lalala JAG HATAR MITT JOBB!!

yeye iallafall så ska jag stänga i kassan ikväll.. Det suger iallafall lite mindre än charken.. så.
Imorgon ska jag upp till skolan kl 7 och jag lär väll va hemma 12 ikväll så jag lär vara död.
Usch jag är inte på bra humör.

Nu ska jag laga lite mat.
Later


Love u lots

Min fina Elina!
Jag gör allt för dig!
Du gör mig hel.
Min själsfrände
Jag vill BARA att du ska må bra och vara lycklig
Du är vacker och unik.
FÖR FAN GLÖM ALDRIG DET!!

This is for you ;)







JAG ÄLSKAR DIG ♥


Yes

Jag älskar numera att gå i skolan.. Synd att man kommer på det nu.. Men vad ska man göra? är man seg så är man. Igår stängde jag i kassan på jobbet slutade 20 över tio hem och rasta kyra och sen hoppa isäng för imorse var det skolan som gällde :) Efter skolan promenerade jag lite med kyra och nu har jag däckat i soffan.. Eller däckat kanske det inte är jag som har gjort.. Haha Matte ligger här och snarkar högt :P

Snart ska jag väll ta och laga lite mat.. Om jag orkar :P

Later


Tröttmössa

Idag har jag varit i skolan 9-11 våran lärare kände sig inte helt kry så vi fick sluta tidigare. Åkte hem och promenerade hunden. Torkade damm i vardagsrummet och hallen ( sovrummet gjorde jag igår) Då passade jag på att ha sönder en vas.. Glas var ÖVERALLT i hela köket.. :( Sen kom älskade lilla farmor och klippte sig för imorgon åker hon till gotland.. Skönt för henne :) Sen har jag slappat på soffan och nu orkar jag verkligen inte laga mat.. Har skutit upp det ett tag för att matte inte kommit hem från jobbet än men nu säger magen att den vill ha lite mat.. hmm Kanske ska fixa det ? och gå ut med hunden och hoppa isäng? Kanske..

Natti


Söndag

Jag har tappat två naglar och ser helt mongo ut men Nicole har semester hela nästa vecka också så jag får se ut så här ett tag till.. :P

Idag har jag tagit det fruktansvärt lungt måste jag säga. Träffade Elli en stund och så var vi fram och tillbaka till västerhaninge.

Egentligen har jag inte så mycket att skriva om men ville bara lägga in ett inlägg ändå :P haha sorry..
På tisdag börjar skolan igen. Nu kommer jag ha fasta dagar ser det ut som. Jag kommer att gå i skolan varje tisdag och torsdag 9-12. Soft. Men torsdagarna kommer bli jobbiga. Eftersom jag jobbar 18-22 på kvällen.. Aja jag hoppas på det bästa annars får jag försöka ändra torsdag kvällarna..

Imorgon ska jag försöka städa denna smutsiga lya.
Nu, kolla klart filmen på 6an och sen sova. Natti


MEEEN

SJÄLVKLART SKA BILDERNA NU VARA FÖRSTORA!
JAG ORKAR INTE! Ni får helt enkelt leva med det.

Såhär ser det ut när vi åker med HusseÄlsklo och jobbar :)






Kl 05.00 är man inte så jätte pigg och efter ett tag byter jag och kyra plats och jag sover i sängen och kyra sitter i passagerarstolen och kollar läget utanför :)


BILDBOMB!! =)



På landet fick finaste lilla Enzo plaska i sin pool och det var super roligt! Jag älskar min systerson.



Och Kyra fick bada i sjön. Det tyckte hon var super kul :)



När vi var hundvakt åt Mini, Var det svårt att få dom att sitta still. Men visst är dom söta :)



Sen kom Titta på besök och det var fan inte lätt att få dom att sitta still heller. Men dom kan vara fina flickor om dom vill ;) Eller hur Sanna.. ;)



Sen var jag i skärholmen med Madde och barnen. Här är sötaste Smilla när hon gör angry face. Jag bara älskar den ungen. Hon är så förbannat söt så man vill bara äta upp henne. Jag har utsett mig till hennes personliga frisör och gjort fina toffsar av dom fina små lockarna! :)


NU JÄVLAR!!!

Blir det helt fel! Haha
Jag har nu lyckats ladda upp bilderna till bloggen. Men måste ju lägga ut dem i ordning.
Så, idag var jag, Älsko och Hasse (Mattes morbror) på Kjula och kollade in lillebror när han körde dragrace. Han är så sjukt duktig! Men bilderna från idag, dom kommer en annan dag.
Jag har iallafall haft en SUPER mysig dag med familjen :)

Och på Tisdag börjar skolan så snart är semestern SLUT!!! :| Aja jag längtar ändå till skolan på nått knas sätt :P Ni som känner mig vet ju hur sjukt det låter.. haha


Fortfarande inga bilder

Och jag vet inte vad felet är! Nu är jag för trött för att försöka.
Om 10 min ska jag slänga mig själv i säng. För idag gick jag upp kl 5 på morgonen och åkte med älskling och jobbade. Efter det mötte vi upp Hasse (Mattes morbror) Sen åkte vi hem, jag tog en dusch och sen åkte vi och hämtade Elina (den fina) hemma hos henne. Efter det vart det middag på E4 baren. Sen åkte vi hem till oss. Jag och Elli tog oss ett glas vin och matte och Hasse fick var sin öl. Lungn kväll alltså.

Imorgon ska vi: Jag, Matte, Elli & Hasse till Kjula och kolla dragrace. Det kommer bli toppen!

Och igår hade vi det sååå super mysigt vi åkte till trosa och kollade bilar och båtar i den super fina hamnen och käkade middag med Mamma, Pappa, Malin, Marcus, Rickard, Enzo, Mormor och Morfar. Det var verkligen en av sommarens mysigaste kvällar och den avslutades med en stor mjukglass. Kan det bli bättre? På en torsdag, nej tror inte det. Tyvärr tog ju inte dumma jag med mig kameran. Det ångrar jag men det får bli nästa gång.

Imorgon ska jag försöka med bilderna om jag kommer ihåg. Nu, innan jag somnar stående, GOD NATT!!! :)


BildBOMB

får vänta tills en annan dag för jag lyckas inte ladda upp en enda en.. någonting fel är det. Internet funkar ju?! Aja, tålamod var det ;)


Skit också!!

Så typiskt, jag som skulle hitta på massa den här veckan, nu ligger jag hemma i soffan med den absolut värsta mens-värken, täppt i näsan och ont i halsen.
Jag hann iallafall spendera gårdagen i skärholmen med Madde och barnen. Jag busade massa med Smilla och medans madde klättrade runt med Smillisen inne på leklandet så passade jag på att GOSA med baby Colin! Så söta ungar jag fullkommligt älskar dom!

Nu har jag dessutom sammlat på mig massa bilder på alla dar jag inte bloggat och dessutom inte satt in dom på datorn! Jag ska nog ta och fixa det nu faktiskt. Så ni få som faktiskt tittar in här ibland inte tröttnar på att jag aldrig visar upp det jag berättar om. Själv tycker jag nämligen väldigt mycket bättre om bloggar med bilder än dom utan! Det blir lite mer verkligt då..


Fortfarande ont i magen!!!

Jag blir gaaalen! Jag har fortfarande ont i magen, men nu mår jag fett illa också! USCH! Aja bara en vecka innan allvaret börjar på nytt så e väll bäst att försöka njuta..

I torsdags var Sanna här och fixade håret, hon hade med sig sitt charmtroll Titta en super söt samöjed tik på 1 år. Kyra tyckte väll kanske inte att hon var lika charmig hela tiden men när vi var ute så hade dom super roligt och bara sprang och sprang och sprang. Behöver jag ens säga att Kyra sov gott den natten ;P

Idag kom älskade Elli hem från mammaland (Soumi) Så vi åkte och hämtade hit henne, även hon fick bli fixad i håret. Med litte smisk för att hon inte klippt sig sen december! FY ELINA PYYLAMPII!!!! ;) Men de e lungt jag älskar dig ändå!

Jaha om en vecka börjar skolan så denna veckan tänkte jag försöka träffa alla jag inte träffat så mycket i sommar. Syster & Enzo, Nett, Sanna, Elli och Madde Kanske någon mer som vill hitta på nått roligt?

Nu ska jag joina Älsko i sängen och sova! Natti!!


RSS 2.0