75%

Idag har vi tagit oss igenom 75% av den här graviditeten!
Det går fort nu! 70 dagar kvar till BF.
 
Helgen flög förbi! Jag införskaffade mig en elektrisk bröstpump, en adapter till vagnen som passar med babyskyddet och en babygunga som funkar som babysitter också.
Sen kändes det som att jag vann på jackpot när jag hittade ryggknäppta pyjamasar till Tuva på Ellos.
Haha. Hon tar av sig allt inklusive blöjan om hon kan och då blir det kissigt i sängen så nu är det body eller pyjamasar som man knäpper på ryggen som gäller.
Och jag har bara haft EN ryggknäppt pyjamas från när jag själv var liten för det finns ju typ ingen stans, förutom på Ellos! Så lycklig vart jag och klickade hem två stycken trepack! :D
Det blir najs.
 
Sen mellanlandade syrran med familj hos mamma och pappa över helgen så vi var där och träffade dom lite också. Vi fick min älskade vagn såld så nu har vi tagit hem den nya och premiärkört :)
Matte tycker hittills att den gammla var mycket bättre, fast det har ju ingen betydelse eftersom det här var den ända lösningen.. Igår var jag och bokade tid på en frisör salong, ska dit imorgon och är skit nervös!
Det är dåligt att vara frisör utan att jobba som frisör!
Man har för höga krav!!
Imorgon ska jag även till mödravårdcentralen.
Och idag var jag iväg på glukosbelastning.
Mycket nu :P Men glukosbelastningen gick iallafall bra.
Det var en super äcklig vätska att dricka och halvjobbigt att sitta på en bänk i två timmar och tjugo minuter men skönt att ha det gjort och har jag tur slipper jag stick i fingret imorgon igen :P  
 
Nu ska jag hoppa isäng fort fort för jag är trööööött :)
Natti!
 
 
Hejdå min fina vagn! Kommer sakna dig!
 
 
Finaste Plutt hemma hos mormor och morfar i påskas :)

Sjukstuga

 
Jag är fortfarande sjuk och det känns inte som att det blir bättre heller utan bara sämre. Tuva är också dålig men mest hostig och seg så det är skönt att hon inte är lika illa som jag. Däremot så känner jag nu att jag inte orkar må så här längre. Det är snart en vecka och det har inte ens börjat vända. Idag mådde jag väldigt illa också och var dålig i magen och det tillsammans med en vild pojke i min mage var extremt dålig kombination. För det är sjukt svårt att hålla tillbaka kräkningar när det känns som att någon möblerar om bland tarmar och magsäck.
 
Nä usch det blir inga trevliga inlägg nu.
Men det kanske är fullt förståligt :P
 
Nu till något helt annat. Jag funderar på att köpa en "baby innegunga" en sån som gungar av sig själv med musik i olika hastigheter och så. Men sen så funderar jag på om den kommer att bli använd så mycket så det skulle vara värt det? Det är så svårt det där att veta. Matte tycker att vi använde babysittern mycket till Tuva men jag kan inte riktigt komma ihåg det. Och nu med andra blir det ju en helt annan sak väll? Då har man ju redan ett barn att ta hand om så man kanske måste kunna "lägga ifrån sig" babyn en stund för att ge Tuva uppmärksamheten? Ja jag vet inte. Sååå svårt.
 
Sen funderar jag på en elektrisk bröstpump, men det är lite samma sak där. Kommer jag använda den? Jag fick låna en med Tuva och kunde inte pumpa alls. Men den var manuell och med en elektronisk kanske man orkar försöka mer? Och kommer jag producera mer mjölk om jag kan pumpa och amma? 
 
Ja sånt funderar jag på just nu. När jag är sjuk och har tråkigt :P haha Om ni har nått tips så lämna gärna en kommentar för jag blir nog inte klokare än såhär av mig själv :)  
 
Här är min senaste instagram bild :D
Jag heter sarahback88 på instagram :)
 
 
 
Här är en bild på Tuva från påskafton hemma hos farmor. Mitt hjärta :)
 
 

Bläää

Igår var en seg dag här hemma. Jag tog en dusch och tvättade två maskiner allt annat fick pappan i familjen ta hand om. Om möjligt så tror jag dessutom att lillebror i magen är ännu vildare nu när jag är sjuk. Och idag är det värre än igår. Dessutom har tuva fått samma sak så hon är väldigt känslig och vill helst ha nappen hela tiden. Som hon annars bara har vid vila och när hon är gnällig.

Nu ska jag nog hämta in datorn till sovrummet och titta på en film. Bara att förflytta mig från vardagsrum till sovrum gör mig svettig.. Usch för en morgondag där pappan måste gå till jobbet.. :(


28+2 fredag

Här ligger jag på soffan med svidande ögon. Tror jag håller på att bli sjuk.. Täppt i ena näsborren och sånt där feber svid i ögonen men ingen feber.. Så vi får väll se. Jag hoppas det går över under natten. G.I Joe var bra men tyvärr så dog min snygging Channing Tatum efter typ en kvart. Brorsan tyckte också filmen va bra så det var ju tur jag tvingade honom :P

Igår fick vi finaste brevet hem. Haha. Nej men när jag öppnat så tjoade jag av glädje och tuva hakade på och tjoade med! Min lilla prinsessa fick sin dagisplats :D på vårt förstahands val som ligger precis bakom vårt hus! Så underbart! Det kommer aldrig bli en omväg för att hämta henne eftersom hon alltid kommer vara precis brevid hemma. Så skönt! Så jag skyndade såklart att tacka ja till platsen. Den 15 augusti är startdatum. Så nu ska vi njuta så mycket vi kan sista lediga tiden som bara vi ❤ min fina unge!

Imorse fick jag hemleverans på det nya babyskyddet också. Det föll på en maxi-cosi cabriofix med en family base || på grund av att den väger minst av alla babyskydd, den är billigast och bäst i test. Sen kan den även fästas på vagnen med hjälp av en adapter så nu är det bara den adaptern jag behöver så har jag nog det mesta som jag tycker jag behöver. Jag köpte även en gravidkudde så nu hoppas jag att mina sömnproblem är över.. Men det återstår väll att se.

Hoppas ni får en fin helg! Jag ska tvätta kläder och förhoppningsvis vara frisk! Natti!


Sömnlöst

Den senaste tiden har jag sovit väldigt dåligt på nätterna. Vaknat av att behöva kissa, ljud, halsbränna och att det är varmt och obehagligt att ligga.. Nu har jag legat i sängen och försökt somna i över en timme utan resultat och idag är jag fruktansvärt trött! Jag vaknade tidigt imorse av en fruktansvärd halsbränna och då kändes det som att jag bara sovit tio minuter innan det. Nästa gång jag får syn på ett apotek så ska jag köpa hem en massa gaviscon. Det funkade när jag var gravid med Tuva så jag håller tummarna. Sen har jag beställt hem en gravidkudde som jag hoppas ska hjälpa mina rastlösa ben.

Men nog om det, hela helgen har det firats påsk med vänner och familj :) så mysigt! Långfredag var vi hos gudmor Jeanette och Uffe, påskafton var vi först hos Mulle och Elin där det var fler vänner, och på kvällen firade vi med Farmor /svärmor och faster Madde. På påskdagen var vi hos farfar Göran på Aselsö och träffade kusinerna Irmelin och Erik och annandagen spenderades med mormor, morfar, morbror och gammelfarmor Vivi :) fullt upp med andra ord och vi hann med alla :) Av gudmor fick Tuva ett påskägg med kex och det var nog hennes favorit. För så länge vi kan bestämma så får Tuva inte äta godis eller dricka läsk och saft. :)

Igår hämtade jag även "hem" min nya vagn! Jag har nämligen köpt en helt ny Bugaboo Donkey Duo Special Edition All Black :) och den är sååå fin! Så idag har jag lagt ut den gamla vagnen till försäljning och det är den gamla vagnen som finns hemma hos oss. Den nya förvaras hos mamma och pappa sålänge. Vi får nämligen inte plats med två vagnar i vår lägenhet :)

Imorgon ska jag klippa brorsan och sen ska han och jag på bio. Han har påsklov och jag vill verkligen se G.I Joe så jag tvingar med honom på den :) en bra deal är en bra deal! ;P

Imorgon tar vi oss in i vecka 29 också! Och 70% av det här är bakom oss. Det går så otroligt jäkla jätte fort den här gången. Snart är det bara 80 dagar kvar..


RSS 2.0