jag hade en lika grym frisör som jag är.. ;) Aja sen tog vi stora bilen och åkte hem till Pypy och fick fin middag :) Tre rätters och allt :) SUPER tack Tuula och Jonny! Och såklart pyylampii.. Sen spelade pypy lite gitarr för oss och sen åkte vi förbi syrran och sa gott nytt till alla dom och sen åkte vi hem och fixade oss lite. Mötte upp Lappalainen och Emma och sen åkte vi till nån superhöjd i aspudden. Vi fick typ klättra i snömodden för att komma upp och pypy ångrade lite sitt skoval ;) hahaha. Väl på toppen var vi INTE ensamma. Och när fulla ungdommar började smälla raketer på båda sidorna om oss visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen. Läskigt. Dom på vänster sida om oss vart dom första att smälla av en som inte åkte iväg. Vi han ju vända oss och springa en liten bit men den lilla mörkhyade killen som hade tänt på ja han slängde sig i snön och la av den bästa kommentaren ever och så spontant: "Nu är jag vitare än jag någonsin varit!" hahaha som vi garva han var helt täkt av snö.. :) Var sjukt mycket roligare IRL. Sen var det back to sister för vi tänkte att där var ju säkert mamma och pappa men dom hade precis åkt och då dog mattes lilla bil.. faaaaan så där stog vi. I säkert en timme om inte mer. Sen kom iallafall mini lappalainen och hämtade oss (TACK NICKE) Jag höll på att förfrysa mina händer. I korta drag var det vår nyår. Bilder kommer när jag lagt över dom på datorn. Jag har faktiskt blivit duktig på att komma ihåg att fota! :)


RSS 2.0