Tiden går!

Åh usch va fort det går! Jag vill ju blogga mest också för att komma ihåg allt som händer. För det händer verkligen saker heeeela tiden och utvecklingen hos Tuva går fruktansvärt fort nu. Men mycket annat händer också så tyvärr hamnat bloggen i kläm. Och hur ska jag då kunna kolla tillbaka?! Blä! Jag ska iallafall ta mig tiden att skriva ihop både ett nio månaders inlägg och ett tio månaders inlägg. Dom kommer va späckade med saker. Sånt ni redan vet och sånt som kommer komma som en överraskning.. :P hur som helst hoppas jag hinner innan helgen är slut.

Idag har jag lagat mat till Tuva. 9 burkar blev det. I måndags lagade jag också mat då vart det 8 burkar. Hoppas jag hinner laga mer mat i helgen. Vill laga torsk och lax också. Så att vi kan variera kosten ordentligt. Jag vill nämligen att tuva äter fisk minst varannan dag och att hon annars inte äter samma typ av kött två gånger om dagen. Samt att hon ska äta enligt tallriksmodellen. Hon dricker också enbart vatten. Dock ska vi introducera mjölk efter ett års dagen :)

Hur gör ni med mat till er små? Tycker ni att det är lätt eller svårt?


Tänder

I måndags såg jag två vita ränder och svullnad i Tuvas mun. Och nu har dom spruckit igenom. Man märker att hon har ont och hon är grinigare och klängigare än vanligt. Men ändå snäll. Min stackars fina lilla bebis! :P haha Hon kommer se lite sne ut när dom är ute för det är en framtand och sen den brevid åt andra hållet om ni fattar ;P

Usch 4 tänder hon är ju stor snart!!

I tisdags var vi och shoppade jag mamma och Tuva. Tuva fick massor av nya kläder i strl 80 som blir nästa storlek. Än är det stort men innan man vet ordet av det så är hon nog där :) och så fick hon ett flees ställ och en polarn och pyret jacka!! Massa massa nytt :)


Bio!!

Ikväll blir det bio!! Vi ska se grannpatrullen. Egentligen ville jag se Magic Mike men den har ju inte haft premiär än! Jäkla skit! :P men det ska bli så mysigt :) YEY!!


Fredag

Imorse när jag vaknade mådde jag piss nu efter en pizza mår jag mycket bättre men det har vart en jobbig dag med en liten fröken som vägrat äta, vart grinig och helst velat att jag ska bära runt henne hela tiden. Imorgon har jag en dejt med finaste Mickis som jag ser fram emot massor. Nu hoppas jag att pappan kommer hem snart så jag kan vila lite :P


Bilder


Torsdag

Det har gått en vecka imorgon sen Kyra flyttade. Jag har fått höra varje dag att det går jätte bra :) känns verkligen så himla skönt. Att hon nu får den uppmärksamheten hon förtjänar, att hon slipper bo med Tuva på heltid, att hon aldrig är ensam eftersom hon nu har Enzo hennes bästa kompis som hon känt hela sitt liv. Och det känns skönt att slippa skuldkänslorna och allt hundhår. Anledningen till att Kyra inte kunde bo kvar hos oss är inte bara en. Dels trivdes hon inte i lastbilen med husse längre. Så hon behövde vara hemma hela dagarna. Hon trivs inte att lämnas ensam hemma heller så jag kände att jag inte kunde åka iväg och hitta på saker med Tuva eftersom jag då hade dåligt samvete för Kyra. Kyra tyckte också att det var jobbigt med Tuva, att Tuva ville ha hennes leksaker och hundben, att Tuva gärna badade händerna i vattenskålen och pillade på hennes mat. Självklart har hon aldrig fått det. Men när hon satte fart och man inte såg så var det alltid buset som stog högst på listan. Kyra morrade till två gånger när Tuva försökte få tag på henne och då kände vi att vi inte vill att det ska bli värre. Det hände aldrig nått mer än det men vi kände att Snart kommer Tuva komma upp på dom ställena som Kyra kommer upp på för att gömma sig och då kanske det blir värre. Man vill ju inte ta några risker.

Nu ligger jag på soffan och leker med Tuva. Jag har dragit på mig värsta hostan och är snorig.. Blää hoppas det går över snabbt!!


RSS 2.0