Natti

Jag kollar Gossip girl aldeless för sent på natten...
Idag har jag varit på praktiken och efter det så åkte jag hem till Suss (min svärmor) och käkade lite chips :) Det var skit mysigt. Vi kollade på Idol och se upp för dårarna.. :)

Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt och sen hoppa isäng.. Det är redan försent!

Natti!





imorgon

är det praktik som står på schemat. 14:00 - 21:30 wish me good luck! Vi får se hur mycket jag hinner uppdatera i helgen eftersom jag jobbar.. Jag fick iallafall tag på madde idag (eller hon fick tag i mig :S) Wohoo


God natt alla underbara!!







Yes :)

Praktiken var najs! Jag tror att jag kommer att trivas toppen faktiskt! Det svåra blir att få ihop timmarna.. Jag ska få ihop 35 timmar i veckan och min handledare vill inte att jag ska va där för mycket i onödan och tonåringarna är ju inte där på dagarna då de är i skolan.. Hmm aja det löser sig..

Jag är förbannad. Punkt! (det har inte med praktiken att göra)


Imorgon ska jag klippa mormor och morfar och till liljeholmen med pypy + jobba stängning i charken. + jag jobbar i helgen.. Jag hatar mitt jobb.. Kanske dags att säga upp mig och söka studielån?

NATTI!





Praktik!

Just nu ligger jag och matte på soffan och kollar på Gossip Girl.
Om en timme ska jag börja åka mot praktiken! Idag ska jag praktisera från 16:00 till 21:30. Det ska bli riktigt spännande och jag börjar bli nervös :) Jag tror att det kommer att bli riktigt kul. och jag hoppas på sköna arbetskamrater och snälla tonåringar! :) Min handledare var iallafall riktigt trevlig så det är ju iallafall bra..

Min praktikplats är på ett korttidsboende för ungdommar med funktionsnedsättning.

Önska mig lycka till!! :D






blä

Ingenting händer här.. Därför har jag varit tyst i någon dag. För jag har ingenting att skriva om. Här händer exakt samma sak som sist jag skrev och hela tiden sen jag skrev sist är det det som hänt. Utom att vi var och röstade igår. Det var nog det mäst händelserika som hänt i helgen.. Nu sover Matte så jag har förflyttat mig till soffan och fortsatt kolla gossip girl här. Jag har varit hemma idag så jag ligger lite före matte.. Men jag planerar att han ska komma ikapp imorgon eftersom han kommer att vara hemma då eftersom han inte heller blivit frisk än..

Nu ska jag återgå till att knarka te och kolla Gossip Girl! :) Later









Lugn lördag och piss väder

Idag tar vi det lungt, jag har sjukt ont i halsen och det känns som att jag håller på att hosta upp mina lungor varje gång jag hostar. Så vi chillar i sängen med coca-cola och gossip girl. Vi har dock hunnit med en fika med morbröderna (mattes) i västertorp. Och lite siteseing i södertälje :P haha. Vi åkte dit för att kolla på en bil och sen fick jag se Hall och Håga på vägen hem.. ;p låter kanske skummt men jag har aldrig varit vid ett fängelse så det var lite kul att se.. Nu är matte och visar upp våran bil.. Hoppas vi lyckas få den såld. Det skulle va skönt. Imorgon ska vi kolla på en Audi. Den såg jätte fin ut i annonsen, hoppas den lever upp till det i verkligheten.. Vi får se. Nu kom han hem så nu ska vi återgå till sängen och Gossip Girl. Later!




Mina Älsklingar! Matte och Enzo i London. :)







Lovely's back

Min älskling är hemma!! :D
Det firar vi med pizza och gossip girl box nr 1.
Annars har det inte hänt speciellt mycket idag.. Jag har sjukt ont i halsen och hoppas verkligen på att bli frisk innan praktiken börjar på måndag! Jag får verkligen inte vara sjuk då! För att bli frisk ska jag knarka te och mysa med älskling framför gossip girl hela helgen! :) det kommer att bli toppen!

Nu ska vi kolla vidare! Later






Saknar min babe

Jag är ensam.. Nu. Elli gick nyss, hon sov här inatt :) Det var mys, vi kollade på snygg, sexig och singel i sängen innan vi somnade. Men nu har jag fått hem mina dvd-boxar med gossip girl 1,2 & 3 så nu lär vi inte göra nått annat än att titta på dom :P haha det kommer att ta ett tag.. Men det kommer va så underbart under tiden! I love gossip girl & Ed Westwick. Om jag har tur kommer pypy tillbaka efter att hon ätit så jag slipper vara ensam hela kvällen, natten och dagen imorgon :) Hoppas hoppas hon orkar spendera mera nätter med mig ;P

Matte bara jobbar och jobbar! Stackarn, han får iallafalll sova hemma fredag till lördag men sen vet jag inte hur länge han blir borta igen.. Han kör fram och tillbaka till halmstad.. Jag saknar honom sååå mycket! Det är inte okej!! gaah!

Nu ska jag ta och käka lite middag och sen hoppa in i duschen. Sen får vi se om pypy kommer som sagt.. :) Later.





Jag och min underbara älskling i London!








Mathias ♥ Sarah

Våran låt  ♥



Jag Älskar dig min underbara älskling!
Du och jag förevigt!








Jag har mutat pypy!

Mina nya älskade boots kommer från scorett och kostar 1199:- Till er som undrar :) I love them!

Pypy har nyss gått.. Men eftersom mannen min drar imorgon och jobbar typ dygnet runt i två veckor så flyttar pypy in imorgon! :) LOVELY! Vi ska försöka ladda ner nya avsnitt av gossip girl.. får se hur det går. Hur mycket vi hittar.. Men det borde gå bra tycker jag :P HOPPAS jag :P Jag har nu iallafall beställt hem säsong 1,2 & 3! Jag är beroende! :D så jag ska tvinga pypy att ha gossip maraton med mig när dom kommer! :D Hoppas hon blir lika hooked som jag ;P haha Vi har iallafall haft en super mysig kväll! Och jag har nu även Spotify, vilket är bra!

Imorgon ska jag även plugga innan Elli kommer får se hur det går :p nämen det ska gå bra... Nu ska jag städa och sen krypa isäng..

NATTI!







Ed Westwick. I have a crush! Ord kan inte förklara.. Han är så otroligt het, jag dör..







Väntar på PyPy!

Jag sitter i soffan och väntar på att älskling ska komma hem och att Elli ska komma hit :) Vi ska käka middag och mysa :) woho! Sen kommer min man vara borta ända tills på fredag (jobba) Stackars mig. Undra om jag kan muta elli att va med mig medans han e borta? Hon får ju fan ställa upp! eller hur! ;)


I skolan kollade vi på film. Den var bra, men väkte massa tankar.. Jag tror den hette fjärilen i glaskupan eller nått sånt.. Den handlade om en man som vart "fånge i sin kropp" i 40års åldern. Det är en sann historia. Sen hälsade jag på min nya handledare på praktiken som börjar på måndag. så från och med nästa vecka kommer jag jobba varje helg i en månad.. KUL! :p aja jag kommer iallafall ha kul på praktiken.. :)

Nu ska jag försöka få tag på Madde kan vara lättare sagt än gjort.. vi får se.. ;)





♥ Elina Johansson ♥
Det finns ingen vackrare!







Trött..

Jag har köpt nya älsklingar! :D LOVELY!
Jag, matte och hasse drog till skärholmen och köpte boots till mig :D Efter det firade vi med Indiskt till middag och nu har jag efter en dusch deckat i soffan..

Imorgon ska jag till skolan och sen på möte på praktiken.. Spännande att få se hur det ser ut där.. :) Nu ska jag krypa ner i sängen.. Mys! Just det imorgon kommer Elli hem också!! :D Jag längtar galet efter henne kan jag säga!! Jag ska bjuda henne på mitt riktigt goda kaffe som jag köpte i England!

NATTI!!


Tack vare en blogg som en tjej jag varken känner eller vet vem hon är har så hittade jag dessa underbara boots! Ibland har man tur! Tack Jacqueline! Jag älskar mina Massor! Hoppas att du njuter av dina lika mycket ;) BTW jag tror att jag vet din hemlighet :P hehe







I'm back!

London var underbart! speciellt med härligt sällskap och spännande aktiviteter! När vi kom dit i fredags var vi ute och käkade och sen gick vi bara till hotellrummet och sov. För vi var helt slut och klockan var typ elva - tolv när vi var klara på resturangen. Det tog jätte lång tid att få in maten.. Indist vart det iallafall och det var super gott!

På lördagen gick vi upp och åt hotellfrukost. Sen bar det av till Santa pod raceway! Det tog ett tag att komma dit med tåg men väl där han vi se Marcus köra en gång. Vi såg även en bil med Jet-motor! Och en sjungande robot! Jag filmade! Kankse kan lägga upp den om jag fattar hur man gör :P Vi var på Santa pod hela dagen och det tog jätte lång tad att ta sig hem därifrån så sen var det bara tillbaka till hotellet och sova! Trötta var vi då!!

På söndagen gick vi upp och käkade frukost och sen packade vi ihop oss.. Sen checkade vi ut från hotellet och åkte in till london city och oxford street. Det var skit coolt att se! Vi drog våran packning genom hela stan haha. Det tog oss hela dagen att shoppa oss igenom en bit av den gatan med all packning så sen var det bara att bege sig mot flygplatsen. Vi käkade på pizza hut på oxford street och fy fan va god pizza! Mycket godare än sveriges pizza hut! Vi var även inne i Ferrari butiken men där inne fick man inte fota.. Synd! Det fanns massa fint! :)

Ja det var underbart helt enkelt!
Bilderna kommer lite i omgångar, jag orkar inte lägga in alla på en gång :P Jag tänkte börja lägga in det jag fick med mig hem :) Det vart inte så mycket ändå men jag är nöjd.. ;P Det får bli en till resa med mer pengar och mer tid i London! För jag vill verkligen se madam tussauds (vet inte hur det stavas? :P)



Finaste tröjan! :) Adidas original!



Finaste sneakers!! Jag är KÄR!!



TE!! (Jag är temissbrukare, för er som inte visste det) Tre olika sorters te, En burk att ha lös te i och ett vanilj kaffe :) Mmm! Bästa!



Lite sovenirer.. Några är presenter till min lilla Pypy! <3
Sen köpte jag en födelsedagspresent till Smilla och en doppresent till Colin! Men dom kan jag inte lägga upp bilder på förens dom har fått sina presenter. Man vet ju aldrig ifall Madde råkar snubbla in här! ;P


Nu är mitt hjärta och köper bromsar till bilen.. Dom var helt slut verkligen så det behövs! Sen ska vi åka till Farsta, skärholmen eller sickla eller kanske alla tre. Jag har nämligen råkat snubbla över ett par boots som jag vart hed over heels förälskad i!! Dom är sååå sjukt fina så jag måste åka och köpa! :)

Later!








Så länge




Jag delar med mig av denna medans jag är borta. Jag har fått nått för Rihanna.. Hon har en gudomlig röst! Och den här låten är underbar!!








London here we come!!

Kl 17:05 lyfter vårat plan från skavsta airport!! :D Snart åker vi!! Om en halvtimme ungefär åker vi hemmifrån! :) Det ska bli otroligt kul och spännande!! Jag är nu helt färdig för avgång! Ska bara vänta på att Älsklingen ska bli klar..

Hoppas ni får en trevlig helg här hemma utan oss ;)
Jag kommer att sakna min pypy och min Kyra! Kommer pussa sönder dom när jag kommer hem!! :)







Min nya drog!



Jag kan inte hjälpa det, jag är beroende! Jag får rysningar! Jag vill bara blunda och falla när jag lyssnar!
Jag delar med mig, lyssna blunda och njut!






Om 15 timmar

Åker vi till skavsta för att flyga till LONDON!!! :D
Det ska bli så sjukt kul och skönt!! Cant wait..
Synd bara att dom scannar väskorna, för annars hade jag lagt min lilla pypy i min resväska.. Hon skulle få plats jag lovar!! Hon är jätte liten! :)

BOHOO Jag har Elliabstinens! Förstå när jag kommer hem till sverige och hon redan lämnat landet!! AHW! Osmidigt! :P yeye Jag ska iallafall hitta den perfekta london-precenten till Pyylampii! Våran smurfilajnen! :)

Nu måste jag packa lite för det har jag inte gjort än :)
Jag hinner nog skriva imorgon också, innan vi åker.. :)

GOD NATT!!!








Oteknisk.. Javisst

Haha jag är sååå oteknisk, fy va pinsamt.. Nu frågar jag en tjej jag knappt känner om hjälp hoppas hon inte tycker jag är jobbig.. Pinsamt! haha. Men vad ska man göra när man knappt fattar nått av detta.. blogg.se är inte lätt ska ni veta.. Speciellt inte för mig. Elli är ju som sagt min prinsessa och räddare i nöden som hjälper mig att få så fin blogg.. Men det finns tillome saker inte hon riktigt förstår sig på :P ;) Sorry gumman det var tvunget att komma ut ;D haha

Elli = pypy.. Som sagt kärt barn har många namn.. Denna har typ HUNDRA! :P Hon var iallafall här ikväll och kollade på IDOL bland annat :) I'm gonna miss you hun! Vi kommer inte kunna ses förens på tisdag igen! KATASTROF! I'm adicted! Elliabstinensen börjar nu!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen hoppa isäng. Imorgon blir en lång dag! Skola + Jobb + packa.. :)
Jag bjuder på en bild från kryssningen. Jag fick en tryckre.. Men den var dyr ska ni veta!!










Ellis nya älskling!







Bläää

Det går inte bra för mig.. Jag har tvättat kläder och städat köket.. eftersom jag inte vill plugga, omedvetet så går jag då och diskar och städar i köket.. hmm.. och nu när jag väl satt mig ner så har jag ont i huvet och då går det inte bra alls.. blää.. Snart ska jag hämta resväskan från förådet och börja packa :D Woho!! Jag gör allt som är roligt istället för att plugga.. ´Jag ska nog ta och plugga på flyget till England. Woops nu börjar One Tree Hill och jag är beroend!! Later!!





Tänkte

Tänkte bara säga godnatt :)
Natti folket Miss secret agent är slut och jag är död.
Imorgon är det plugga och packa som står på schemat :)
Woho London baby!! Bara 2 ½ dagar kvar!! :)





Pepole

Det är IDOL på tv ;) och jag älskar audition! Att folk inte fattar hur dom låter när det är pinsamt! Det är det bästa! :)








Det luktar gott

För här lagas det mat!! Torskgryta mmm :)
Nu ska vi äta och fortsätta slappa.
Jag ska även försöka få tag i min pyyypy

Later










I love her

Hej era nötter ! - Den där pypy här. Klockan är natt och jag tänkte (vafan), klart jag ska gästblogga hos världens bästa tjej. Ja, ni läste rätt. Hon är världens bästa ! Somliga kanske betraktar det som lite småtokigt. Men. Mycket som vissa kan tycka..är tokigt .. och det är bara mänskligt. Yeah.
Gosh. Mitt hjärta jublar - I love you min fina ängel. Utan dig, inget mig.
/Py




I <3 Pypy

Min fina Elina hjälper mig att fixa till bloggen så att den ska bli finare :) Och visst blir det fint!! :D Om ni har tur kanske pypy lägger in ett gäst-inlägg ;) (Du får göra det pypy!! Om du vill) I fredags var jag och Matte iväg på kryssning med hans släkt. Super trevligt hade vi! Bilder kommer, kanske imorgon om jag kommer på att lägga in dom i datorn! :P Jag lyckades få en tryckare haha så Suss (mattes mamma) fick fota haha. Jag ska försöka bli bättre på att blogga så kanske någon orkar följa min blogg :P haha Jag måste börja fota mer och tömma över kameran varje dag också.. Jag tycker iallafall att det är roligare att läsa en blogg med massa bilder :P Därför bjuder jag till lite idag med lite bilder som tagits under sommarens gång. och sen börjar vi på nytt Med höst uppdates och bilder :) Najs


Fina tigrar på kolmården

Och papa-bear var kung!

Det var en underbar dag och ett minne för livet! Tack Madde, Suss, Hasse och Älsko för den underbara dagen på kolmården i sommras! :)

Nu MÅSTE jag hoppa isäng, imorgon är det skolan som gäller!!

NATTI!


London BABY!!

På fredag drar vi! LONDON BABY!! :D
Jag och Matte åker och möter upp mamma, malin, enzo. Pappa och marcus också men dom är på santa pod och vi bor i london :)  Cant wait!! LONDON!! Here we come!


i love


Fy på mig

Jag är så sjukt dålig på det här med att blogga just nu
Skulle kunna skriva om massa saker men jag kommer inte ihåg att gå in och skriva.. :P

I måndags spenderade jag hela dagen med Madde och barnen, i stan, liljeholmen och kungens kurva. Smilla var så snäll när vi var ensamma, bada i fontänen/plaskdammen brevis donken på sveavägen ville hon också haha men det kanske inte är såå bra.. så det hoppade vi över och gick till bibblan istället där hon flirtade med biblotekarien :) Sötungen. Madde i love your kids!!

Igår var jag i skolan och sen dog jag hemma i soffan. Idag har jag bara slappat, och dammsugit. Elli och Hasse var förbi ikväll också. Mycket trevligt!

Imorgon är det skolan och jobb som gäller. (ajust det har jag sagt att jag hatar mitt jobb?) :P
På fredag bär det av på begravningskryssning för Älskos mormor. Ska bli trevligt (i det lite mindre otrevliga som vi är där för) Sen på söndag är det jobb som gäller igen..

Jag ska försöka uppdatera ändå, vi får se när jag hinner men nu vet ni iallafall vad jag sysslar med ;)
Nu ska jag joina min älskade i sängen. ´Han sover den två timmar och jag ska ju faktiskt upp imorgon!

BTW Kyra löper. Lagom spännande då hon är sjukt känslig och skriker så fort man tar i henne.. jaja

Natti


RSS 2.0