Helg!

I fredags hängde vi hos Tuvas gudföräldrar på kvällen och det gjorde vi på dan igår också innan min date med Mickis på kvällen :) jag och Mickis åt mat och snackade skit och gick på bio. Precis vad jag behövde :) vi såg twilights senaste och den var super bra :) så jag har med andra ord haft en helt underbar helg. Nu är pappan i familjen iväg och säljer bilen. Så himla skönt att det gick så fort! Den las ut i fredags :) får se vad resten av dagen bjuder på. Jag ska iallafall passa på att slänga in en maskin i tvätten :)

Hoppas ni också haft en fin helg.


Long time

Nu var det ett tag sen jag skrev nått här. Update om Tuva, hon går fortfarande inte utan hasar sig istället fram på knäna. Hon snackar jämnt! Pratar i sin leksakstelefon oftast med mig fast att jag nästan alltid är med :) hon vill ha allt man själv stoppar i munnen och kan äta hur mycket som helst av det vi äter men hennes egen mat är inte lika intressant. Även om vi äter samma sak. Hon sover oftast hela nätterna från åtta till åtta i sin egen säng i sitt eget rum. Hon sover sen ytterligare ett tag efter frukost och sen sover hon middag två timmar efter lunch som vi äter kl tolv.

Idag har jag vart på cellprovtagning och då var mormorn här och lekte med Tuva. Usch va jag tycker att gyn undersökningar är obehagliga men nu är det iallafall ett tag kvar tills nästa gång. Var tredje år ska man ju göra sånt.

Nu ska jag passa på att vila lite medans Tuva tar sin lunch nap. :)


Fars dag

Vi har haft en väldigt lugn och skön mys helg här hemma. Igår var vi över hos Tuvas gudmor och gudfar en sväng och tittade på lite film. Och ikväll har vi haft Tuvas farmor och faster här på middag :) jag svängde ihop en riktigt god middag med helgrillad kyckling i ugn med ugnsrostade rotsaker och ranch sås. Med en fräsch sallad till. Super gott var det och så mysigt med trevligt sällskap. Tuva flirtade loss med farmor och faster :) sötungen.

Nu är det en av Johan Falk filmerna som rullar på vår tv. Och snart blir det sängen känner jag. Hoppas ni haft en trevlig helg! Natti!


Onsdag!

Den här veckan bara springer iväg! Snart är det fredag igen! Egentligen är jag sjukt trött men jag sköt upp på städningen i köket för att jag ville kolla på twilight (det är första gången jag ser dom nu när dom visas på 5an) och självklart vaknade Tuva när den var slut.. Så nu vart jag precis klar i köket.

Tuva vägrade sova middag idag så hon tog en snabb nap efter att vi va och storhandla och sen somnade hon vid åtta. Det är ett mysterium för mig hur hon kan hålla sig hela dagen utan sömn.. Men hon var verkligen röd i ögonen av trötthet när vi var och handla :) min lilla prinsessa.

Vi har också ÄNTLIGEN fått våran tvättmaskin inkopplad idag! Så himla skönt! Imorgon ska jag sortera och börja tvätta :) det är ju inte så länge sen jag hade tvättstugan men det är ju det bästa med egen tvättmaskin! Att man aldrig behöver ha ett tvättberg :)

Nu ska jag hoppa isäng och hoppas på att Tuva tar sovmorgon imorgon :) Natti på er alla!


Bus eller godis!

I fredags var jag och Tuva i Järfälla hos våra kompisar Bea och Jasmine vi var på barnens hus och tog foton på barnen och sen åt vi lunch på Ikea. Efter det följde jag och Tuva med hem till dom och lekte och käkade middag. Super mysigt var det :)

Igår var Mickis här och lekte och sen vart det middag hos mina föräldrar och mys i soffan innan vi åkte till kyrkogården för att tända ljus till farfar. ❤

Idag ska vi åka och fira Tuvas kusin Irmelin som fyller 6 år. Ska bli super trevligt. Så nu ska jag hoppa in i duschen så vi hinner köpa present innan vi ska va där.


RSS 2.0