Jahapp!

Nu har jag kollat upp vad jag har att göra i skolväg den närmsta tiden .. Hmm Vi kan säga att jag kommer att vara lite upptagen.. Har typ tio uppgifter att göra och tre veckor på mig.. Och målet är MVG i båda kurserna så jaa.. Bloggen kommer nog inte att vara speciellt prioriterad.. Men men.

Nu ska jag snart laga middag. Det blir ett recept från linas matkasse. Hare bra hej =)


Söndagsmys!

Idag har matte bytt till sommardäck på bilen och sen var vi på middag hos mamma, pappa och marcus. Malin, Rickard och Enzo kom också dit. Massa massa mat och sen vaniljglass med varma hallon till efterrätt! MUMS! Snart ska sängen intas för imorgon ska jag röjja satan här hemma. :) Natti!





Den här kuren kör jag nu för att bli fin :P haha Jag älskar verkligen the body shops produkter! Och jag har hört mycket bra om Aussies 3 minute miracle så jag hoppas att den är lika bra som rykten säger. Vi får se =)


Adelsö

Lördag igen.. Känns lite som att det är lördag var tredje dag.. :P Haha nejmen tiden rullar på kan man ju säga.. Jag fick iallafall läsa sjukvården nu =) Yey! Så nu kommer jag att läsa sjukvård och geriatrik och så kommer jag ta en sommarkurs i näringslära och så kommer jag läsa lindrande vård i höst och då blir jag klar tidigare.. Ca en månad tippar jag på. Dock funderar jag på att söka matte B också till hösten så att jag får ihop 200 poäng och får csn för heltid.. Det vore grymt, och sen om jag vill bli sjuksköterska så har jag redan matte B och slipper läsa in det innan.. Vore bra.

Ikväll har vi vart ute på Adelsö och ätit middag med mattes pappa. Mysigt. När det blir sommar och varmt kommer det bli oftare, då är det SUPER härligt där. Nu är det svin kallt :P haha.

Imorgon blir det middag hos mina päron =) Najs! Då blir det tacos! Mums


Uäh

Har gymmat idag igen.. Sen vart det hem och laga middag. Inte så otroligt mycket mer som hänt.. Var och lekte med Enzo, Dean och Malin igår. Myspys och mysa med valp-bebis!! Längtar tills kyra kan träffa honom och dom kan bli kära och leka med varann. =) Jag förutspår mys i Malins trädgård i sommar ;) hehe. Nu ska jag testa lite kläder sen duscha och sen soooova =) Natti!


Gymmet!

Idag ska vi släpa oss iväg till SATS. Fyfan va lata vi vart på sista tiden.. Nu är det dags att ta tag i problemet! Känns inte som en bra dag men det måste göras innan mamma spricker av ilska ;P haha. Hon vill verkligen att marcus ska träna så jag måste ställa upp.. Ända till Maj då han får gå själv.. Även om jag säkert kommer fortsätta gå med honom då.. =)

Imorgon blire till att gå upp tidigt och klippa mormor och morfar.. Har ca en timme på mig att fixa båda men det borde gå bra för jag vet ju precis hur dom vill ha det och så får man köra mer på klippa och mindre prata haha :P


Ångest

Idag va jag på upprop i skolan.. haha jag har ju bara gått där i ett år så.. Nä men man fick faktiskt reda på massa bra. Dock så fick jag reda på att kursen sjukvård är den som ligger på hösten och istället för att bli klar 9 oktober så skulle vi nu ha praktik v 39-42. Detta gillade jag INTE!! Så nu har jag möjligheten att plugga sjukvården nu istället, det fina kruxet i kråksången är bara att jag då måste fixa praktiken själv!! Och vad det gäller landstingsplatser så är det typ omöjligt att få om man inte tar det som skolan delar ut.. JÄVLA SKIT!! Dock har jag ju två kontakter som jag då genast ringde, den ena kunde inte hjälpa till så nu hoppas jag verkligen att min morbrors fru kan hjälpa. HÅLL TUMMAR OCH TÅR!! Jag måste verkligen få det. Hon är mitt sista hopp!


4 Veckor kvar




Lördag

Idag har jag inte haft mycket för mig egentligen.. Vart på sea och handlat hundmat och en vattenskål till lastbilen. Den är supersmart och man kan inte skvätta ur vatten ur den =) Cool! Och sen har jag varit på middag i Tyresö och firat kusin Johanna som fyllt år. Super trevligt var det, och sköööönt att det inte alls var mycket folk! I vanliga fall har jag ju ap stor släkt men nu var det typ ingen som kunde komma =P Det var skönt faktiskt då kunde man prata mer med alla utan massa stojj. Enzo muppade sig dock massa.. Så fort (min mamma) hans mormor släppte honom eller gick ur rummet så rasade hela hans värd och det kom krokodiltårar! :P haha Inte ens morfar eller mackan dög.. Men men han vänjer sig nog snart.. När han blir lite större. Nu ska jag kolla lite film med älkopälsko sen tvätta fejset och sooooova =) Natti!


ÄNTLIGEN!!

Nu har jag skickat in mina psykologiuppgifter!! Så jävla skönt! Hade aldrig klarat av det utan pypy. Men nu är det inskickat! Hoppas på ett G och att jag får det så snart som möjligt så jag kan sluta tänka på den där jäkla pinan sen. I omvårdnad fick jag MVG =) Så najs! På måndag börjar tredje och sista terminen =) YEY!! Faaan va najs! Och nästa vecka borde jag få svar på om jag får sommarjobbet också. Hoppas hoppas! Håll tummar och tår för mig. Nu ska vi snart fira med pizza och sen kanske fredagsmys? Jag är väldigt sugen. Later!


Tyresö Brevik

Idag tog jag mig ut till fina Mia för att fixa naglar och titta på hur hon bor. Super fint var det. Jag flyttar lätt dit i sommar och ligger och solar och badar med henne hela dagarna =) Jag sa det också så nu är hon förberedd ;) hehe MEN det tog fucking 1 timme och 45 minuter att åka dit kommunalt!! Shit och skulle man råka missa en buss får man snällt vänta i en timme på nästa. Men i sommar när det är varmt så är det ju lungt. Sen kom madde dit och fixade sina naglar också och för henne tog det nog närmare tre timmar att komma ut!! Det är verkligen landet!! Mitt i skogen.. och ändå är det ju tyresö.. Men men.. Sen när vi skulle skynda till bussen för att åka hem så halkade jag!! Första gången den här vintern!! Som ändå nästan är över. Skrapade upp händerna och knäna men byxorna överlevde iallafall! Madde fick fiska upp mig från backen.. Sen var det bara att fortsätta skyna, annars hade vi behövt vänta två timmar på nästa! Aaa det är typ min dag i stora drag.. Gick hemmifrån halv elva och kom hem sju på kvällen.. Matte var lite olycklig när hans hemmafru var på rymmen när han kom hem och ingen lagade någon middag ;) haha Nu är jag död. Så jag spelar in Desperate housewifes och couger town och hoppar isäng. NATTI!!


Yey!!

Jag har haft en super bra dag!! Först skolan.. Där hade jag iochförsig klantat till mig lite.. Trodde jag skulle ha omvårdnad på morgonen men då var det psykologi och då skulle jag ju missa omvårdnaden eftersom jag skulle va i huddinge kl ett. Men jag hittade min lärare och hon tyckte att det var så roligt att jag skulle på arbetsintevju där så hon sa glatt att jag inte behövde komma på lektionen =) Yey!! Så efter psykologin åkte jag och mötte mamma i älvsjö och så åkte hon och jag till huddinge. Vi käkade lunch på subway och sen gick jag på intervjun och hon väntade på mig =) Sen åkte vi och hämtade marcus och så klippte jag honom hos mig och sen åkte dom in till stan. Marcus skulle till tandspecialisten. Så nu sitter jag hemma i soffan och funderar på om jag ska ringa till praktiken nu eller senare... Måste kolla om någon där skulle vilja vara referens för mig till det nya jobbet så jag får det =) Hoppas hoppas hoppas =) Håll tummar och tår för mig!!


Duktig Sarah

Idag har jag städat och tvättat =) Nu är det nästan helt rent överallt!! Jag har tillome dammsugit under sängen, kylen och ugnen! Otroligt skönt! Sängen ska bäddas rent och spisen ska torkas av sen äär det klart. Tänkte låta matte ta spisen.. Men ja, vi får väll se hur det blir med den saken.. Han fick plötsligt huvudvärk när jag bad honom.. Och då har jag gjort ALLT annat.. :P haha För hos oss så är det jag som stär för det mästa.. han får bidra med lite pengar ibland =) Snart ska vi mysa i soffan med chips och dipp! Och film! Jag vart galet sugen på chips och dipp =) Mums! Imorgon är det skolan som gäller och sen arbetsintervju!! Håll tummar och tår för mig för jag vill verkligen ha det!!! =) Nä nu ska jag gå och bädda och föna håret. Jag har nämligen precis hoppat ur duschen. Natti!!


Yey!!

Igår var jag riktigt duktig och gjorde klart hela första uppgiften i psykologin. Dem tre som är kvar tror jag kommer bli ganska enkla, men den första tog mig hela gårdagen. Med lite hjälp från pypy. (eller massa) Idag gjorde jag dessutom min sista dag på praktiken! Fatta att det gått fyra veckor redan!! Helt sjukt egentligen.. Men skönt att tiden flyter på. Jag vill ha sommar nu! Sommar, värme och sol. När jag kom hem tog jag en powernap, eller skulle ha gjort men det blev två timmar.. Nu är jag dock tröttare än innan.. Menmen. Hoppas på smarrig utemiddag. Måste bara rycka upp mig lite först.. =)

Glöm inte skaffa gratis spotify premium här ---> http://www.gratispremium.com/?ref=804920 <---


Skaffa Spotify Premium!!

Skaffa spotify premium gratis här!! Allt man behöver göra är testa lovefilm eller värva några vänner!! =)
Jag ville ju testa lovefilm för då slipper man ragga vänner men eftersom jag redan har haft lovefilm och knappt har några vänner så får jag värva lite den här vägen... ;P haha Så alla som läser fixa nu!! Klicka på länken!!

--->   http://www.gratispremium.com/?ref=804920   <---


ÅH!!

Skut mig i huvet jag vill inte det här!!! ÅÅÅÅH!! Jag hatar verkligen psykologi!! Jag skulle kunna betala någon tusen spänn för att göra dessa uppgifter åt mig och då är jag ändå ingen rik människa som egentligen har råd att ge bort tusen spänn!! Gaah! Allvarligt.. Jag behöver hjälp!! Seriöst typ nu!

Jag vill dööööö!!!!


Kom igen!!

Nu ska jag sätta igång med psykologin. Hellst vill jag bli klar idag också. Så jag slipper tänka mer på det igen.. Men nu måste jag bara peppa mig själv. Irreterad över att jag inte vet hur man rengör glasögonen också.. Blää.

Just det fick beslutet från CSN idag och jag får fortsatt bidrag och lån fram till sommarlovet =)
Skönt att ha det avklarat innan den nya terminen börjar.


Torsdag

Igen.. Veckorna bara går och går känns det som. Nu har jag bara en dag kvar på praktiken men det känns som att den precis började.. :P Aja.. Har fortfarande inte kommit igång med psykologin. Jag SKA ta tag i det imorgon. För imorgon är jag ledig. Sjukt skönt. Nu: vad ska man laga för middag? Hatar att man måste tänka ut det varje dag.. Men men sånt är livet.. Later!


Ångest

Två dagar kvar på praktiken.
Idag var jag hemma pga illamåendet.. Vill ju inte smitta någon om jag skulle va magsjuk.. Men ingenting har kommit upp och det är ju positivt. Just nu mår jag bättre så hoppas det håller i sig.

Jag har super mega ångest inför psykologiarbetet. Har suttit hela dagen med papperna i knät och inte gjort ett skit. Jag har så svårt att komma igång och jag hatar det. Just nu känner jag för att betala någon för att göras det åt mig.. Men vem skulle det va.. Usch. Sjukt jobbigt och ändå är det bara fyra uppgifter och jag kommer bara göra G-nivån den här gången. Jag måste få G men egentligen inte mer.. Usch usch usch.. Ge mig styrka och ork!!

Snart måste man börja laga middag också, fan va jag känner mig omotiverad till allt just nu.


Bara tre dagar kvar

Nu är det bara tre dagar av praktik kvar. Onsdag, Torsdag och Lördag =) Ska bli skönt att få gå tillbaka till verkligheten. Och på måndag ska jag på arbetsintervju också. Måste bara verkligen ta tag i mig själv och fixa mitt psykologi arbete.. Hatar verkligen psykologi.. Annars har jag inte så mycket att skriva om.. Mår fortfarande illa. Är jag sjuk? Kanske borde uppsöka läkare. Nu ska jag fortsätta dö i soffan och kolla på komedier.


Helgen

Helgen har gått så himla fort! Imorgon är det måndag och sista veckan på praktiken börjar. Känns skönt faktiskt. Fast att jag trivs så himla bra så ska det bli skönt att komma tillbaka till skolan och få slappna av lite och förhoppningsvis bli massor med piggare. Imorgon följer saxen med till praktiken och jag ska frisera lite. =) ska också bli roligt.

Igår var det kalasdag för oss. Enzo penzo plutt fyllde 1 år! Så vi var där tillsammans med typ 40 andra och fikade och firade. Efter det åkte vi och åt och sen åkte vi till tumba och hade överraskningsfest för Rikard =) Så kul. Hans min när han öppnade ytterdörren och det stog 22 pers i hallen var oslagbar! Haha. Vi var hemma igen vid Halv tre på natten tror jag och då var vi helt döda.

Idag ligger jag död på soffan och mår piss illa, känns som att jag ska spy vilken sekund som helst men jag hoppas verkligen att det går över. Dricker Loka och hoppas på att det hjälper. Det har gjort det förr så håll tummarna för mig. Jag vill INTE spy. Nu ska jag kolla på nyaste avsnittet av the big bang theory. Bilder från igår kommer men kameran ligger kvar i bilen så jag måste hämta upp den först.



Jag testar presenten från oss ;) hahaha. Matte verkar inte tycka att jag är as duktig.. :P


Sova?

Igår hade jag sovmorgon och hade praktik mellan 13-20 vilket resulterade i att jag självklart inte kunde somna som planerat direkt när jag kom hem vilket sen ledde till att jag försov mig i morse.. Jag vaknade en timme senare än jag hade tänkt gå upp och kom 30 minuter försent till praktiken. Men det gick ingen nöd på dom för det var två st på intro idag =) Fatta att efter imorgon har jag bara en vecka kvar av praktiken! Vart tog tiden vägen?? Nästa vecka kommer ju gå super duper fort!! Jag kommer verkligen sakna det där stället när jag slutar! =) Underbara kollegor och boende! Underbart ställe! Måndag den 14 mars ska jag iväg på arbetsintervju också! Då måste ni allihopa hålla alla tummar och tår för mig för jag vill verkligen ha det här jobbet!! Mer info kommer när jag varit där. Nu ska jag kolla lite på nätet i typ tip minuter och sen ska jag sooooova!! =) Natti!!


Trött

Jag är så trött så jag tror jag dör!! Därav den dåliga updateringen.. Praktiken tröttar ut mig, eller det faktum att jag går upp vid sex på morgonen.. Men jag sover ju ca 8-9 timmar på natten så jag tycker inte att jag borde bli så jäkla död av att gå upp tidigt.. Menmen.. Det är iallafall typ det ända jag har för mig.. Går upp, har praktik, kommer hem, dör i soffan och lagar middag och går och lägger mig. Nu ska jag ta en dusch sen laga middag och sen gå och lägga mig :P Så vi hörs en annan dag, då hoppas jag att jag har nått roligare att berätta =) Later!


RSS 2.0