15 dagar kvar!

Ojoj!! Nu går det fort! Imorgon är det exakt två veckor till beräknad nedkomst! Och på Onsdag ska vi till läkaren på specialist mödravården för att se hur länge vi ska vänta ut lilleman :) imorgon är det vanliga barnmorskan som står på schemat och då är det nog bara hjärtljud och så som görs.

Sen i fredags har Matte vart ledig och det är sååååå skönt! Jag har inte bytt en enda blöja på hela helgen haha :) så nu är han hemma tills Tuva är inskolad på dagis. Och Dagis var vi och tittade på idag. Det var introduktionsmöte för oss nya föräldrar så jag och matte var där med de andra nya föräldrarna. Draken verkar toppen och pedagogerna lika så. Jag är verkligen så nöjd hittills. Nu ska vi bara se till så vår lilla snutt ska trivas där. :)

Innan det tog vi med oss sandleksakerna ner till parken och lekte och hoppade i vattenpölar. Så nu står gummistövlar högst upp på inköpslistan till lillfisen. Hennes jumpa skor är dyblöta och det tar väll ett par dagar innan dom är torra igen så vi får hoppas på bra väder fram tills dess så hon kan ha sommarskorna. :)

Hoppas ni alla mår bra och håll tummarna att jag slipper vaknar mer än 4 gånger inatt! Känns som att jag inte sover mer än en timme sammanhängande nu för tiden..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0