Söndag hela dagen

Igår var vi på kalas för Tuvas bff Jasmine som fyller ett år imorgon. Super mysigt var det med massa gott fika och frukt för dom små. Tuva lekte massor men var inte ett dugg trött när vi väl var hemma och somnade kl elva igår kväll.

Veckan är fullproppad och jag har lite svårt att fatta att den här lilla bebisen ska fylla ett helt år på fredag. :P men det blir nog toppen. Imorgon ska hon få sina ett års sprutor. På tisdag ska vi leka med andra barn här hemma och på onsdag ska vi till läkaren. Jag hoppas att dom kan hitta anledningen till varför hon spydde i två veckor. För även om hon inte spyr längre så märker vi att hon har ont i magen och inte alls normalt bajs. Hon vaknar på nätterna när hon behöver prutta och det har aldrig hänt förr så nått måste det ju va.

På torsdag ska Tuva få leka med gudmor en stund så jag kan skrubba vår lägenhet från högt till lågt. Både lördag och söndag har vi kalas och det kommer att va huset fullt!

Så nu laddar vi och vi börjar med att ha tvättstugan ikväll för att få bort all tvätt som väller över kanten på tvättkorgen. Pappan ska även få packa upp sina flyttkartonger innan han går och lägger sig ikväll. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0