Nästas tur!

Jag mår bättre! YEY! Jag har hittills idag vågat äta en macka och än så länge känns det bra. Tur är väll det för inatt satte pappan här igång också. Tur att jag redan hade tvingat hem honom från jobb. Tuva verkar må bra så vi hoppas att inte hon också får det för då börjar det väll om igen..

Jag ska försöka ta mig ner till ICA när matte vaknat för att köpa cola till honom mer än så gör vi nog inte här hemma idag.


En vecka innan jul!

Usch nu var det länge sen jag skrev sist. Hej världens tråkigaste blogg. Hur som helst har jag åkt på nån typ av kräksjuka. Usch. Jag började spy igår kväll/natt så jag hoppas på att bli frisk imorgon men vi får väll se. Jag ringde iallafall hem mannen som jobbar dygnet runt med snö jour så han får ta Tuva. Tur att man kan göra det med gott samvete nu när han ändå jobbat så mycket. Planen var annars att handla dom sista julklapparna imorgon men nu får det vänta till slutet på veckan. Dels också för att Jeanette som skulle med mig också ligger och spyr. Men vi är ju alla förhoppningsvis friska på julafton iallafall :)

Jag hoppas på att kunna sova inatt fast jag legat i sängen mer eller mindre hela dagen.

Tänk att det är 2013 om bara två veckor! Helt sjukt va fort det här året gått!


RSS 2.0