Praktik!

Jag är ute på praktik nu!
Neuro operation på KS solna!
Så mina dagar spenderas i en operationssal där jag glor när läkare och specialist sköterskor opererar. Än så läge har jag varit med på två olika hjärnoperationer! AS coolt! Ena var en hjärntumör då patienten låg i bukläge och de gick in i "bakhuvet" /nacken. Andra var ett brock på en större ven i hjärnan, då låg patienten på rygg och de gick in i tinningen/pannan.. Det var helt otroligt coolt! Jag visste ju inte innan hur jag skulle reagera på så mycket blod och en livs levande hjärna in action.. Det är ju en helt annan sak än på tv. Men jag var grym! Och kirurgerna var ännu grymmare! :D Cooolt! Men jag ska nog inte bli operations uska för jag passar inte riktigt i deras skrubs! ;P haha



(bilden är snodd från google)
Sånna här snygga hattar springer vi omkring i hela dagen.. Tur att ALLA på avdelningen har dom för då känner man sig ju inte lika "miffo" haha.. SNYGGT! Jag längtar dock så sjukt mycket tills jag är klar! Jag vill ut och JOBBA!! Ge mig jobb på förlossningen!

Nu ska jag springa ner till tvättstugan och hämta tvätten sen bär det av mot middagen!! Mums! Imorgon tar Madde (svägerska) studenten. Och jag ska börja dagen med ett prov i geriatrik. =) Häääärlig dag. Resten av helgen kommer spenderas på praktiken!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0