Tuva 10 månader

Vid tio månader:
Tuva väger 9690 gram och är 73 cm lång. Vi har börjat rensa ut storlek 68 ur garderoben nu, bara de stora 68orna får stanna kvar. Våran stora lilla tjej! Fort växer hon nu. Huvudomfånget har "stabiliserat" sig i sitt växande och kurvan ser nu mer normal ut. Alltså inget att oroa sig över.
 
Tuva sover hela nätter från ca 9-10 på kvällen till ca 7-8 då får hon välling och sen somnar vi om i någon timme. Oftast går vi upp vid 9-10 tiden.
 
Pappan har flyttat ut och har nu Tuva varannan helg.
Han kommer och hälsar på mellan gångerna som han har henne själv och tycker att det är super jobbigt att sakna sin dotter så mycket och att missa så mycket i hennes liv.
 
Tuva har fått två tänder till och har nu fyra tänder! om man ser henne framifrån så är det den högra framtanden och den brevid till höger om den! Alltå inte de båda framtänderna. Hon kommer se så kul ut och helt sne när dom kommer ner mer :) hihi sööta.
 
Vi har vart och shoppat massor med kläder till Tuva i strl 80!
Inte långt kvar tills vi är där! Hon fick bland annat en jätte fin polarn och pyret jacka av sin mormor.
 
Annars har vi hittat på massor med roliga saker. Umgåtts massor med Gudmor Jeanette, lekt med Erika och Freja och lekt med Bea och Jasmine.
 
Tuva snackar massor och säger "Heeeej" hela tiden till allt och alla. Min lilla gullunge, hon försöker charma folk på bussen och i affären.
 
Tuvas kompisar har precis börjat gå men det är ingenting som Tuva sysslar med! :D När hon går utmed möbler så går hon på tå och har alltså inte så bra balans att hon kan knata iväg själv. och Det tycker hon är aldeless för läskigt så hon sätter sig ned så fort hon släpper det som hon använt som stöd till att gå mot. Men det gör INGENTING hon kommer ju att lära sig gå någon gång och jag njuter av att ha ett barn som inte snubblar fram :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0