Me like

Jag har haft en super trevlig dag med Madde och barnen. Bvc, lunch, shopping.. Att det alltid går så mycket pengar när jag är med Madde det är ett under.. Från och med nu hänger vi i parken! Där jag inte kan bli fattig.. Fast sen var det ju så att vi skulle åka till IKEA.. Ach där rök parken-idén.. :P Jag hittade iallafall en ny stjärna till sovrumsfönstret på Inn & Finn den är super fin och när jag kom hem kom mina nya julgardiner till sovrummet! Så nu är det verkligen super fint där inne! Imorgon är det första december gott folk!! Shit va tiden går fort när man har roligt... Det känns som igår madde var höggravid och nu är Colin 5 månader.. Shit snart fyller Enzo 1!!! Nu ska jag börja göra iorning för att hoppa ner i sängen. Imorgon ska jag till skolan!! Natti!


På bvc

Sitter på bvc med Madde och barnen. Jag passade Smilla medans Colin fick spruta. Det var ett helvete att ta sig hit bara... Bussen var sen och sen var tåget sent och sen fick jag springa för att hinna i tid. Nu ska vi äta lunch. Det säger min mage att den behöver.


Jag vill ha jul!

Idag har jag startat julpyntningen.. Men det känns inte riktigt rätt att ställa fram alla tomtar än.. Why? Det känns som att det är för lång tid kvar.. Jag tror att jag gör det sista till helgen som kommer nu.. Så jag siktar på andra advent istället.. :P Men julgardinerna och ljusstakarna och stjärnorna och kulorna är iallafall uppe! Jag måste bara fixa stripes så jag kan sätta upp utebelysningen på balkongen. Och köpa en ny stjärna till fönstret i sovrummet, den som jag har lyser typ inte, pappret är för tjockt.

Nu sitter jag och väntar på att min man ska komma hem med indiskt :) NOM!



Dålig bild för jag tog den med webkameran.. :P


20101128

Jag har nu klarat av min jobbhelg.. Den går faktiskt ganska fort när man väl är där.. Den här veckan som kommer ska jag jobba torsdag och söndag.. Men imorgon är jag ledig och då ska jag julpynta!! :D Idag köpte jag pepparkakor, lussebullar, julskum, glögg och julmust! Imorgon kommer bli en underbar dag och jag ska starta den med tomtegröt till frukost! :D Nu kollar jag på gossip som gick idag på 5an. Inspelat på våran underbara Tivo =) Innan kollade vi på film som vi hyrde efter jag slutat den var verkligen super bra! jag älskade den! Det var Jennifer Lopez och Alex O´Loughlin i huvudrollerna och filmen hette The Back-up Plan. Se den jag rekomenderar den starkt! (Riktig tjejfilm)



Nu ska jag spola över pausen, kolla klart och sen hoppa isäng. Natti!!


Jobbhelg

Japp det är min tur nu.. Ikväll jobbar jag stängning och imorgon kassan 12-21. BLÄÄ!! Kan knappt vänta tills jag är klar med min utbildning. Jag vill jobba på förlossningen NU!! På måndag tror jag att jag ska julpynta :D Åh jag älskar julen. Stämningen, känslan, dofterna och glädjen. Och självklart lådorna :D Snart ska jag börja göra dom första och pypy har lovat att hon ska bjuda mig på sin mammas lådor. Tur det eftersom min mormor kommer att vara i spanien över jul. Lussebullar måste bakas snart också. :D Jag har ioförsig redan börjat med lussebullar, jag köper dom med kaffet påväg till skolan. And it's my drug. Snart, snart är det tisdag och då är det gossip. Jag längtar. Nu ska jag kolla runt lite på youtube. Later!!


Dagens

Dagen knark är: Te tropiska frukter med honung och mjölk och the pretty reckless med make me wanna die!!



Jag bjuder på den eftersom jag är en sån underbar människa! Idag har jag by the way varit på strålande humör hela dagen.. Kanske för att jag startade min dag med den här underbara låten tillsammans med te medans jag gjorde mig iordning för att åka till skolan? Who knows men glad är jag. Och idag ska jag få träffa Pypy !

Jag idag:






Jag för ca 2½år sen :D hahaha



Men mitt hår har växt!! :D Later


Snö!

Det är mysigt med snö när man är inne, men inte när man måste gå ut.. Blää. Det vart inge sola med pypy för hon mår inge bra. Jag är sjukt orolig men det känns inte heller som att man kan göra nått.. Ucha. Hoppas hon ringer mig snart. Jag ska iallafall börja göra mig iordning för jobbet och kanske betala räkningarna? hmm Vi får se hur mycket jag hinner med. :) Later!!


Mobilblogga

Nu ska vi se om jag lyckas. Jag är ju som bekant otroligt oteknisk men jag skulle verkligen vilja lära mig att blogga från telefonen nu när jag har en ny fin samsung galaxy s :-D den kom idag!! Jag hajjar fortfarande typ nada men det kommer nog. Och om jag lär mig detta kommer det mer inlägg och mer bilder :) WOHO fram tills att jag kan den här får ni dock ha överseende med eventuella stavfel och annat konstigt ;) nu ska jag roa mig med lite youtube och imorgon blir det sola med pypy och sen jobb. Blää. Natti¡!!¡


101123

Idag har jag lyckats tappa en av mina käraste ägodelar. En av mina höganäs te koppar i färgen cacao. Jag grät nästan!! Jag hadde 4 st te-koppar och nu har jag bara 3 kvar! Och färgen cacao brun finns inte kvar längre!! Min fina höganäs servis är hälften aqua (turkos) och hälften cacao (brun) och ingen av de färgerna finns kvar längre. Jag hittar varken någon på blocket eller tradera vad ska jag ta mig till?! Jag tänkte eventuellt ringa till min kära syster och fråga om hon har någon och kanske muta henne lite. Jag är beredd att betala grova pengar för min kopp!! Om den är i fint skick. Så om någon har denna mugg kontakta mig!!! [email protected] men det är nog bättre att kommentera detta inlägg. kollar sällan mejlen. Annars om ni vet någonstans man kanske kan leta? Snälla hjälp mig!!!


Det här är mina färger



Och det här är koppen jag vill ha. Fast jag vill ha den i den bruna färgen. och fatet har jag redan så det är mindre intressant.

Snälla snälla hjälp mig!!


Smilla och Colin

Idag har jag varit barnvakt åt Smilla och Colin :) Underbara barn och fan va tiden gick fort! Vi var hemma hos mig och jag och smilla käkade lunch och colin sov en stund. Men självklart inte när vi åt :P Sen kom madde tillbaka och vi lagade middag. Det vart fullt hus till middagen kan jag lova! Jag, matte, madde, rikard, smilla och hasse. Så många brukar aldrig käka här samtidigt men det var sjukt trevligt och lagom till att alla skulle åka hem ville smilla kolla på bilar i våran säng. Kanske ingen bra ide hon hade somnat på 0,2 sekunder :)

Efter att alla hade åkt gjorde jag en ansiktsmask och rengjorde ansiktet grovt och nu känner jag mig som en ny människa. Har känt mig som en smutsig prickekorv hela dagen. Imorgon blir det till att sola så försvinner de flesta prickarna :) Najs. Jag antar att allt kommer nu eftersom det är den veckan på månaden.. You know what i mean.

Nya gossip kommer inte inatt utan jag måste vänta en hel vecka till.. :( blää. och i helgen väntar jobb. Detta är inte min vecka. Men imorgon ska jag iallafall få träffa pypy. Det kommer göra min dag!! Och idag har ju varit en underbar dag. Snart ska jag dyka isäng! För den är såå mysigt nybäddad med nya fina lakan. Natti!

Bilder från igår.



Mosters älskling sover på soffan :)



Renbäddad säng med nya lakan! Dom är så sjukt fina jag älskar dom!



Rent och fint! :)



Visst passar min frisör-avlastningsbänk perfekt in ;) haha
Nu vet ju alla hur det ser ut hos oss också :P (Lite av det)


Söndag

Igår vart det inget inlägg för jag gjorde faktiskt knappt någonting. Låg i sängen halva dan, åkte och handlade, lagade mat, åt mat, åt godis och gick och la mig igen haha det var en riktig slappdag kan jag lova.

Men idag däremot har jag tvättat, städat, bäddat rent, diskat, torkat, dammat, burit ner utemöbler till källarn och så har jag varit barnvakt åt mosters älskling Enzo :) Så nu belönar jag mig med en burk Vanilla Coke och snart gossip på 5an. Underbar dag måste jag säga. Och så sjukt skönt när det är rent och fint överallt. Nu ska jag bara duscha innan jag går och lägger mig så att jag verkligen kan njuta av den rena sängen :) Bästa!

Jag lyckas inte få upp några bilder, det blir bara error så jag försöker igen senare :)

Det vart kanske liite shopping?

haha ååh Madde det blir alltid så dyrt att va med dig.. hahaha. För att då är man i skärholmen eller stan eller någon annanstans där man kan köpa saker. Och kan man köpa saker så köper Sarah saker. No mather what.. Det började med att jag sprang rakt in i en tele-2 kille som förlängde mitt abonnemang och gav mig en ny telefon. Nämligen en Samsung galaxy S, den ska nämligen vara bättre än iphone 4 så jag är nöjd. Hoppas jag. haha sådär är jag jaja men det lät bra det tar vi :P haha aja. Sen köpte jag glöggkoppar, tvålpump, 2 par raggsockor och en mössa. Jag är såå nöjd! :D Och så har jag såklart pussat sönder Smilla :) Sötnosen.

Min nya telefon



Mina nya fina glöggkoppar!



Mina gigantiskt mysiga sockor!



och min partymössa ;) haha



Den är super fin min nya mössa och den behövs nu när det är så jävla kallt ute!


Prov

Det vart ingen update igår men det hände inte så himla mycket heller.. Pluggade, lagade mat och jobbade. Det är typ det.. Nu har jag nyss kommit hem från skolan det var prov idag och jag tror att det gick utmärkt. Men vi får se :D Känns sjukt skönt bara att denna kurs är över. Nu är jag ännu ett steg närmare att va klar :P haha. Snart ska jag möta upp madde och barnen någonstans. Har ju inte träffat dom på två veckor nu :) Saknar dom busarna. Och jag saknar pypy som ligger hemma och är sjuk! Det är en vecka sen jag träffade henne.

Och jävla usa har gossip uppehåll nästa vecka så jag får vänta två veckor på nästa avsnitt.. Snart kommer ju sverige ikapp i den här farten.. ååh.

Jag måste hitta lite tid till att träna idag också. Vi får se när det blir.. Dom har ju öppet till tio ;) haha Fast då kanske marcus inte blir helt nöjd.. Jaja.. Later


♥ Mamma

Jag kom hem för typ två timmar sen skulle sova men sen satte jag på den här och sen ringde pypy och på den vägen är det. Jag var och åt middag på Pontus by the sea med mamma. Vi hade bord kl 19.00 och gick därifrån kl 22.30 så vi hade med andra ord en väldigt trevlig långmiddag. Och det var sjukt gott!! Dom har skaldjursvecka fram till lördag och jag säger bara MUMS och shit va mycket mat! Vi vart verkligen proppmätta! Imorgon ska jag plugga till provet men jag kommer med mer updates! Men nu måste jag verkligen sova! Natti homies.

Jag älskar min mamma


Gott folk

Det vart tyvärr inget inlägg igår men det jag gjorde var: träna, kolla gossip girl, middag och plugga. Jag gjorde klart alla mina hemuppgifter :) Duktiga jag! Så nu ska jag bara plugga till provet på fredag och sen är den här kursen slut!! Nu ligger jag under täcket i sängen och FRYSER arslet av mig. Det är sjukt va kallt det är idag. Funderar på att sova en liten stund.. Vi får se.. Ikväll ska jag iallafall äta på fin-resturang med mamma. Bara mamma och jag, det var läänge sen. Vi ska på Pontus by the sea. Jag fick ju presentkort där i julklapp förra året av jobbet och nu går det snart ut så det är lika bra att gå dit och äta upp det ;) see ya homies!


suck

Jag har precis spenderat en timme med att torka upp sprit och glassplitter från golvet i köket. Den översta glashyllan av mina fyra gick söder bara sådär av någon anledning och brakade ner på den andra och på den översta hyllan stog tre fulla spritflaskor och på hyllan under stod fyra gigantiska vinglas som hamnade som en krossad sörja på golvet.. Ca 600 kr i väldigt god sprit åt helvette.. Inte för att jag alls dricker ofta, därav att dom var typ fulla men det känns ju lite tråkigt ändå.. Det var en oöppnad sours green appel som jag hade sett fram emot att smutta på någon gång.. Aja.. Suck. Nu har jag iallafall torkat upp det mesta och fått bort det mesta av glaset men jag kan ju inte gärna dra igång dammsugaren nu så resten får jag ta direkt när jag gått upp imorgon så inte kyra springer in där och får glassplitter i tassarna.. Det är ju ganska mycket som man inte ser.. åh faan va tråkigt. Jag hatar när saker går sönder. Nu måste jag dessutom fixa en ny glashylla.. Dessa är ju måttbeställda speciellt för mitt "dörrhål" Faan. Aja. Nu ska jag gå och lägga mig. God natt.


20101115

Idag har jag inte gjort jätte mycket, men jag har varit och tränat! Duktiga jag. Och jag har börjat på mina skoluppgifter. Jag har gjort en och nästan hela tvåan så nu har jag lite mer än två kvar och det tänkte jag göra klart imorgon. På fredag är det prov också så på onsdag och torsdag ska jag plugga till det. :) Känns bra att en till kurs snart är slut. Siktar på MVG den här gången också.. Det gick ju så bra sist lixom så varför inte ;) hehe

Imorgon kommer nya GOSSIP GIRL! yes :D haha så det är det och plugg och träning som gäller imorgon :D

Nu ska jag prata lite i telefon med pypy och sen promenera med kyra och sen är det sängen som gäller. Natti




right now

Fortfarande i soffan, nu kollas det på Beck på fyran :) Jag har dock vart ute med kyra, lagat mat och pratat med älskade papi sen sist. Men detta är verkligen en slödag kan jag lova :) Jag ska hänga lite tvätt och fixa disken innan jag går och lägger mig. Men jag har ingen aning om hur jag ska lyckas sova när jag inte har gjort av med någon energi idag.. :P Yeye.. Imorgon ska jag plugga.. Har en vecka på mig att få klart mina uppgifter samt plugga till provet som är på fredag.. :P wish me luck! Natti!


update

SATC 2 i soffan. Oborstat hår, PJ's och popcorn med min underbara man.
Ibland verkligen älskar jag söndagar!


Gamenight!

Vi startade lördagen segare än segast! Låg i soffan och kollade på the big bang theory på datorn i några timmar. Sen åkte vi hem till min mormor och morfar och åt tårta (eftersom det är farsdag imorgon) Mormor hade bakat till oss.. haha Sen färgade jag mammas hår och sen gick vi och käkade på grekiska precis nedanför mormor  och morfar.

Efter det åkte jag och matte och plockade upp pypy och sen åkte vi och mötte upp Valle i årsta för att bowla :) Det var sjukt kul ända tills mitten av andra omgången då jag började tröttna på att aldrig träffa käglorna.. haha Efter det åkte vi runt halva stan och tillbaka för att hitta någonstans att spela biljard men hittade ingenstans där det inte var massa med kö så vi bestämmde oss för att spela massa spel i heron city istället. Det var grymt kul. Jag har verkligen haft en perfekt lördag! :D Detta får ta och göras om oftare.. :) Nu är jag dock helt död så ska ta och slänga mig själv isäng efter att jag tvättat ansiktet. Hoppas ni också haft en underbar lördag! God natt!



Hahahaha jag bjuder på den ;)


Glasögonorm!



Nytt par nr 1



Nytt par nr 2



Och båda sidorna av dom gammla bågarna med nya fräsha glas :)




Vilka tycker du är finast? Och vilka tycker du passar mig bäst?
Lämna gärna en kommentar om vad just du tycker! :)


Sarah duktig

Idag har jag: Vart i skolan, Solat, Lämnat in paket på posten, Ätit lunch, Tränat, Duschat, Promenerat Kyra, Gått runt i mina nya fina skor och ätit middag.

Kvar att göra: Pypy kommer, Ansiktsmask, Vaxa benen och äta vitaminer.

Japp jag har hunnit med en del och dagen är inte över än. Nu är matte och hämtar hit pypy Hon ska få göra mig illa (vaxa)

Jag och lillebror skapade en pakt idag, vi ska gå ner 20 Kg innan 1 juni.. Haha vi får väll se hur det går ;). Men det ser väll ganska lovande ut nu när vi är så duktiga och tränar 3 gånger i veckan.. Håll tummarna för oss!! Och skicka mig lite viljestyrka att sluta med allt som är onyttigt..

Just det jag skulle ju ta kort på mina nya glajjor! Fan det har jag glömt. Jag ska fixa.. Snart. Men jag snodde bilder på mina nya älsklingar från pypys blogg. Dom är så vackra jag dör.






Hej babes

Jag sitter i soffan och kollar på söndagens avsnitt av gossip inspelat på boxen.. Våran tv-box är en väldigt nära vän kan jag säga ;P Hatar tv pauser och vi kan hoppa över dom :D bästa bästa :P Jag ska också börja göra mig iordning för att åka till jobbet.. Och kanske äta lite .. Hmm (jag hatar mitt jobb. 4 timmar, pengar) Later peeps


olala

Nya gossip kom igår och det var bra :) Det vart tillome bättre efter att man sett det flera gånger! haha Och nu kan jag knappt bärga mig tills nästa vecka :P Men jag har hittat en sysselsättning sålänge! Och det är att kolla igenom alla avsnitt av The big bang theory! I love it! Är det förresten någon som vet om Sheldon (karaktären) är diagnostiserad med aspberger-syndrom eller om han har det utan att någon "vet"?

Förutom det så var jag och tränade med lillebror igår och så lagade jag middag, kassler som matte gav MVG + i betyg. Jag tyckte väll inte att det var så häftigt..

Idag har jag vart i skolan, solat, hämtat glasögon, hämtat skor, färgat pypy, klippt lillebror och käkat thai. Underbar dag och kväll med trevligt sällskap :) Jag ska ta kort på mina nya glasögon och skor så ni får se :) Helt underbart! Jag älskar mina nya skor. (jag älskar faktiskt skor överhuvudtaget) Detta är mina nya favoriter av alla! Ni kommer förstå när ni ser dom. :D

Imorgon är det jobb som gäller.. Ångest 3000.. Men som pypy säger: 4 timmar, pengar. Får se om jag lyckas få in ett inlägg imorgon ändå :) Nu, Natti!!!

Det här är mina nya ÄLSKLINGAR



My precious




20101108

Hej gott folk.. Idag har jag tränat, duktiga jag. Efter det var det dags att laga mat och sen har jag bara tagit det lungt.. Nu är pypy här och kollar tv och käkar kakor och snart ska vi kolla på pensionärsjävlar :) haha för det är så jävla störtskönt program i love it. Sen har jag lovat matte att jag ska skaffa en normal dygnsrytm så imorgon blir det upp och hoppa kl 9 och gå ut med hunden innan jag ska åka och träna igen. Idag kom linas matkasse också så imorgon blir det till att laga nått nytt spännande :)

+ alla underbara människor idag är det måndag vilket betyder att gossip girl går i usa om några timmar och imorgon kan jag se det på datorn!! :D :D :D :D Underbart!!! Kommer inte kunna sova inatt haha :D

Och igår på jobbet sålde jag mitt första paket kondomer  haha jag tyckte det var sjukt kul. Man vill nog inte handla sånt av mig om man skulle veta vad jag tänker haha. Stackars kille.

Vi hörs imorgon med nyheter om Gossip ;) Natti!!





BTW

Jag kom precis på en grej...
Tänk att få jobba med att hångla med Ed Westwick
Jag är avundsjuk på Leighton Meester..
Och inte nog med det är hon ju så sjukt jävla vacker

aja jag var bara tvungen ;) haha


20101106

Nu har även lördag passerat och det är nu bara två hela dagar kvar tills nya gossip kommer ;) haha. Behöver jag säga att jag längtar! Obeskrivligt. Men tydligen är det väldigt ointressant och vissa bryr sig ju inte ens om att titta på det VIKTIGA materialet som jag publiserar i min blogg. Och om man inte kollar på previewn så fattar man ju inte varför jag är så exalterad. Så pypy, nästa gång jag lägger upp nått måste du ju kolla på det.. Det tar max 5min av din tid.. :) Det gäller er andra också! Stenhårt! ;D

Imorgon är det jobb som gäller och det är 12-21 så det lär inte hända mycket mer än det..

Idag vaknade jag kl 08.30 av en lycklig liten tjej som satt i sin resesäng och pratade med sig själv. Så jag tog upp henne i våran säng och satte på dvd'n bilar och sen somnade jag om.. När filmen var slut väkte smilla mig igen av att prata med sig själv och låta sjukt lycklig så då var det dags för frukost efter att ha hoppat lite i sängen.. och gett ifrån sig lite glädjetjut.. Detta sov sog matte igenom.. Och då sa han när vi gick och la oss att han vaknar jätte lätt när det handlar om barn.. Yeah right.. Det var bullshit! ;P Men jag förväntade mig inte så mycket mer ändå.. Sen gick vi ut Jag matte smilla och kyra och så var vi ute i lite mer än en timme.. Gungade och promenerade i det fina höstvädret. När vi kom hem satte jag på Rorri och då somnade Smillisen i mitt knä och sen kom familjen och hämtade henne :) Sen var det typ pizza till middag och sen jobbet som gällde för mig.. Men jag är sjukt nöjd med dagen ändå. Men nu är jag sjukt trött kan jag lova! Så nu blir det till att ladda batterierna inför morgondagens jobb. Hoppas att ni också har en underbar helg! Natti!!






Avgudar.





Fredag

Har gått förbi, och jag har varit såå duktig! Jag har hunnit med att vara i skolan, träna, promenera Kyra, dummsuga och skura alla golven och duscha innan Smilla kom kl halv 6 :) Nu sover hon som en stock :) För jag och matte leker mamma, pappa, barn hahahaha. Nej men hon är såå söt! Jag älskar den ungen! Hon skulle promt hoppa i våran säng och sen sova där.. Så jag lyfte över henne efter att hon hade somnat. Sötungen. Nu ska jag också lägga mig så jag är något människa imorgon när hon väl väcker oss :) Då kanske vi går och leker i parken? Who knows. För mig blir det jobb resten av helgen så det gäller väll att passa på..

Natti!


Today

Nu har snart hela torsdagen gått!! Imorgon är det fredag och snart är det tisdag igen :) och då kan man kolla det nya avsnittet av gossip!! :D Ja, jag är besatt, töntig, nörd, pinsam... Jag vet.. Jag tror att detta nya beroende har framkallats för att dölja andra beroenden och för att jag ska slippa tänka på annat.. På vad vill jag inte ta upp här.. Men detta nya beroende skulle kunna liknas med vad en rebound guy är efter ett långt förhållande.. Nu är det absolut inte nått promblem på den fronten för mig utan det är något annat som jag försöker sluta tänka på.. Om du inte fattar och är sjukt nyfiken så lämna en kommentar så kanske jag berättar för dig ;) kanske.

Today
Har jag iallafall pressat ångesten åt sidan och tagit mig i kragen och guess what! Klivit utanför dörren innan jag drog till det där förbannade jobbet.. :P Jag åkte till liljeholmens galleria och åt lunch och strosade omkring med Madde och hennes underbara ungar! Efter det åkte vi till Fruängen och gick på swedbank. Madde skulle fixa lite och matte kom och mötte upp oss där för han skulle öppna konto :) Woho! Nu har vi samma bank! Äntligen efter typ ett års tjat ( från min sida ) Så har han skaffat det och vi har öppnat ett gemensamt sparkonto :) Riktigt najs, då kan vi spara tillsammans till typ ett stort bröllop, en fiiin BMW, En stor villa och en lååång resa runt jorden :D ( In my dreams ) haha jag som är fattig student.. :P Men nu finns det där iallafall den dan vi känner att vi har pengar över som kan sparas :)

Imorgon ska jag leka duktig, jag ska till skolan och efter det ska jag träna :) mmmhmm Jag, lillebror och pypy. Kom igen Biffen nu får du visa vad du går för ;) Du måste dessutom träna upp mucklerna lite om du ska ta matte i paintball.. By the way jag ska inte vara med, kommer inte på tanken. Inte ens om jag får betalt! Men jag kan titta på när du skuter ner alla killarna ;D haha

Nu måste jag glo lite Gossip så att jag kan gå och lägga mig någon gång.. Mycket viktigt!! ;) Natti!






KÄRLEK.


åååh




Can't wait!!


Rip Myran

Suss (svärmor) & Maddes hund Myran gick bort idag.. Min älskling är ledsen. Hon var en riktigt fin och super trevlig liten rottis tik. :( Uscha. Stackarn vart överkörd av en buss och dog av inre blödningar. Inte kul. Jag skulle dö om min lilla bebis gick bort. Ta i trä. Uscha fy.


Vila i frid Myran du fick för få år med oss alla!





Åh, kill me!



Om det här skulle göra att tiden gick fortare till tisdag så... öh NEJ!! Dessa preview's av vad som komma skall gör mig bara ännu otåligare!! Jag klarar inte mer!! Någon som har detta avsnitt till salu? Jag betalar BRA!! ;) aah pypy sätt in mig på hispan! Jag ber dig det har gått för långt!! JAG SKA UPP TILL SKOLAN IMORGON!! Nu och då menar jag verkligen nu! MÅSTE jag sova! Natti pepole!


lovely

Nya avsnittet av Gossip är underbart! Lovely! Nu måste jag bara stå ut med att vänta en vecka på nästa avsnitt.. Blää, jag får försöka syselsätta mig med nått annat. Imorgon blir det skola och sola med älskade pypy.

Idag har jag (förutom att kolla gossip) tecknat nytt medlemskap på SATS! Jag ska bli fett duktig. Jag ska träna med lillebror Marcus 14 år 3 gånger i veckan :) haha vi får väll se hur länge han pallar 3 gånger i veckan men det är han som valt och jag måste va med eftersom han är under 16. Vi fick en jätte bra genomgång på anläggningen i älvsjö av en kille som heter Niklas.. Han gick igenom vad vi skulle träna och hur. Och lillebror var jätte duktig! :) Så nu ska vi bli smala och starka! Pypy ska förhoppningsvis också haka på. Får se hur mycket hon orkar. Jag funderar på att köpa lite PT träning också så att man vet att man gör rätt och blir lite puschad. Men vi får se. Jag får ju 3 gratis konsultationer på ett år så jag kanske börjar med dom.. Jag måste köpa hem en våg och ett måttband så jag kan väga mig och ta midjemått så jag ser vad som händer.. Annars kommer jag nog själv tycka att det står still.. Första riktiga träningspasset blir på fredag efter marcus slutat skolan.. :) Yey! Ska bli kul, jag är taggad till tusen! Nu jävlar!

Nu ska jag kolla lite mer gossip och sen sova, ska ju upp tidigt imorgon trotts allt ;P





Kärlek.





jag liiiiider



Det kan inte bli tisdag fortare!! Jag tror att det första jag kommer att göra när jag vaknat på tisdag är att slå på datorn och kolla nya avsnittet!! Detta är ändå den korta preview'n och jag har redan sett den tre ggr!! aaah jag är galen och besatt!! Rädda mig någon!! hahaha 

Sarah ♥ Gossip Girl

Imorgon ska jag jobba lite extra på kontoret (papi's) Jag får lunch ;) Så nu ska jag joina älsko i sängen! NATTI!!





RSS 2.0